Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Marjolein Toestel 37

Medium, Helderziend, Helderhorend en Heldervoelend, Spiritueel onderlegd, Helder ruikend, Reiki Master, Chakratherapeut, Coaching/counseling

Welkom

Wat leuk dat je op mijn profiel hebt geklikt. Mijn naam is Marjolein en run inmiddels al 11 jaar mijn eigen praktijk. Ik geef diverse behandelingen en ben gespecialiseerd in Reiki, en Chakratherapie en het lezen van foto’s. Ik begeleid en coach daarnaast mensen die het even niet meer zien zitten, vast zitten in hun patroon en werk veel met High Sensitive Persons.

Ik heb van alle gaven die er zijn een stukje en mag mezelf daarom Medium/Paragnost noemen. Ik wel ook jou graag ondersteunen bij je problemen, verdriet door verlies van een dierbare,  levensvragen, dingen waar je tegen aanloopt, je genezingsproces of je geestelijke en fysieke klachten en je weer op weg helpen zodat je weer verder kun en dingen weer positiever gaat zien.

Je kunt bij mij terecht met vragen over

  • Hoog gevoeligheid
  • Relaties
  • Fysieke/geestelijke klachten
  • Contact met overledenen
  • Kinderen (gedrag,- en opvoedingsproblematiek)
  • Depressie / Angsten
  • Ongewenste energieën
  • Vragen over relaties
  • Een luisterend oor en/of een goed gesprek

Ik help en leer je weer in je eigen kracht te komen waardoor je weer vooruit kan in je dagelijks leven. Goed analyseren, aan,- en invoelen van situaties is mijn kracht.En heb je wat meer energie nodig of zie je tegen een gesprek op en ben je ergens heel nerveus voor, dan kan ik een Reiki behandeling op afstand geven.

Neem gerust contact op, ik ontmoet je graag tijdens een gesprek. Tot gauw!

Liefs,
Marjolein

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015