Medium Mirjam

Mirjam

OFFLINE

MEDIUM/transformatiecoach             Mirjam 

Van Harte welkom bij Puur Medium® .Mijn naam is Mirjam. Ik ben medium, transformatie- en levenscoach, ik analyseer dromen, ik pendel je vragen en zet n lichtje bij je lichamelijke symptomen. Je kunt bij mij terecht voor ondersteuning en begeleiding bij jouw levensvragen, vragen over zielsverwantschappen, nieuwe tijds- of indigokinderen en jouw spirituele ontwikkeling.

Mijn doel is jou terug te zetten in je kracht en je zelfvertrouwen en jouw besef van eigenwaarde. Vertrouwen en geloof in je zelf, vertrouwen in het leven en jou te helpen met de verbinding met jezelf, je spirituele ontwikkeling en jouw doelen. Altijd respectvol naar jou en jouw inbreng in dit leven en het belang van jouw zielscontracten, die je voor jouw geboorte hebt afgesloten.

VAARDIGHEDEN:

  • Medium
  • Helderziend en helderhorend
  • Werken met engelenkaartjes
  • Coaching in diverse levensfasen
  • Droomanalyse
  • Uitleg bij lichamelijke symptomen.
  • Spiegelen
  • Ervaringsdeskundige zielscontacten

 

SPECIALISME: het spiegelen van jouw gedrag in jouw leersituaties, het aangeven waar de helderheid en duidelijkheid verstopt zijn in alle vormen van communicatie, het handjes en voetjes geven aan jouw persoonlijk proces, een lichtje zetten op jouw pad en jouw innerlijke kracht aanspreken.
het jou begeleiden naar helderheid is voor mij een belangrijke opdracht. Ik ben eindeloos discreet en loyaal naar jou.

Als medium, therapeut/coach heb ik cursussen en opleidingen gevolgd en in mijn praktijk voor ondersteunende therapieën heb gedurende 30 jaren waardevolle mensenervaringen opgedaan. De opbrengsten hiervan stel ik graag ten dienste van jouw proces.

 

KARAKTER:  Ik ben concreet, communiceer duidelijk, ik ben gegrond, empathisch, luisterend vanuit ervaring en interesse, analyserend, overzicht hebbend, concrete verwoording gevend, loyaal, discreet, open en benieuwd naar jouw ervaringen.

Sterrenbeeld: Steenbok

Vragen die mij vaak gesteld worden:

Wat is mijn thema?
Heb ik zielsverwanten?
Hoe herken ik mijn zielsverwanten?
In welke fase van mijn ontwikkeling bevind ik mij?
Wordt er over  mij geroddeld?
Hoe staat hij of zij tegenover mij?
Ben ik hoog gevoelig?
Heb ik speciale talenten?
Hoe moet het verder met mijn liefdesrelatie?
Hoe pak ik de familiesituatie aan?
Wat is de bedoeling van deze scheiding?
Wat gebeurt er met mijn werk?
Kan ik als zelfstandige gaan werken?
Hoe ontwikkel ik mijn talenten?
Hoe weet is of ik hoog gevoelig ben?
Hoe kan ik mijn sensitief  kind het best benaderen?
Waar vind ik de bevestiging in mijn leven?
Waarom ben ik in dit gezin geboren?
Wat is mijn meerwaarde in dit leven?
Ik heb een schouder nodig om op te leunen?
Waarom ben ik altijd ziek?
Wil jij naar mij luisteren?

Als je mij belt:
Als je mij belt via box 04 noem ik mijn naam en heet ik je welkom. Vervolgens begin ik direct met het mij afstemmen op jouw energie. Het is jouw keuze mij een vraag te stellen of mij te vragen jouw energie van dat moment te lezen.

Als je mij belt ervaar je dat ik concreet ben, zeker empathisch, to the point en duidelijk. Telkens weer zal ik de verbinding laten zien tussen jou en je leerervaring. Jou liefdevol de situatie verduidelijken en juist dat laten zien wat voor jou van belang is. Alles wat ons overkomt heeft een reden en vaak zien we een rode draad, een thema, als we terugkijken in ons leven. Met onze zielsverwanten lopen we door dit fysieke leven en vaak ervaren wij dat als confronterend en kunnen we een gemis en heimwee voelen naar “thuis”. Duiding hiervan kan zoveel meer liefde voor jouzelf, rust, inzicht en overzicht geven.

 

Warme Groet,
Mirjam