WhatsApp Image 2019-06-07 at 14.15.49

Medium Marcella

OFFLINE

Kaartlegster, Paragnost, helderziend

Van Harte Welkom bij Puur Medium. Mijn naam is Marcella. Ik maak gebruik van mijn helderweten, heldervoelen en de Lenormandkaarten. Op deze manier kan ik het meeste voor jou naar boven halen en antwoorden en inzichten geven op de zaken die je bezig houden.

VAARDIGHEDEN:

SPECIALISME: Kaartleggen Lenormand, Voorspellen met kaarten, Automatisch schrift, Pendelen. Begeleiden/ coachen, helder waarnemen d.m.v. mediamieke talenten als: helder -zien, -weten, -horen, energie lezen. etc.

SPECIALS: Naast mijn mediamieke talenten ben ik aan het leren handlezen en verdiep ik mij in numerologie en doe ik een opleiding astrologie.

KARAKTER: Empathisch,  Begripvol, Zachtaardig, Duidelijk, Eerlijk, Goede luisteraar, Leergierig.

STERRENBEELD: Schorpioen
ASCENDANT: Maagd

ALVAST WAT INFORMATIE OVER MIJZELF EN MIJN WERKWIJZE:
Ik werk met veel passie als Medium via Puur Medium®  Ik sta je graag vanuit mijn hart puur te woord over de meest uiteenlopende vragen. Ik werk met mijn Lenormandkaarten, Pendel dingen uit en gebruik mijn heldervoelende en helderziende vermogen om tot de kern te komen om jou van antwoorden en inzichten te voorzien.

 

Ik geef mijn readings met veel plezier, liefde en diep respect!

We zijn allemaal wel eens onzeker en weten dan de weg niet meer die we willen bewandelen. Graag zou ik je daarbij helpen, aan de hand van mijn luisterend oor, zonder oordeel want die hebben mensen vaak snel gemaakt. Ik zal je vragen met respect en liefde beantwoorden met behulp van mijn mediamieke talenten. De kaarten die ik gebruik kunnen mij daarbij ook helpen.
Heb je vragen over overleden personen of personen die nog onder ons zijn kan een foto reading van pas zijn.

Als je mij belt:

Als je mij belt, via box 28 stel ik me netjes aan je voor en vraag ik waarmee ik je kan helpen. Je kunt mij alles vragen, geen vraag of situatie is mij vreemd.

Ik zal mij daarna eerst afstemmen op jouw energie. Je kan mij intussen directe vragen stellen, maar graag leg ik ook al mijn kaarten voor jou neer om een breed beeld te krijgen van de gehele situatie. Waardoor je nog meer te weten komt als dat je misschien verwacht.

Vragen die mij veel gesteld worden zijn;

  • Hoe verloopt mijn relatie?
  • Komt er nog liefde in mijn leven?
  • Ben je ergens onzeker over en zoek je bevestiging en (eerlijke) antwoorden?
  • Hoe gaat mijn sollicitatie verlopen? Of komt er ander werk op mijn pad?
  • Vriendschap
  • Verhuizing

 

Het hoeven niet altijd problemen te zijn waarvoor je ons belt. Soms kan dit ook gewoon een goed en vertrouwelijk gesprek zijn die je liever niet met je naasten wilt bespreken.

Reiki op afstand op verzoek. Dit gebeurd ook tijdens ons gesprek al automatisch.
Hoop je graag een keer te spreken!

Liefs Marcella