Medium Helderziende Eliza

Eliza

OFFLINE

MEDIUM, HELDERZIENDE                   ELIZA

Van Harte Welkom bij Puur Medium. Mijn naam is Eliza! Mijn naam is Eliza, ik ben o.a. Medium, Helderziend, Helderhorend en Spiritueel onderlegd. Heerlijk dat ik deel uit kan maken van Puur Medium en er op deze manier voor u kan zijn!

VAARDIGHEDEN:


SPECIALISME: 
Helderwaarnemend, Helderziende, Voorspellen, Healer,  Begeleiden/ coachen, helder waarnemen d.m.v. mediamieke talenten als: helder -zien, -weten, -horen, energie lezen. etc.

KARAKTER: Empathisch,  Begripvol, Zachtaardig, Vrolijk, Duidelijk, Eerlijk, Goede luisteraar, Leergierig.

Sterrenbeeld: Schorpioen
Ascendant: Maagd

ALVAST WAT INFORMATIE OVER MIJZELF EN MIJN WERKWIJZE: Ik vind het fijn om u te helpen met alle obstakels waar u mee te maken heeft. Het kan een vraag zijn aan een dierbare overledene die u bent verloren, of heeft u vragen over de liefde. Of liever iemand die echt naar u luistert, zonder een oordeel te geven. Heeft u pijn, of bent u onrustig, dan kan healing op afstand een uitkomst zijn.

Als je mij belt:

Als je mij belt, via box 11 stel ik me netjes aan je voor en vraag ik waarmee ik je kan helpen. Je kunt mij alles vragen, geen vraag of situatie is mij vreemd.

Vragen die mij veel gesteld worden zijn;

  • Hoe verloopt mijn relatie?
  • Komt er nog liefde in mijn leven?
  • Ben je ergens onzeker over en zoek je bevestiging en (eerlijke) antwoorden?
  • Hoe gaat mijn sollicitatie verlopen? Of komt er ander werk op mijn pad?
  • Vriendschap
  • Verhuizing

Voor fotoreading kunt u ook bij mij terecht, graag een duidelijke foto met de ogen zichtbaar. Kortom geen vraag is raar, voor u is duidelijkheid het belangrijkst . Graag wil ik u daarin bijstaan

Warme groet,
Eliza