GRATIS Medium consult & vrijkaarten!

GRATIS Medium consult & vrijkaarten: Hoe werkt dat?
Wil jij een GRATIS bel of E-mailconsult winnen, vrijkaarten voor een leuke Spirituele/ Paranormale beurs, een GRATIS abonnement op bijvoorbeeld de Paravisie en andere leuke gerelateerde spirituele cadeautjes winnen? Dat kan! Wij van Puur Medium delen graag! Puur Medium is met verschillende partners een samenwerking aagegaan zodat wij iedere keer opnieuw onze trouwe bellers en bezoekers zomaar blij kunnen’maken!

Wat kun je regelmatig winnen?

Een GRATIS bel of Emailconsult:  houdt in dat je een terugbel of E-mail  consult naar keuze krijgt bij een van onze Puur Medium consulenten van Puur Medium van ©Mireille Online. De inhoud van het consult ligt aan het thema en aan het specialisme van de gewenste consulent van Puur Medium. Wij geven deze Puur Medium consulten bewust ook weg d.m.v. weggeefakties, zodat iedereen een kans heeft op een paranormaal consult, ook mensen die het misschien niet kunnen betalen. Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel! Ga naar onze Facebookpagina, like de Pagina en op die manier zie je regelmatig een weggeefaktie op ons prikbord verschijnen en kun je mee dingen voor een GRATIS Medium-consult naar keuze! Scrol naar beneden voor een overzicht van al onze Puur Medium consulenten!

Dit kan gaan om een uitgebreide tarotlegging, een automatisch schrift, een dierenmedium consult, een consult betreft jouw eigen spirituele ontwikkeling, een toekomst indicatie ( voorspelling) of een inspiratie consult. Ook geven onze Puur Medium consulenten coachings consulten om jouw weer verder in je kracht te zetten. Onze Puur Medium consulenten doen hun uiterste best jouw hoe dan ook een echt PUUR consult met antwoorden en veel nieuwe inzichten te geven.

 

 

Een abonnement op het maandblad Paravisie:

In samenwerking met het blad ParaVisie, Maak jij kans op een GRATIS abbo van Paravisie, meer hierover lees je in onze nieuwsbrief! Schrijf je alleen daarom al DIRECT in voor onze uitgebreide GRATIS nieuwsbrief! 

 

 

 

Kaarten voor verschillende beurzen:


Paraview: Een ontmoeting met jezelf. Kom eens langs op een Spirituele paranormale beurs van Paraview ! Bij Puur Medium kun je kans maken op Gratis vrijkaarten! Wat moet je daarvoor doen? Ga naar onze Facebookpagina van Puur Medium, Like deze pagina en je wordt op de hoogte gehouden van onze Facebook Like en Winakties, ook die van de vrijkaarten voor beurzen van o.a.Paraview!