Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Paul Toestel 14

Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Gesprekstherapeut gebied van spirituele thema's en HSP, Heldervoelend

Hallo,

Mijn naam is Paul Venderbosch. Ik ben een gevoelige man die begaan is met zijn medemens en met de natuur en vandaar zich volop verbonden voelt met het leven en het universum. Ik ben een alleengeboren tweeling. Dit houdt in dat een grote ervaring heb in het zoeken en een grote kracht heb om me te kunnen verbinden met anderen. En ook prima in staat ben dit weer los te laten.

Ik ben hooggevoelig en een analytisch denker.  Vanuit een opleiding en interesse heb ik in de eerste helft van mijn leven me vooral bezig gehouden met milieuvraagstukken bij werkgevers. Ik ben akademisch geschoold en daar heb ik geleerd analytisch te denken en te denken vanuit vragen.

In 2008 realiseerde ik me dat ik met name wil leven vanuit mijn hart en passie. En ik ontwikkelde vanaf dat moment een grote natuurreligieus bewustzijn.  Daaruit is uiteindelijk naar voren gekomen dat ik graag aan de slag wil als coach en adviseur voor mijn medemens die net als ik wel eens tegen levensvragen aan loopt.  Als opleidingen heb een NLP Practitioner opleiding gedaan en het werken met (familie)opstellingen. En ik heb een opleiding gevolgd voor HSP coach. Ik leer steeds meer te werken vanuit intuïtie en ik kijk vanuit deze intuïtie graag mee met jou als medemens om te kijken hoe jij nieuwe stappen kunt zetten in het leven. In 2017 en 2018 heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden van personen met een PTSS. En ik merk dat me dat goed af gaat.

Ik luister daarom ook graag naar jouw verhaal en jouw levensvraag. Ik voel dan mee. Ik leef erg graag in het moment van nu. Tijdens telefoongesprekken zal blijken dat ik continu terug ga naar het moment van nu. Met ademhalingsoefeningen.

Natuurlijk kijk ik graag met je mee naar de toekomst. Naar je plannen. Naar je dromen. En ik weet ook heel goed dat om die stappen te zetten het zo maar kan zijn dat er achter je nog wat te doen ligt om die stappen te kunnen zetten. Dus ik  kijk graag met je terug naar wat geweest is. Om vandaaruit terug te keren naar het moment van nu is. Want in het moment van nu kun jij stappen zetten. En ik voel en kijk daar graag met je mee.

Wellicht tot horens!

Met warme groet,
Paul Venderbosch

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015