Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Raymond Toestel 33

Medium, paragnost, Helderziend, helderwetend, heldervoelend, contact met dierbaren overledenen.

Welkom!
Mijn naam is Raymond. Al op zeer jonge leeftijd kwam ik erachter, dat ik ontzettend gevoelig was voor bepaalde energieen. “Spanningen, mensen met een rugzak, gevoelens van verdriet enz” kon ik ontzettend goed aanvoelen, en mijn eerste gevoel was om te helpen.
Op jonge leeftijd had ik dit niet altijd onder controle, maar na heel veel gewerkt te hebben op spirituele  beurzen en natuurlijk veel gewerkt te hebben met mensen, heb ik dit grotendeels onder controle.

Ik ben helderziend, heldervoelend, en ik speel ook muziek, dit helpt mij ook om mijn
gaves goed te beheersen zodat ik de juiste adviezen aan mensen kan geven.
Contact hebben met overleden is ook een van mijn specialiteiten, Ik krijg ontzettend veel boodschappen binnen en ik zit altijd op de goede weg hiermee.
Dus heeft u vragen over Toekomst, Verleden, maar wat belangrijk is, heeft u handige tips nodig wat helpt om het leven een stuk makkelijker te maken, dan kan ik u daar heel goed mee helpen.

Groetjes,

Raymond

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015