Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Joyce Toestel 05

Heldervoelend, - horend,- ziend en –wetend, Spiritueel coach & healer, kinderen van deze tijd, liefde & zielenrelaties, hooggevoeligheid, lichtwerk, Aquariustijdperk, contact met overledenen.

Welkom!

Ben je op zoek naar handvatten die jou weer verder kunnen brengen op je pad? Ik begeleid je graag hierbij! Dit kan gaan over heel uiteenlopende onderwerpen: van contact met een overledene tot vragen over de opvoeding van je kind of over je relatie. Van levensvragen, vragen over het Aquariustijdperk tot gewoon je verhaal kwijt willen.

Ik kom in gesprekken graag tot de kern. Hierbij heb ik een praktische insteek en geef je tips zodat je weer verder je eigen pad kunt bewandelen. Naast mijn spirituele kwaliteiten (contact met zielen, waaronder overledenen en heldervoelend, -horend, -ziend en -wetend) gebruik ik mijn opgedane kennis en eigen levenservaringen. Als persoon ben ik nuchter en gebruik graag een vleugje humor;-) Naast mijn werk op de lijn, begeleid ik ook mensen in mijn praktijk, waar ik ook regelmatig werk met familieopstellingen.

‘’Ik werk in en vanuit het nu door contact te maken met jouw ziel en/of de ziel van anderen, en werk niet met toekomstvoorspellingen.’’

Tot snel?!

Lieve groet,
Joyce

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015