GRATIS BELLEN naar Puur Medium!Dinsdag 26 april!

Dinsdag 26 april 2016 is het Happy Day en dus ook Happy Hour!

GRATIS BELLEN naar Puur Medium!Dinsdag 26 april!

Puur Medium = PUUR. Daarom, speciaal voor jou: een Pure Actie!

Voor iedereen GRATIS BELLEN naar www.PuurMedium.nl

GRATIS bellen naar Puur Medium! Dinsdag 26 april 2016!

Wij horen het je denken: “Gratis bellen?” – Ja Zeker!
Géén addertjes onder het gras: Gewoon Gratis Bellen!

Lees snel verder!

Dinsdag 26 april 2016 om 20.45 uur GRATIS een kennismakingsconsult van 5 minuten bij Puur Medium.

Vele mediums en paragnosten van Puur Medium zijn beschikbaar om jouw een GRATIS kennismakingsconsult te geven van 5 minuten.

Je belt op dat moment naar een speciaal (én gratis) telefoonnummer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt 10 minuten voor de actie het GRATIS telefoonnummer per e-mail. Je kunt hiermee éénmalig 5 minuten naar Puur Medium bellen tussen 20.45 en 21.45 uur. De verbinding wordt na 5 minuten automatisch verbroken.

Het 015 nummer wordt zowel op Social Media (zie Facebook, Twitter) als op de website geplaatst om 20.45 uur.

Iedereen die zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvangt de nieuwsbrief voor de actie van start gaat en heeft kans om door te worden verbonden met een beschikbare consulent van Puur Medium.

Ieder consult wordt na 5 minuten automatisch verbroken zodat een volgende beller doorverbonden kan worden naar een beschikbare consulent (Vol = Vol). Wij kunnen geen garantie geven op een consult tijdens onze Happy Hour. Tijdens onze actie geldt: “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. Om 21.45 uur eindigt deze actie en kan er uitsluitend via ons betaalde 0909-9383 nummer worden gebeld.
*LET OP! Uit de ervaring van der vorige belaktie kwam het voor dat er door de vele bellers  je er niet doorheen komt, probeer dit dan gewoon opnieuw! We kunnen geen enkele garantie geven!

Aan deze actie kunnen geen enkele garanties en rechten worden ontleend.
Alleen bellen via het nummer dat Dinsdagavond wordt vermeld is GRATIS!

(*Er kunnen geen rechten of tegoeden worden ontleent aan deze aktie, Vol = Vol & Bezet = Bezet)

Puur Medium Consulenten

Bekijk nu alvast, voordat de actie begint, welke consulenten er bij Puur Medium zijn aangesloten. Op de dag van en tijdens de actie kun je op onze website zien welke consulenten er beschikbaar zijn op onze lijn(en), zodat je na het kennismakingsgesprek direct kunt zien welk toestelnummer er bij welke consulent hoort.

Heb je een fijn kennismakingsgesprek gehad, is het natuurlijk fijn om bijvoorbeeld met dezelfde consulent verder te praten via ons 0909-9383 nummer of via ons Credit Systeem.