Medium Paragnost

Oksana

OFFLINE

MEDIUM TAROTISTE Oksana

Beste bezoeker, Van Harte welkom bij Puur Medium® .Mijn naam is Oksana.

Ik heb mijn aangeboren helderziende talenten ‘geërfd’ van mijn oma. Mijn oma was zeer begaafde paragnost en heeft veel mensen mogen helpen. Het zit in mijn DNA. Als ik bewust terugkijk op mijn eigen leven, heb ik snel antwoord op de vraag waarom ik 6 jaar geleden naar Nederland gekomen ben. Ik snap helemaal dat “toeval bestaat niet”. Aanvankelijk ontwikkelde ik mijn talenten in Oekraïne.

Ik volgde cursussen (tarot, hypnose, magnetisme, massage, systemische constellaties). Daar heb ik veel consulten gegeven. Ik heb veel geleerd van mijn spirituele leraren: Dolores Canon en Bert Hellinger. Later werd duidelijk dat alle problemen die zich tijdens ons leven voordoen, hun “wortels” liggen in ons ouderlijkgezin. Onze familie is een spiritueel veld. Binnen dit veld is iedereen in resonantie met elkaar. En dit veld bepaalt wat een persoon kan denken en kan doen. Een dergelijk spiritueel veld verbindt ontwikkeling.

Daarom worden de ‘scenario’s’ van het leven vaak van generatie op generatie doorgegeven. En het (het veld) bepaalt wat een persoon waarneemt. Het veld kan alleen van binnenuit de persoon veranderen, dankzij nieuwe inzichten en kennis. En uiteindelijk kan iedereen de grenzen van zijn spiritueel veld en van zijn familie overschrijden.

En verder ben ik niet bang om te zeggen: “Je kunt je eigen lot veranderen.”

Met mijn helderziende talenten en versterkt intuïtief vermogen kan ik veel voor andere mensen betekenen. Mijn hele levenservaring heeft me laten zien dat alle dromen kunnen uitkomen als we met ons bewustzijn werken. Leren om jezelf te zien, horen, voelen, begrijpen, is erg belangrijk. Onze emoties zijn altijd onze vrije keuze.  We kiezen ervoor ons te verheugen of boos te zijn, lief te hebben of te haten, te vergeven of wrok op te bouwen.

Sinds 2014 (door mijn verhuizen naar NL) zijn mijn eigenschappen heel snel ontwikkelt. Ik word begeleid door gidsen die mij helpen inzicht te krijgen hoe jouw leven op dit moment voor je uitziet. Ik laat jou snel ook bewust worden waarom dingen zo zijn zoals ze zijn, en ik geef jou de juiste informatie door om weer te worden wie jij wilt zijn!

Ik zie heel duidelijk waar je vast zit en ik help je, je innerlijke kracht terug te krijgen. En wij kijken samen hoe je in jouw eigen leven kan groeien en je eigen doel/doelen kan bereiken. Het eerste wat je voelt na een gesprek met mij, dat is dat je opluchting voelt. En verder, dag na dag, voel je nieuwe energie in je terugkeren.

Je begint het proces van terugkeer naar je innerlijke kind.

Consulten kunnen ook in de Russische en Oekraïense taal gegeven worden.

 

Hartelijke groetjes,

Oksana