Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Roos Toestel 20

Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.

Welkom!

Leuk dat je mijn profiel leest. Mijn naam is Roos.
Ik ben geboren met een gave om anderen te helpen in vaak moeilijke levens stukken . Relatie vraagstukken voel ik perfect aan. Daardoor kan ik aanvoelen wat je kan verwachten , wat je moet doen en zeker wat je ook niet moet doen. Eerlijkheid is daarmee mijn belangrijkste uitgangs- punt.

Ik maak als medium geen keuzes in jouw plaats, ik wandel wel graag stukje mee en kun je een blik in de toekomst indien gewenst geven.

Liefs,

Roos

Review achterlaten voor Roos!

Sabine schreef op 23-6-2016 om 09:25 het volgende:
hallo Roos, ik heb je vandaag gesproken voor mijn konijntjes Willy en Romy en je gaf aan dat ik een prijs heb gewonnen ivm jullie 2 jarig jubileum. hartstikke leuk! hartelijke groet en vast wel tot een volgende keer, Sabine

Marise schreef op 29-5-2016 om 22:25 het volgende:
Dankjewel Roos voor het ontzettend leuke gesprek Je bent een kei en voelt alles heel goed in. En ik zal mijn ogen goed open houden 🙂

Miranda schreef op 24-5-2016 om 11:49 het volgende:
Beste Roos, Wat fijn dat jij de vertaling betreft mijn twee poezen Binkie en Sara wist te maken. Nog leuker, nu ik dit weet, zie ik ook echt verandering. Dat het zoiets simpels kon zijn. Ik ben nog verbluft hoor. Ik bel je zeker nog eens! Groeten, Miranda

Sabine schreef op 11-5-2016 om 22:02 het volgende:
Heel hartelijk dank voor de reading van onze twee konijnen. het klopte allemaal en was heel herkenbaar We hebben inmiddels de tips je gaf opgevolgd en ze zijn er heel blij mee.

Jet schreef op 11-4-2016 om 19:20 het volgende:
Je bent een bijzondere vrouw Roos. En ik wil je bedanken voor de healing die ik van je ontving. Een heel mooie ervaring voor mij.

Joanna B schreef op 11-4-2016 om 19:32 het volgende:
Duidelijk een echte dierenvriend en sympathieke mevrouw. Ik kan haar zonder meer aanraden en bel haar zeker nog een keer als er onduidelijkheid is.

Tonny en Ron schreef op 11-4-2016 om 21:26 het volgende:
Wij hebben een bijzondere reading mogen ontvangen voor onze duitse herder Bullit. Alles wat zij heeft gezegd of door heeft gekregen klopte. Gewoon kippevel. En details die alleen mijn vriend kon weten.Door deze reading kunnen wij hem nu goed begeleiden. Met als aanvulling een gependelde Bachbloesem zal zijn verlatingsangst naar de achtergrond verdwijnen en hij gezellig met onze twee katers nog heel lang in goede harmonie kan samenleven. Wij zijn echt onder de indruk van deze prachtige reading. Roos nogmaals onze dank is onbetaalbaar groot

Saskia schreef op 11-4-2016 om 21:38 het volgende:
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor het toesturen van een exemplaar van Blik op Zeewolde! Het artikel over Mojo ziet er erg mooi uit, mooi dat jullie zijn gezicht zo hebben uitvergroot. Wilt u de heer Wolters en mevrouw Roos ook hartelijk danken namens ons? Veel succes met uw magazine en nogmaals dank! Met vriendelijke groet Saskia Oskam Medewerker Publiciteit en Voorlichting Stichting AAP Kemphaanpad 1 1358 AC Almere 🙂

Shola Zandveld ( Frankrijk ) schreef op 11-4-2016 om 21:41 het volgende:
Dankjewel voor je uitgebreide en gedetailleerde reading over de plek, waar mijn verdwenen poes Simba zich zou kunnen bevinden. En het geduld wat je opbracht en je snelle reactie op mijn veelvuldige vragen m.b.t. Simba. Ik kan nu meer gerichte actie ondernemen en tegelijkertijd heb ik ook meer rust, ik kan het wat meer overlaten aan het bestaan!!! Nogmaals,hartelijk dank, Een vriendelijke groet, Shola

Simone (Limburg ) schreef op 11-4-2016 om 22:56 het volgende:
Hallo Roos Bij deze wil ik u, nogmaals, bedanken voor uw reading. De dingen die u tegen me hebben gezegd geven mij behoorlijk veel rust. Ook een hoop open vragen zijn beantwoord, en dit is erg fijn. Met vriendelijke groet, Simone Steeghs

Rieneke schreef op 11-4-2016 om 13:28 het volgende:
Hallo Roos, Dank je wel voor de reading. Het is precies zo hoe je Nino omschrijft. Het klopt ook dat de andere poes (Bella) veel slaapt. Maar voor haar is het goed dat Nino er is want hij daagt haar uit zodat ze in beweging komt. Ik vind het heel vervelend dat hij onze spanningen heeft meegekregen. Hij is al zo gevoelig en dan krijgt hij dit ook nog mee. Gelukkig zijn de spanningen nu weg en zal het voor hem ook wat rustiger aanvoelen in huis. Ik wilde ook graag een praktijk opzetten om mensen te helpen maar door mijn eigen onzekerheid heb ik dat niet gedaan. Misschien komt dat ooit later. Ik ga zeker contact opnemen met Tannetje Koning alleen kan ik daar niet met Nino naar toe. Hij vindt autorijden vreselijk. Ik zal Nino wat extra aandacht geven met zijn gevoeligheid. Ik weet hoe het is om gevoelig te zijn. Het is een mannetje met een eigen willetje, maar heel lief. Groetjes, Rieneke

Rosalie Sterken ( Smilde ) schreef op 11-4-2016 om 19:56 het volgende:
Ongeveer 5,5 week geleden kochten wij een nieuw paardje, van net 4 jaar oud. Hij was net zadelmak en zou nooit een stap verkeerd hebben gezet. Daar geprobeerd en onze dochter kon er op rijden, wel wat spanning maar oke, dat kan. Nadat hij op onze pensionstal was aangekomen begonnen de problemen. Hij was bang voor bijna alles wat met mensen te maken had en ze kon er met geen mogelijkheid meer opkomen. Ook bleek dat hij niet bij de tandarts was geweest zoals wel was gezegd, dus deze eerst maar eens gebeld en zijn tanden laten doen. Verder rustig met hem aan de slag gegaan om hem zijn vertrouwen terug te geven. Wij hadden al het sterke gevoel dat het zadelmak maken wel eens niet zo leuk gegaan kon zijn en daarom afgelopen dinsdag contact opgenomen met Roos die wij al een paar jaar kennen en die ook een eerder paard van ons super heeft geholpen. Zij heeft zijn foto gelezen en onze spraakzame paardenvent heeft haar veel verteld en onze vermoedens bevestigd. Tevens heeft ze hem Reiki gegeven en het effect is nu al merkbaar. Hij wordt rustiger en onze dochter heeft vandaag haar voet al in de beugel kunnen doen en even leunen. Roos namens ons en onze Reus super bedankt voor je reading en behandeling, het gaat helemaal goedkomen.

Anja ( Zeewolde ) schreef op 11-4-2016 om 22:36 het volgende:
Heel erg bedankt dat je vanmiddag tijd had voor onze hond Foolie. Het was voor mij een nieuwe ervaring, maar heb het bijzonder positief ervaren. Wij gaan vanavond als gezin onder het eten alles nog een keetje bespreken en ik weet dat iedereen van de ene verbazing in de andere zal valllen. Ook zal er veel geknikt worden als herkenning. Een aanrader voor iedereen met een huisdier !! nogmaals bedankt Roos!!!

Barbje ( Harderwijk ) schreef op 11-4-2016 om 21:54 het volgende:
Van: harderwijk E-mail: Contact Opmerkingen: dank je voor je heerlijke reiki behandelingen, kan er nu weer even tegen 😀


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015