Pure Mediums – Puur Medium®

Pure Mediums – Puur Medium® : Is de enige Echte Puur Medium® paranormale en spirituele Hulplijn van Mireille Online.

Waarschuwing: Om misvatting en verwarring te voorkomen: Alleen de domeinnaam www.puurmedium.nl (com, etc)met ® is van Mireille van Rijn & haar collega’s. Puur Medium® – Puur Tarot is dan ook een beschermde merknaam. Deze merknaam staat ingeschreven bij het Benelux – Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Andere lijnen of You Tube kanalen Proberen met de naam ‘Puur’ bezoekers te misleiden(verwarren) met onze goede naam. 


Puur Medium® heeft op geen enkele andere wijze met andere website een samenwerking of iets in dien aard als er geen Puur Medium® bij staat vermeld!

Kwaliteit waarborgen: Om Pure Kwaliteit te waarborgen voor jouw consult bij Puur Medium®,  hebben wij Pure Mediums en voor Pure Mensen nodig en die werken bij Puur Medium!

Puur: wil zeggen dat er niet naar de mond van de beller gepraat wordt. Maar echter dat er door Pure Mediums bekeken wordt wat u het beste staat te doen. Wat u beter kunt  laten en wat uw eigen proces is in verband met waar u voor belt.

Doelstelling: Puur Medium® (Pure Mediums) dekt de hele essentie van onze doelstelling. Het gaat ons Puur Om jou en jouw pure zijn! Puur Medium® is de enige echte Puur Medium-lijn van ©Mireille Online .

Beschermde merknaam: Puur Medium® is een beschermde merknaam, ingeschreven bij het Benelux – Bureau voor de Intellectuele Eigendom  Zonder toestemming van Puur Medium® is het niet toegestaan om content van Puur Medium® te kopiëren en aan te passen, te vertalen en/of zonder duidelijke ©bronvermelding www.puurmedium.nl, uit te geven/publiceren.

Het is bij ‘Puur Medium’ van grootste belang dat wij u ten dienste zijn. Ten dienste zijn op een manier dat de vraag meer diepgang krijgt en dat u uw eigen aandeel erin leert begrijpen.

[consulenten]

Het Verleden kan bekeken worden.
In het hier en NU kan er Inzicht geboden worden
en de Toekomst is aan u.

Weet ons, Pure Mediums van ‘Puur Medium’ te vinden voor de vragen die u beroeren. Wij zullen onze uiterste best doen de rijkdom van diepere Inzichten u aan te reiken.
Waarom kiezen voor Puur Medium Spirituele en Paranormale hulp -en consultlijn, Uw Spirituele Vraagbaak, voor al uw levenvragen!

Omdat wij vanuit het puur zijn in onze intentie, in het engels Pure Mediums, wij readingen geven en pure kwaliteit.

Wat maakt ons Pure Mediums?

Het gaat bij Puur Medium® om de pure intentie om u te kunnen helpen, daar waar u vastloopt.

Omdat wij vanuit het hart via PuurMedium werken, voor een Puur en oprecht consult.  Het ene medium doet dit met heldere waarnemingen vanuit heldervoelen of helderweten. Een ander werkt bijvoorbeeld door middel van kaartleggingen. We zijn zeer divers in onze pure kwaliteiten. Dat maakt ons Pure Mediums.

We hebben Paragnosten, mediums, kaartleggers, spiritueel coaches, healers en nog veel meer pure kwaliteiten om u te kunnen bijstaan. Allemaal werken we met hetzelfde doel u op een pure manier en recht vanuit het hart, zoals het een PuurMedium betaamt.

Er is bewust gekozen voor de naam Puur Medium om aan te geven dat we allemaal werken vanuit puurheid, passie en kwaliteit.