Jaarvoorspellingen van Puur Medium® 2019

Jaarvoorspellingen 2019

Jaarvoorspellingen 2019 van Puur Medium®:

 Jaarvoorspellingen 2019 van Puur Medium®: Zoals u van Puur Medium gewend bent maken Mireille en haar Collega’s er ieder jaar een feestje van om jaarvoorspellingen en jaarprognoses te schrijven. Ook dit jaar hebben wij wederom ons uiterste best gedaan. Hieronder een overzicht van de prognoses en voorspellingen per consulent.
Veel plezier met het lezen en vergeet dit zeker niet te delen op Social media.

Ook kunt u een persoonlijke jaarreading per E-mail bestellen of een telefonische jaarreading 2019 aanvragen. Klik daarvoor op onderstaande buttons.
Kijk bij de consulenten wel altijd of er paragnost of kaartlegger bij staat voor een 2019 vooruitzicht.

Jaarvoorspelling Engelen 2019 Jeannette:
.

Jeannette heeft als Engelen-expert gebruik gemaakt van de boodschappen met Engelen. Jeannette is Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master. Jeannette heeft toestel 16.

Je kunt hier van maand tot maand lezen wat de boodschappen van de engelen zijn voor 2019.

Het jaar 2018 staat in het teken van persoonlijke groei. Dat betekent dat je oude blokkades mag gaan loslaten. Het is de bedoeling dat de relatie met jezelf geheeld gaat worden door middel van vergeving en door meer te gaan genieten van het Leven. Vergeven doe je in eerste instantie voor jezelf. Misschien ben je niet blij met bepaalde keuzes die je gemaakt hebt in het verleden maar er is geen goed en geen fout, er is geen oordeel. Het is!

voorspelling toekomst

Jaarvoorspelling sterrenbeelden 2019 Mireille van Rijn

Jaarvoorspelling sterrenbeelden 2019 Ben jij een  Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen??Hier vind je  de jaarvoorspelling sterrenbeelden  2018. Mireille van Rijn Medium en Paragnost. Mireille is al jaren werkzaam op spiritueel gebied.  Media en TV vragen haar regelmatig om mee te werken aan programma’s of artikelen en ze staat bekend om haar voorspellingen. Ook dit jaar deed Mireille Voorspellingen voor o.a Het maandblad ParaVisie en maandelijks schrijft Mireille en publiceert Puur Medium de maandvooruitzichten d.m.v. tarot en spirituele ingevingen voor alle sterrenbeelden.

Veel leesplezier met deze Astro – Tarot Voorspellingen!

www.puurmedium.nl
.

Jaarvoorspelling 2019 Ineke Boonstra:

Hier vind je de jaarprognose van Medium Ineke Boonstra. Ineke is al jaren een bekend gezicht van www.puurmedium.nl en niet meer weg te denken van onze website!
Ineke is o.a. Medium, Paragnoste, spiritueel Coach en geeft engelen-readingen. Ineke heeft toestel 60. Ineke maakt ook al jaren video’s met Engelen readingen. Deze ronde heeft Ineke gebruik gemaakt van het  kaartenset Helende Engelen van Josephine Wall en Carolin Stern.

Ineke werkt o.a. met de Engelenkaarten. Je vind hier dus een jaaroverzicht 2019 van maand tot maand d.m.v. de engelenkaarten.

toekomst voorspelling

Jaarvoorspelling numerologie 2019:

Hier vind je ter aanvulling de de jaarnumerologie voor 2019 met een terugblik op voorgaande jaar.

numerologie 2019

Jaarvoorspelling 2019 Sandra Jansen van Galen:

Hier vind je de de jaarvoorspelling/ Astrologische jaarprognose van Medium, Paragnoste en Astrologe Sandra Jansen van Galen voor het jaar 2019. Sandra en Puur Medium/ Mireille van Rijn werken regelmatig samen. Sandra is een van de Nederlandse bekendste en meest gewaardeerde astrologe.

Jaarvoorspelling strologie

♥♥♥
Puur Medium voorspelt 2019 in de ParaVisie!

Medium / Paragnoste Mireille van Rijn  (bekend van media, TV  oprichtster van Puur Medium®) & Medium van Puur Medium voorspelt 2018 in de ParaVisie. NU in de Winkel! Over enkele weken bij Puur medium® te lezen!
Lees hier de uitkomst van 2018!

Jaarvoorspellingen 2019

♥♥♥

Mireille in de uitzending bij omroep Max voorspellingen 2019!
Wat zegt paragnoste Mireille ons over 2019?

Medium / Paragnoste Mireille van Rijn voorspelt jaarlijks voor ParaVisie. Magazine. Ook bij Linda TV was Mireille vorig jaar te zien met haar voorspellingen. onlangs zijn ook de uitkomsten van deze voorspellingen met haar doorgenomen en gepubliceerd. Ook Omroep Max Radio 5 met Bert Haandrikman wilde hier het hunne van weten 😉