Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

José Toestel 24

Heldervoelend en -wetend medium. Lenormandkaarten, Innerlijke groei, Bewustwording. Regressie, Mindfulness, Innerchild work.

Welkom mijn naam is José,

Ik ben heldervoelend en - wetend bewustzijnscoach. Ik help je graag op weg met al je levensvragen.
ik gebruik hiervoor mijn helderwetende en heldervoelende kwaliteiten in combinatie met verschillende kaartendecks en legmethodes. Hiermee geef ik je antwoord op al jouw vragen en inzicht en vooruitzicht  in en over de de situatie.

Daarnaast ben ik opgeleid tot hypno- en regressietherapeut en heb inmiddels meer dan tien jaar ervaring vanuit het werken in mijn eigen praktijk. Deze zet ik ook graag voor je in.
Ik begeleid en coach mensen naar innerlijke groei en bewustwording. Dit doe ik vanuit kennis, levenservaring en de hulp van mijn begeleiders. In liefdevolle verbinding help en ondersteun ik je graag in je proces.

Ik ben eerlijk en zeg misschien niet altijd wat je wenst te horen, maar heb de intentie je liefdevol door weerstanden heen te begeleiden zodat je met vernieuwde inzichten en een goed gevoel je levenspad verder kan bewandelen. Uiteindelijk om je bovenal te laten voelen en ervaren hoe het is om terug te keren naar de liefde voor jezelf.

Een wijze les die ik geleerd heb is dat wat je jezelf niet schenkt kun je de ander niet geven.Desgewenst leg ik de kaarten erbij en ik maak dan gebruik van onder andere: De Aimée`s symboolkaarten, Lenormandkaarten, Engelenkaarten en de wijsheid van het gouden pad Orakelkaarten

Ik ontmoet je graag op de lijn voor een verhelderend, liefdevol gesprek.

Liefdevolle groet,
José

Alle specialisme van José: -->  Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, Bewustwording. Regressie, Moderne hypnotherapie, Mindfulness, Innerchild work, Natuurmystiek, EMDR, Rouwverwerking, Geweldloze comminicatie, Rationele emotieve therapie, Spirituele begeleiding, Ontspanningsoefeningen.

Review achterlaten voor José

Wilma schreef op 8-4-2019 om 10:32 het volgende:
Lieve Jose, Vele gesprekken hebben wij al gehad met elkaar, en ik kan niet anders zeggen dan dat je een heel dikke pluim verdient. Ongelooflijk hoe goed jij bent! Je hebt een zeer groot emphatisch vermogen, helpt iedereen met zoveel liefde en oprechtheid. Ook in je praktijk word een ieder met heel veel liefde ontvangen. Je zegd niet alleen wat wij mensen t liefst willen horen, je bent ook recht door zee in alle liefde. Je hebt mij al zoooo vaak geholpen, en ik heb er geen woorden voor Hoe goed je bent!! Ik zou iedereen jou aanraden, hier op de lijn maar ook in je eigen praktijk.!!! Lieve mensen, als je problemen hebt ga naar Jose daar word je ECHT geholpen!! Jose een dikke knuffel voor jou en we spreken elkaar snel.XXX😘Wilma

Margret schreef op 4-4-2019 om 13:17 het volgende:
Lieve Jose, dank je wel voor het kort en krachtige maar o zo mooie consult! Je bent een ontzettend mooie, warme en zuivere vrouw met een groot empathisch vermogen en je sloeg de spijker op zijn kop en ik weet zeker dat jij met jouw persoonlijkheid en mooie gaves veel mensen iets te bieden hebt! Dank je wel...en we spreken elkaar! liefs...

Annemieke schreef op 2-4-2019 om 12:08 het volgende:
Wat een heerlijk mens bent u, warm lief en eerlijk. U legde de problemen die ik dacht die er waren heel mooi uit. Ik ben er mee aan de slag gegaan, en heb nu veel meer zelf vertrouwen. Dank u wel. Gr Annemieke

Annemieke schreef op 2-4-2019 om 12:08 het volgende:
Wat een heerlijk mens bent u, warm lief en eerlijk. U legde de problemen die ik dacht die er waren heel mooi uit. Ik ben er mee aan de slag gegaan, en heb nu veel meer zelf vertrouwen. Dank u wel. Gr Annemieke

Jeannette schreef op 13-12-2018 om 15:43 het volgende:
Lieve José, Dank je voor de mooie inzichten die je mij hebt meegegeven. Het was een schot in de roos. Zonder dat ik je een vraag stelde, kon je mij haarfijn vertellen wat er speelt op emotioneel gebied. Ik vind je scherp, liefdevol maar vooral heel eerlijk! Een topper en een aanrader dus voor iedereen! Dikke kus, Jeannette.

Barry schreef op 11-4-2018 om 15:18 het volgende:
Hallo José, Dank voor je duw in mijn rug. Dat had ik nu echt nodig. Je bent eerlijk, direct en heel doortastend. Ik ben dankbaar dat je mij een spiegel voorgehouden hebt en mij hebt geleerd hoe ik los mag laten. Hierdoor gaat alles een stuk gemakkelijker. En nu ik eindelijk loslaat en ook inzicht in mijzelf aan het krijgen ben merk ik dat alles ineens ook veel beter gaat. Alsof ik weer stroom. Hopelijk blijft dat ook zo 🙂 Ik bel je zeker nog eens terug. Warme Groet, Barry


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015