Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Susanne Toestel 33

Medium, Paragnost, Helderziend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute, Zielenconnecties/tweelingzielen

Hallo lieve medereizigers,

Het leven kan je soms verrassen met fijne, maar ook zeer moeilijke situaties. Niet alles is zoals het lijkt, maar in alles zit de potentie om te groeien. De uitdagingen in jouw leven geven je vaak de mogelijkheid om anders tegen situaties aan te leren kijken.

Door mijn eigen pad van bewustwording weet ik dat het soms fijn is als iemand met je mee ‘kijkt’ en je tools kan geven om de dingen behapbaar te maken. Graag wil ik je hierbij ondersteunen.

In de tijd waarin we leven wordt de ‘onderste steen’ naar boven gehaald; de energie van nu maakt dat we allemaal gestimuleerd worden onze innerlijke processen aan te gaan.

Ik neem je bij de hand door verder te kijken dan wat je nu zelf ziet.

Let op: * Ik ben geen art of specialist, raadpleeg altijd uw eigen (huis-)arts of specialist.

Hartelijke Groet,

Susanne

Review achterlaten voor Susanne


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015