Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Alexandra Toestel 55

Tarot-kaartreading/Tarotist, Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Gesprekstherapeute, HSP, Edelstenen

Van harte welkom,

Ik ben Alexandra, en ik ben gecertificeerd chakra en aura healer en reader, ik coach, gericht op ontwaken van je spirit en in je kracht staan, en maak z.n gebruik van de tarot of engelenkaarten, als aanvulling, ook vraag ik desgewenst de engelen voor hun liefdevolle hulp.

Ik help je graag verder op gebied van:

  • Relaties (alle soorten relaties, partner, kind, familielid, collega)
  • Geldzaken
  • Werk/ eigen bedrijf
  • Wonen
  • HSP (o.a handvaten om jezelf meer te beschermen, en wat doe je als je overprikkeld bent etc.)
  • Algemeen, helderheid en inzicht krijgen. Je thema's. Waarom loop je bijv. steeds tegen dezelfde dingen aan?
  • Innerlijk kind

Bij gezondheidsvragen kan ik kijken wat er op wezenlijk niveau over op licht, dit is echter geen vervanging van een artsbezoek. Deze verantwoordelijkheid nemen we niet. Ga altijd even naar een arts bij lichamelijke klachten en twijfel.

Een luisterend oor voor je zijn, zonder oordeel.

Gebed. Het staat je vrij om dit aan te geven als je daar behoefte aan hebt.

Tijdens ons gesprek stem ik mij af op wie jij in wezen bent. De informatie en de beelden die oplichten zijn op dat moment ook hetgeen om aandacht vraagt, soms is dat niet hetgeen jij misschien wil horen, maar is het wel belangrijk voor jouw proces en dat jij er bewust van word en inzicht in krijgt, zodat je ook weer verder komt en kunt. Ik zal altijd met respect voor jou, met alle informatie omgaan.

Vaak brengt het ook heling op gang, omdat ik je zie en hoor voor wie jij in wezen echt bent, onder al die lagen van emoties, gedachten, gevoelens en overtuigingen die daar veelal bovenop zijn komen te liggen.

Er is aandacht voor jou, er worden woorden aan gegeven, en dat maakt dat de energie weer kan gaan stromen op plekken waar het wat gestagneerd was geraakt. Dat kan opluchting en rust geven. Je komt meer tot jezelf en je eigen heldere vermogens om te voelen en weten wat jij zelf wilt.

Ik geef ook healing n.a.v je vragen en wensen, of algemeen n.a.v wat er oplicht als ik contact met je maak, dit kan via de lijn of een email-consult. Dan krijg je erna feedback over wat ik gezien en gedaan heb.

Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten op de lijn.

Lieve groet,

Alexandra

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015