Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Ineke Heitink Toestel 11

Medium - Akasha reader - Spiritueel Healer - Kinderwerker

Welkom. Ik ben Ineke, Leuk dat je mijn profiel leest!

Ik ben Medium, Akasha Reader, Spiritueel Healer, Kinderwerker en Tarotist.

Wat kan ik voor je betekenen?
Het leven kan soms overweldigend zijn en je moeilijke maar ook verrassende onverwachte uitdagingen bieden.
Graag wil ik een luisterend oor zijn, en je helpen weer vat te krijgen op je eigen levenspad. Je inzicht, begrip en ondersteuning bieden. Heb je vragen over relaties. Vragen over je persoonlijke groei en ontwikkeling. Ben jij of is je kind hoog gevoelig? Heb je wat begeleiding en inzicht nodig? Alle andere levensvragen zijn ook zeker welkom en ik wil je heel graag met mijn mediumschap helpen op al deze vragen een antwoord te vinden en een stukje heling geven

Met integerheid, veel humor, liefde en respect, voor alle zielen hier en in de spirituele wereld doe ik dit werk. Van mij kun je verwachten dat ik met 2 benen stevig op de grond sta. Het is voor mij echt noodzakelijk om zuiver te werken en tot de essentie te komen.

Om mezelf te ontwikkelen heb ik door de jaren heen allerlei opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de beroepsopleiding tot tarotist. Naast de kennis van de tarotkaarten is astrologie, numerologie, en N.L.P. een onderdeel van deze opleiding geweest.

Mijn mediumschap heb ik in verschillende cursussen en trainingen verder ontwikkeld en verdiept. Erg belangrijk voor mij is het Arthur Findlay College in Stansted Engeland. Dit is een hele speciale plek, waar ik steeds weer met heel veel liefde en plezier terug zal keren om mijn mediumschap verder te verdiepen en mezelf verder te ontplooien.
De opleiding Mediamiek Kinderwerker -Luisterkind kan ik daar nog aan toevoegen. Ik voel veel passie en liefde voor de kinderen van deze wereld en ik heb het geluk dat ik van mijn passie en de liefde die ik voel mijn werk mag maken.

Akasha reader:
Een Akasha reading is zeker niet te vergelijken met welke andere reading dan ook. Door de energetische vibratie van de Akasha Kronieken wordt het doorgeven van informatie mogelijk. Er vindt dan ook direct een heel natuurlijke heling plaats door de overdracht van deze energie en informatie.
De herinnering aan wie je echt bent gaat weer leven. Verdriet en pijn kunnen worden opgelost. Overtuigingen die al heel lang je leven hebben bepaald kunnen eindelijk rust krijgen. De Akasha vibratie is er een van zachtmoedigheid ook wanneer wij informatie ontvangen waar we niet zo blij mee zijn. Onthoud dat tijdens het doorgeven van al deze informatie een natuurlijke heling plaats vindt

Contact met overledenen:
Als mental Medium werk ik vanuit de spirituele wereld en fungeer ik als doorgeefluik. Dit is hulpverlening op de grens van beide werelden en brengt deze gebieden dichter bij elkaar. Ik krijg hiervoor alle hulp van mijn gidsen en begeleiders. Het is voor mij steeds weer een voorrecht om contact te mogen leggen met dierbare overledenen. Zodat in beide werelden een stukje heling mag komen.
Het woord Mental staat dus voor het mentale contact dat een medium legt met een dierbare overledene. Een Mental Medium ontvangt informatie en gegevens van overledenen waarmee je een stuk op weg geholpen kunt worden. Dit kan heel hulpvol zijn bij het verwerken van een verlies, maar andere vragen worden ook regelmatig via deze weg beantwoord.
Echter, het contact valt niet af te dwingen en zal dus niet in alle gevallen te leggen zijn, omdat ook in de geestenwereld sprake is van vrije wil.

Spiritueel Healer:
Als Spiritueel Healer werk ik op verschillende manieren. Trance healing is daarvan een van de mogelijkheden. In nauw verband met mijn gidsen komt deze healing tot stand.
Quantum Soul Body Fusion® in combinatie met Trance healing is een prachtige combinatie.

Hartelijke Groet,
Ineke

Denk er wel aan dat ik graag help maar geen vervanging ben voor de huisarts of specialist.

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015