De Spirituele Poort -Mireille Weet Meer

De Spirituele Poort – Mireille Weet Meer & ®Puur Medium:

De Spirituele Poort – Mireille Weet Meer

De Spirituele Poort – Mireille Weet Meer : In april 2009 heeft Mireille het initiatief genomen een eigen spirituele hulplijn “De Spirituele Poort – Mireille Weet Meer “op te zetten nadat zij een periode op een spirituele en paranormale hulp lijn werkzaam is geweest. Wat voor haar de basis in het opzetten van deze zijn is geweest; mensen helpen, terug in hun kracht en vertrouwen zetten, zelf inzichten meegeven. Het rare en wonderlijke was dat nadat Mireille een maand of 2 bezig was met het Online platform De Spirituele Poort doorkreeg van haar gidsen, dit ga je voor een aantal jaar doen, dan ga je dit verkopen, (Mireille kreeg zelfs letterlijk de naam van de gene die dit zou overnemen door) en in Hilversum bij de nieuwe eigenaar werken achter de schermen. Mireille dacht toen dat ze gek geworden was. Wel heeft ze dit met intimi gedeeld die haar nu alleen maar grinnikend kunnen bevestigen. Mireille en haar “kindje”De Spirituele poort van Mireille Weet Meer wegdoen?

 

De Spirituele Poort – Mireille Weet Meer: per 1 November 2013 is “De Spirituele Poort – Mireille Weet Meer”overgenomen door een bedrijf in Hilversum op het mediapark, waar Mireille  nog een aantal maanden werkzaam voor is geweest als Produktmanager Spirituele Diensten om haar brede ervaring en verschillende expertises in te kunnen zetten. Als snel kreeg Mireille zoals gewoonlijk ingevingen en boodschappen door en door haar vorige ingeving over de overname nu niet met deze informatie te spotten viel, en registreerde in januari 2014 direct de domeinnaam: www.puurmedium.nl op 21 juni 2014 werd Puur Medium een feit! Na het verlaten van Hilversum wist Mireille zelfs dat deze domeinnamen weer bij haar terug zouden keren, hoe onlogische en onmogelijke gedachte dit ook leken te zijn.

Inmiddels zijn de namen weer terug bij Mireille van Rijn en is de cirkel rond! Er is inmiddels een nieuwe website gemaakt voor De Spirituele Poort zodat je ons op de oude vertrouwde naam en op deze inmiddels vertrouwde website terug kunt vinden. Dus Puur Medium en De Spirituele Poort weten meer!

De naam Mireille betekend dat ook letterlijk Wonder/ verwonderlijk en daar weet Mireille inmiddels alles van!

Bij Puur Medium® kun je terecht voor al je antwoorden en inzichten op paranormaal en spiritueel vlak, op levensvragen zoals, liefde, relatie, werk, nieuwetijdskinderen, spirituele ontwikkeling, een Tarotlegging, verschillende soorten tarot, astrologie, een astrologisch consult, een medium consult, een telefonisch consult bij een paragnost, sjamaan, en helderziende. Denk daarbij ook, aan zielsverwanten, zielsconnecties, karmische stukken, je eigen paranormale een spirituele ontwikkelingen. Geen vraag is ons vreemd! Wij zijn er voor jouw vanuit De Spirituele Poort van Mireille Weet Meer & Puur Medium van Mireille Online, voor een echt PUUR consult voor jouw PURE zijn!

Hieronder vind je een overzicht van al onze Puur Medium consulenten!