Echte recensies Puur Medium!

Echte recensies Puur Medium:
De recensies en reviews voor de Mediums, paragnosten, helderzienden en tarotisten van Puur Medium die je vind in het profiel van de consulent zijn door onze bellers geschreven. Deze worden dagelijks gecontroleerd door de administratie van de website. Ook kun je op onze Facebook Pagina’s echte reviews teruglezen. Men mag vanwege privacy reageren met Nick name of initialen een recensie achterlaten. Echter wordt alles gecontroleerd op echtheid. Op onze Facebookpagina vind je ook  recensies terug met sterren die gegeven kunnen worden

Facebook Pagina4.9 sterren!

Lieve Diety,
Dank je wel voor je ondersteuning, luisterend oor en je enorme spirituele wijsheid. Door mijn gesprekken met jou ben ik gegroeid en heb ik steeds meer zelfvertrouwen gekregen. Je bent een ware gids in mijn spirituele proces. Je ben altijd positief gestemd en zegt geen onzin. Erg fijn hoor.
Lieve groetjes,
Marieke

Marieke over Diety toestel 13 schreef op 13-5-2016 om 12:38 het volgende:

Dank Thelma voor de duidelijke antwoorden. Zo specifiek en zo juist in de waarnemingen. Ik was erg onder de indruk dat u zo in detail contact kan maken met de overledenen. Hartelijk dank en vast tot een volgende keer!

Ida over Thelma toestel 22 schreef op 8-5-2016 om 22:12 het volgende:
Echte recensies Puur Medium!

Echte recensies Puur Medium!

Echte recensies Puur Medium: Reviews, recensies en ervaringen worden achtergelaten door bezoekers van Puur medium die een ervaring hebben met één van de Puur Mediums, Paragnosten, Helderziende, Tarotisten of spiritueel coaches. Deze zijn er voor bedoeld om anderen mensen echte ervaringen te laten lezen om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Wil jij een referentie, ervaring of review achterlaten?

Ga dan naar het profiel van de consulent waarvoor jij een ervaring achter wil laten. Scrol naar onder en schrijf direct jouw ervaring. ( dit mag met initialen, nickname maar ook met echte naam. Je kunt er ook voor kiezen om een ervaring/ review achter te laten op de Facebookpagina van Puur Medium.