Jose

Jose

Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, kaartlegging, Bewustwording. Innerchild work.

Welkom mijn naam is José,

Ik ben medium, helderzien en heldervoelend en - wetend bewustzijnscoach. Ik help je graag op weg met al je levensvragen. Daarbij maak ik o.a. gebruik van mijn heldervoelen en helderweten en mijn Lenormandkaarten. Hiermee kan ik met verdieping kijken in jouw vraagstuk en proces. Zo kan ik antwoord geven op al jouw vragen over het heden, het verleden en voor de toekomst. Daarnaast ben ik opgeleid tot hypno- en regressietherapeut en heb inmiddels meer dan tien jaar ervaring vanuit het werken in mijn eigen praktijk. Ik begeleid en coach mensen naar innerlijke groei en bewustwording. Dit doe ik vanuit kennis, levenservaring en de hulp van mijn begeleiders. In liefdevolle verbinding help en ondersteun ik je graag in je proces.

Ik ben eerlijk en zeg misschien niet altijd wat je wenst te horen, maar heb de intentie je liefdevol door weerstanden heen te begeleiden zodat je met vernieuwde inzichten en een goed gevoel je levenspad verder kan bewandelen. Uiteindelijk om je bovenal te laten voelen en ervaren hoe het is om terug te keren naar de liefde voor jezelf.

Een wijze les die ik geleerd heb is dat wat je jezelf niet schenkt kun je de ander niet geven.Desgewenst leg ik de kaarten erbij en ik maak dan gebruik van onder andere: De Aimée`s symboolkaarten, Engelenkaarten en de wijsheid van het gouden pad Orakelkaarten.

Ik ontmoet je graag op de lijn voor een verhelderend, liefdevol gesprek.

Liefdevolle groet,
José

Alle specialisme van José: --> Heldervoelend en -wetend medium. Verschillende kaartleggingen met verschillende kaartendecks, Innerlijke groei, Bewustwording. Regressie, Moderne hypnotherapie, Mindfulness, Innerchild work, Natuurmystiek, EMDR, Rouwverwerking, Geweldloze commbinicatie, Rationele emotieve therapie, Spirituele begeleiding, Ontspanningsoefeningen.

0909-9383 90cpm

marcella

20 mei 2019

Ook ik heb wel eens inzicht nodig, en eerlijk is eerlijk Jose je sloeg de hamer op het goede spijkertje. Dank u wel voor je liefde volle inzicht, hier kan ik zeker iets mee, en de afgelopen twee dagen voel ik dat ik hierin vooruit ben gegaan. Lieve Jose dank u wel knuffel en veel liefs Marcella

Dank je wel voor het kort en krachtige maar o zo mooie consult!

15 mei 2019

Lieve Jose, dank je wel voor het kort en krachtige maar o zo mooie consult! Je bent een ontzettend mooie, warme en zuivere vrouw met een groot empathisch vermogen en je sloeg de spijker op zijn kop en ik weet zeker dat jij met jouw persoonlijkheid en mooie gaves veel mensen iets te bieden hebt! Dank je wel...en we spreken elkaar! liefs...

Een topper en een aanrader voor iedereen!

15 mei 2019

Lieve José, Dank je voor de mooie inzichten die je mij hebt meegegeven. Het was een schot in de roos. Zonder dat ik je een vraag stelde, kon je mij haarfijn vertellen wat er speelt op emotioneel gebied. Ik vind je scherp, liefdevol maar vooral heel eerlijk!Lieve José, Dank je voor de mooie inzichten die je mij hebt meegegeven. Het was een schot in de roos. Zonder dat ik je een vraag stelde, kon je mij haarfijn vertellen wat er speelt op emotioneel gebied. Ik vind je scherp, liefdevol maar vooral heel eerlijk! Een topper en een aanrader dus voor iedereen! Dikke kus, Jeannette.dus voor iedereen! Dikke kus, Jeannette.

Terug naar overzicht
© Copyright - Puur Medium Puur Medium® is een beschermde merknaam, ingeschreven bij het Benelux - Bureau voor de Intellectuele Eigendom Zonder toestemming van Puur Medium® is het niet toegestaan om content van Puur Medium® te kopiëren en aan te passen, te vertalen en/of zonder ©bronvermelding www.puurmedium.nl uit te geven.