♥ Puur Sjiek Sjaals en omslagdoeken handgemaakt ♥

Puur Medium en Puur Sjiek Sjaals en omslagdoeken handgemaakt: Puur Medium is altijd om zich heen aan het kijken of er naast onze eigen diensten nog andere mooie producten, diensten en dergelijke zijn die voor jou als bezoeker interessant kunnen zijn. Zoals bijvoorbeeld deze handgemaakte unieke sjaals. Puur handwerk. Wij van Puur Medium vinden het leuk om samen te werken met andere bedrijven en diensten.

Puur Sjiek Sjaals en omslagdoeken handgemaakt

Puur Sjiek Sjaals en omslagdoeken handgemaakt: Deze prachtige handgemaakte en unieke sjaals zijn persoonlijk, sjiek en uniek. Geen sjaal is hetzelfde. Ze zijn met zorg samengesteld uit verschillende prachtige en fijne stoffen. Een echte eyecatcher!
Bijvoorbeeld voor de zomer of nazomer is deze handgemaakte sjaal  zowel als omslagdoek op een warme zomeravond, of bijvoorbeeld bij een jurkje of japon een echte ‘finishing touch’. Ook  als pareo te gebruiken. Als sjaal staat het extra sjiek , het geeft net die finishing touch’ juist superstoer op bijvoorbeeld een leuk leren jack of spijkerjack….

Alle sjaals zijn te bekijken op de Facebook Pagina van Puur Sjiek en ook via deze pagina te bestellen.

Deze sjaals zijn via deze Facebookpagina te bestellen.

Afmetingen +/-