Medium Selina

Selina

OFFLINE

SPIRITUEEL COACH, MEDIUM           Selina

Van Harte welkom bij Puur Medium® .

Mijn naam is Selina. Ik ben helder-voelend, -wetend en –ziend en  spiritueel coach.. Je kunt bij mij terecht als je vragen hebt over de liefde, over kinderen, het werk, de financiën, een verhuizing of als het gaat om jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Samen kijken we waar eventuele knelpunten liggen en wat we eraan kunnen doen. Natuurlijk hoeven er niet altijd problemen te zijn om mij te raadplegen. Misschien ben je gewoon nieuwsgierig of wil je een goed gesprek voeren. Een consult met mij is gewoon leuk en fijn om te ontvangen.

We kijken samen naar de situatie waar je in zit, en wat de situatie over jou zegt. Soms kun je door de bomen het bos niet meer zien en kan ik zien waar het probleem zit. Soms kan het een confronterend gesprek zijn, maar dat is alleen maar goed om te groeien en ontwikkelen. Weet dat er geen oordeel is. Er is geen goed of fout. Het is! We zijn hier allemaal om te leren en een situatie dient zich aan om je dichter bij Jezelf te brengen, dus om je terug te zetten in je kracht en vertrouwen.

VAARDIGHEDEN:

  • Spiritueel Coach
  • Heldervoelend
  • E-mail consult
  • Ervaringsdeskundige
  • Law of attraction coach
  • Relatie adviseur
  • Therapeutisch hulp

 

SPECIALISME: Heb je op dit moment een moeilijke liefdes relatie en weet je even niet meer hoe je dit nog kan oplossen? Daarvoor sta ik ook graag klaar met een luisterend oor en mijn tips en adviezen om jullie weer in de goede richting te duwen. Als relatie coach kan ik je garanderen dat de relatie die je hebt met een ander, maar zeer zeker ook die je met jezelf hebt te verbeteren. Zolang je geluk ervaart bij jezelf, zal je alles aankunnen. Ik help je er graag bij!. Ik oordeel niet en ik laat iedereen in zijn of haar waarde. Het is mijn bedoeling om mijn medemens te steunen, begeleiden waar nodig is en ze te overspoelen met kracht.

 

SPECIALS: Wanneer je mij jouw verhaal verteld, krijg ik meteen van mijn gidsen informatie door die ik mag doorgeven of niet. Dit gaat samen gepaard met mijn sterke intuïtie en kan ik goed inleven en invoelen op de situatie.

Door de rustgevende energie in mijn stem, zult u direct kalmeren in ons consult. Als ervaringsdeskundige heb ik in het leven voor alle situaties gestaan en is geen enkele situatie mij te veel of te gek. U kunt bij mij terecht voor alle vragen of situaties.

Een gesprek met mij doet altijd wonderen en je zult ophangen met een gerust gevoel. Als Law of attraction deskundige, kan ik je ook begeleiden of adviseren om jouw doelen die je graag wilt behalen ook daadwerkelijk te behalen! Ik kan u helpen om anders te gaan leren kijken naar bepaalde situaties in jouw leven, waardoor je ontzettend veel rust zal ervaren in jouw omgeving.

Ook sta ik voor relatie therapeut en therapeutisch hulp als het gaat om jezelf. Alle vragen zijn goed en ik sta open voor jullie levensontwikkelingen.

KARAKTER: Intuïtief, gevoelig, meedenkend en zorgzaam , betrouwbaar, loyaal, serieus, scherp, hulpvaardig en een sterk geheugen

Sterrenbeeld: Kreeft
Ascendant:
Leeuw

Als je mij belt:
Als je mij belt, via box nr. 12 : dan stel ik me aan je voor en vraag ik waarmee ik je kan helpen. Ik schrijf jouw naam op en jouw leeftijd. Zo kan ik invoelen op jouw energie, daarnaast stem ik mij af op mijn gidsen, mijn intuïtie en ervaringen. Ik kan je beloven dat je een fijn gesprek zult hebben en een goede frisse blik op de situatie.

Ik hoop dat ik je snel mag spreken!