Puur medium wil graag aandacht schenken aan een prachtig en krachtig iniatief van 2 Nederlandse vaders, Ride for a life time.
Het zal je maar overkomen, je kind verliezen, op welke wijze dan ook. Hoe ga je daar mee om?  Daar zijn geen boekjes voor. Deze 2 Nederlandse vaders met een gezin in Finland hebben hun enorme verlies omgezet naar kracht en daad. Namelijk Ride for a life time. Zij gaan beide op een bakfiets van Zoetermeer naar Helsinki fietsen om geld binnen te halen voor onderzoek , ten gunste van de stichting Semmy. Zij laten hiermee  aan anderen zien, dat je moet leven, dat je in je kracht mag  staan en hoe dat, een mens door dingen heen kan trekken. Een grote inspiratie voor velen.

Ronald Kneppers en Robert Gerritsen hebben helaas één ding gemeen: beiden verloren een kind aan een zeldzame vorm van kanker. De lotgenoten bundelen nu hun krachten voor een ludieke actie. Eind deze maand beginnen ze aan een 2000 kilometer lange fietstocht; met een bakfiets zullen ze vanuit Zoetermeer naar hun woonplaats Helsinki fietsen. De actie moet € 50.000 euro opleveren voor Stichting Semmy, die strijdt tegen kinderkanker. Ambassadrice Wendy van Dijk is er om de mannen een hart onder de riem steken en zal ze tijdens hun eerste etappe aanmoedigen.

Ride for a lifetime! RTL Late night: ‘Als ouder sta je machteloos’

Al het geld dat binnen gehaald wordt met dit project gaat voor 100% naar Stichting Semmy! De Vaders betalen alle kosten uit eigen zak!
Wil jij doneren? Klik hier voor stichting Semmy en een donatie! Alle bijdrages zijn welkom! Uiteraard fietst Puur Medium ook mee!;-)