Marcella

Marcella

Helder voelend, Lenormandkaartleggingen, reiki, pendelen, engelenkaarten, foto reading. Automatisch schrift. Email consult.

Welkom op mijn profiel,

Mijn naam is Marcella. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen die jou bezighouden. Ik maak gebruik van mijn helderweten en heldervoelen en de Lenormandkaarten. Op deze manier kan ik het meeste voor jou naar boven halen en antwoorden en inzichten geven op de zaken die je bezig houden. Ik geef mijn consulenten met veel plezier, liefde en diep respect! We zijn allemaal wel eens onzeker en weten dan de weg niet meer die we willen bewandelen. Graag zou ik je daarbij helpen, aan de hand van mijn luisterend oor, zonder oordeel want die hebben mensen vaak snel gemaakt. Ik zal uw vragen met respect en liefde beantwoorden met behulp van mijn engelen. De kaarten die ik gebruik kunnen mij daarbij ook helpen.
Heeft u vragen over overleden personen of personen die nog onder ons zijn kan een foto reading van pas zijn. Door mijn levenservaring en de lessen die ik al heb mogen leren, wil ik u graag verder helpen. Verder werk ik met verschillende kaarten decks , als ik contact met u legt ( door u naam te vragen en leeftijd) zullen de kaarten mijn aandacht trekken en weet ik dat ik die bij u moet gebruiken om zo zorgvuldig u vragen kan beantwoorden en of tools aan bieden zodat ik u daar mee verder kunt komen.

Het hoeven niet altijd problemen te zijn waarvoor u ons belt, kan ook een goed gesprek zijn die u niet met u naasten wilt bespreken. Een buitenstaander ziet en voelt dingen vaak toch net even anders aan. Dan luister ik graag en help u ook daar mee op weg.
Voelt u zich moe of leeg, kan ik met mijn reiki u energie geven die de blokkades in u w lichaam kunnen op heven en u zich minder moe zult voelen.

Liefs Marcella,
Hoop u graag een keer te ontmoeten.

0909-9383 90cpm

Corine

13 juni 2019

Lieve Marcella, Je hebt spijkers met koppen geslagen, je bevestigde een hoop van wat ik zelf al dacht over mijn familie. Dank je wel ! C.

Bea

20 mei 2019

Lieve Marcella, Fijn even met je gesproken te hebben. Het was de eerste keer voor mij . Ik ervaar de contact even heel positief. En heb nu ook een beetje meer rust . Dank je wel voor dit gesprek. Groetjes Bea

Het consult was kort maar krachtig!

15 mei 2019

Lieve Marcella, wat leuk om met je gesproken te hebben. Het consult was kort maar krachtig en ik kan er zeker iets mee. Daarnaast vind ik ook dat je een zeer prettige stem hebt om naar te luisteren. Dank je wel! Lieve groeten en tot de volgende keer.

Marcella Bedankt! Ik bel je in toekomst zeker op.

15 mei 2019

Ik heb nu meerdere keren bij Marcella een kaartlegging laten doen, en ben hier zo blij mee. Zij helpt me goed op weg. Haalt de dingen naar boven die ik even niet zie. Marcella Bedankt! Ik bel je in toekomst zeker op. Lieve groet Wilma

Prachtige reading!

15 mei 2019

en kwam heel geloofwaardig over. Zeker doen en de moeite waard. Liefs Agnes

Het was een leuk en mooi consult!

15 mei 2019

Ik had een tarotconsult gewonnen van Marcella en dat heb ik net gehad. Ik heb gevraagd voor een open consult en Marcella heeft de Lenormand kaarten voor mij gelegd. Het waren allemaal erg positieve kaarten en dat klopt ook met hoe ik in het leven sta, ook een dingetje dat er aan komt qua werk benoemde Marcella, dat is iets waar ik zelf niet zo snel aan gedacht had, maar ze pakte het wel op. Het was een leuk en mooi consult en als jij ook wilt weten wat de kaarten je voor inzichten kunnen geven, dan beveel ik Marcella van harte aan! Dank je wel! Groeten Monique

Terug naar overzicht
© Copyright - Puur Medium Puur Medium® is een beschermde merknaam, ingeschreven bij het Benelux - Bureau voor de Intellectuele Eigendom Zonder toestemming van Puur Medium® is het niet toegestaan om content van Puur Medium® te kopiëren en aan te passen, te vertalen en/of zonder ©bronvermelding www.puurmedium.nl uit te geven.