Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Eliza Toestel 11

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute

Van harte welkom!

Mijn naam is Eliza, ik ben o.a. Medium, Helderziend, Helderhorend en Spiritueel onderlegd.
Heerlijk dat ik deel uit kan maken van Puur Medium en er op deze manier voor u kan zijn!  Ik vind het fijn om u te helpen met alle obstakels waar u mee te maken heeft. Het kan een vraag zijn aan een dierbare overledene die u bent verloren, of heeft u vragen over de liefde. Of liever iemand die echt naar u luistert, zonder een oordeel te geven. Heeft u pijn, of bent u onrustig, dan kan healing op afstand een uitkomst zijn. Voor foto reading kunt u ook bij mij terecht, graag een duidelijke foto met de ogen zichtbaar. Kortom geen vraag is raar, voor u is duidelijkheid het belangrijkst . Graag wil ik u daarin bijstaan

Warme groet,
Eliza

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015