Mirjam

Mirjam

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen.

Mijn naam is Mirjam.

Ik ben uw transformatie- en levenscoach, duid uw lichamelijke symptomen, pendel uw vragen en leg voor u engelenkaarten. Ook kunt u mij bellen als u uitleg wilt over uw droom en een lichtje kunt gebruiken op een donkerder stuk van uw ontwikkeling, uw pad. Als u een healing op afstand nodig heeft ben ik er voor u en tijdens onze gesprekken ontvang ik namens u antwoorden.Ik hoor heel graag van u.

Warme Groet,
Mirjam

0909-9383 90cpm

Zo zuiver en liefdevol!

15 mei 2019

Erg dankbaar voor deze topcoach op mijn pad.

Puntje op de i.

15 mei 2019

Op een liefdevolle manier naar de kern en inhoudelijke inzichten. Puntje op de i. Dank je wel.

Liefdevolle wijsheid

15 mei 2019

Begeleiding in diepgang en liefdevolle wijsheid!

Vriendelijk eerlijk en recht door zee.

15 mei 2019

Dankjewel voor dit heldere gesprek. Ik heb even nagevoeld hoe het bij me resoneert en er is letterlijk licht op gekomen waardoor wat ik onbewust wel voelde naar voren kwam. Of hetgeen wat je niet helemaal durft aan te kijken helpt ze je om dat toch te doen. Mirjam is heel vriendelijk eerlijk en recht door zee. Dankjewel.

Ik krijg weer vertrouwen in mijn toekomst.

15 mei 2019

Beste Mirjam, Je zei precies wat ik nodig had om te horen! Dank je wel; soms voel ik van alles, is het een grote warboel maar je hebt het zo ontwart dat ik opgelucht en blij opgehangen heb. Ik krijg weer vertrouwen in mijn toekomst. Liefs!

Het was precies spot on de vinger op de zere plek.

15 mei 2019

Net met je gesproken en wat je zei gaf me zoveel ruimte, lucht en inzicht in mijn ontwikkeling! Dank hiervoor! En nu ga ik ook u zeggen tegen u, Mirjam: het was precies spot on de vinger op de zere plek. Heel resonerend.. Thanks! Ik voel me opgelucht en ga de tips die u gaf uitvoeren. Ik laat horen hoe het verder gaat.

Bedankt voor je consult.

15 mei 2019

Hallo Mirjam, Sorry mijn beltegoed was op vandaar de verbreking...bedankt voor je consult , ik snap heel goed wat je bedoelt ! Lieve groet, Monique

Fijn gesprek!

15 mei 2019

Dank u zeer Mirjam voor het fijne gesprek dat heel verhelderend en helpend voor me was.

Bijzonder!

15 mei 2019

Ik heb meerdere consulten met u gehad. U wist dingen zo goed te beschrijven dat ik geen enkele twijfel heb over uw bijzondere gave. Tevens bent u een buitengewoon aardige vrouw en het voelt heel fijn om met u te praten. U staat ook klaar om mensen te helpen en dat zie je tegenwoordig niet vaak. Afgelopen zondag heb ik u voor het laatst gesproken, volgende dag is uw voorspelling al uitgekomen en ook precies zoals u dat hebt aangegeven. Bijzonder vind ik dat! Veel groeten en bedankt voor alles!

Bedankt!

15 mei 2019

Bedankt voor het inzicht en wijze raad. Daisy

Terug naar overzicht
© Copyright - Puur Medium Puur Medium® is een beschermde merknaam, ingeschreven bij het Benelux - Bureau voor de Intellectuele Eigendom Zonder toestemming van Puur Medium® is het niet toegestaan om content van Puur Medium® te kopiëren en aan te passen, te vertalen en/of zonder ©bronvermelding www.puurmedium.nl uit te geven.