Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Marcella Toestel 28

Helder voelend, Helderwetend, Lenormand waarzegkaarten, engelenkaarten op aanvraag, pendelen foto reading. Automatisch schrift. Email consult

Welkom op mijn profiel,

Mijn naam is Marcella en ben moeder van een jongen en een meisje. Ons gezin is spiritueel aangelegd en hebben de nodige ervaringen al op mogen doen. Zelf ben ik er mee doorgegaan en wil graag mijn mede mens helpen. Ik doe dit werk met veel toewijding, liefde en respect.

We zijn allemaal wel eens onzeker en weten dan de weg niet meer die we willen bewandelen. Graag zou ik je daarbij helpen, aan de hand van mijn mijn leg-methodes met de Lenormand-waarzegkaarten, luisterend oor en  zonder oordeel want die hebben mensen vaak snel gemaakt.

Ik zal uw vragen met respect en liefde beantwoorden met behulp van mijn hlderwetende ingevingen, kaartleggingen, Pendel en eventueel de engelenkaarten. De kaarten die ik gebruik kunnen mij daarbij ook helpen.

Heeft u vragen over overleden personen of personen die nog onder ons zijn kan een foto reading van pas zijn.
Door mijn levenservaring en de lessen die ik al heb mogen leren, wil ik u graag verder helpen. Verder werk ik met verschillende kaartendecks, als ik contact met u legt ( door u naam te vragen en leeftijd) zullen de kaarten mijn aandacht trekken en weet ik dat ik die bij u moet gebruiken om zo zorgvuldig u vragen kan beantwoorden en of tools aan bieden zodat ik u daar mee verder kunt komen.

Het hoeven niet altijd problemen te zijn waarvoor u ons belt, kan ook een goed gesprek zijn die u niet met u naasten wilt bespreken. Een buitenstaander ziet en voelt dingen vaak toch net even anders aan. Dan luister ik graag en help u ook daar mee op weg.
Voelt u zich moe of leeg, kan ik met mijn reiki u energie geven die de blokkades in u w lichaam kunnen op heven en u zich minder moe zult voelen.

Liefs Marcella,
Hoop u graag een keer te ontmoeten.

Review achterlaten voor Marcella

Anoniem schreef op 4-4-2019 om 11:32 het volgende:
Lieve Marcella, wat leuk om met je gesproken te hebben. Het consult was kort maar krachtig en ik kan er zeker iets mee. Daarnaast vind ik ook dat je een zeer prettige stem hebt om naar te luisteren. Dank je wel! Lieve groeten en tot de volgende keer.

Renee schreef op 3-4-2019 om 19:12 het volgende:
Marcella enorm bedankt voor het fijne consult. Je wist heel duidelijk te benoemen waar ik uit kom, in zit en wat er in perspectief eventueel klaar ligt voor de toekomst. Het is me duidelijk wat me te doen staat en dank je wel voor de tools die je me daarvoor hebt aangereikt.

Nicolette schreef op 1-4-2019 om 16:03 het volgende:
Marcella, wat een fijne ervaringen een consult met jou. Mijn vriendin ( S. je weet wel wie) Heeft mij naar jou toe gestuurd. Ik begrijp nu waarom! Ik ga je zeker vaker bellen. Liefs Nicolette

Wilma schreef op 29-3-2019 om 09:49 het volgende:
heb nu meerdere keren bij Marcella een kaart legging laten doen, en ben hier zo blij mee. Zij helpt me goed op weg. Haalt de dingen naar boven die ik even niet zie. Marcella Bedankt en bel je in toekomst zeker op. Lieve groet Wilma

Agnes schreef op 22-3-2019 om 20:59 het volgende:
Prachtige reading en kwam heel geloofwaardig over. Zeker doen en de moeite waard. Liefs Agnes

Monique schreef op 20-2-2019 om 14:03 het volgende:
Ik had een tarotconsult gewonnen van Marcella en dat heb ik net gehad. Ik heb gevraagd voor een open consult en Marcella heeft de Lenormand kaarten voor mij gelegd. Het waren allemaal erg positieve kaarten en dat klopt ook met hoe ik in het leven sta, ook een dingetje dat er aan komt qua werk benoemde Marcella, dat is iets waar ik zelf niet zo snel aan gedacht had, maar ze pakte het wel op. Het was een leuk en mooi consult en als jij ook wilt weten wat de kaarten je voor inzichten kunnen geven, dan beveel ik Marcella van harte aan! Dank je wel! Groeten Monique


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015