MEMO SENSO Armbanden

(*Puur - Samenwerking)
Memo senso armbanden

MEMO SENSO Armbanden

MEMO SENSO Armbanden: In de cilinder wordt een kleine hoeveelheid as of haar van je geliefde hermetisch verzegeld. Na bestelling ontvang je instructies over onze respectvolle werkwijze. De cilinders zijn er in drie uitvoeringen: Rodiato (925 zilver), Dorato (zilver 20 micron goud) en Rosato (zilver 20 micron roségoud). Je maakt deze keuze in het bestelmenu. De armbanden zijn van soepel Italiaans leer en verkrijgbaar in smalle band (23 mm) en brede band ( 35 mm). Bestel hier.

GRATIS Sterrenbeeldparfum cadeau bij jou bestelling!

Als je bij jouw bestelling de code Puur- sterrenbeeld doorgeeft en jouw sterrenbeeld vermeld bij jouw bestelling, ontvang je een GRATIS Parfum van jouw sterrenbeeld t.w.v. €14,95
Puur Medium – Puur Sterrenbeeld – Puur Deal!

EAU DE SYMBOL | sterrenbeeld parfum
Eau de Symbol is eau de toilette gebaseerd op je sterrenbeeld. Elke maand heeft zo zijn eigen geur, gebaseerd op de bloemen en geuren uit je geboortemaand.

Inhoud: 12 ml
Verpakking: flacon met pompverstuiver

(*gratis parfum is voor dames)

 

Bilan Senso armbanden

Bilan Senso armbanden

Bilan Senso armbanden: Bilan Senso armbanden zijn voorzien van een Balance Sensor ® neodymium magneet in de vorm van een cilinder. Het rode puntje op de cilinder toont dat de Bilan Senso de juiste positie inneemt op je lichaam.  Een neodymium magneet is een zeldzaam aarde-element en een zeer krachtige vorm van magneet.

Een neodymium magneet wordt gebruikt binnen het gebied van alternatieve gezondheid als een remedie voor aandoeningen zoals  hoofdpijn, lusteloosheid, chronische vermoeidheid, menstruatieklachten. De neodymiummagneet wordt tevens gebruikt om de normale gezondheid te verbeteren door het stimuleren van de bloedcirculatie: het bloed neemt de energie op die de magneet uitstraalt. Deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een “energy boost”. Deze toepassing is gepatenteerd als BalanceSensor. (Door de sterke magneet is deze armband niet geschikt voor pacemaker-dragers. Lees meer…)

Deze prachtige lederen armbanden voor hem en haar worden exclusief vervaardigd in Italië en zijn verkrijgbaar in 12 kleuren soepel kwaliteitsleer. Verkrijgbaar in smalle band (23 mm) en brede band ( 35 mm).

Bestel hier.

Bilan Senso armbanden
Bilan Senso armbanden

⇓   ♥ Puur Sjiek Sjaals en omslagdoeken handgemaakt ♥   ⇓

Puur Medium en Puur Sjiek Sjaals en omslagdoeken handgemaakt. Puur Medium is altijd om zich heen aan het kijken of er naast onze eigen diensten nog andere mooie producten, diensten en dergelijke zijn die voor jou als bezoeker interessant kunnen zijn. Zoals bijvoorbeeld deze handgemaakte unieke sjaals. Puur handwerk.