Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Marion Toestel 33

Paragnost, Helderziend, Spiritueel onderlegd, rouwverwerking

Hallo, leuk u hier te ontmoeten.

Mijn naam is Marion.

Medium, spiritueel healer, helderziend, helderwetend, helderhorend. Droom uitleg, automatisch schrift, innerlijk kind werk waardoor innerlijke groei in het nu, invoelend in de nieuwe tijd. Ik help u in uw kracht te komen vanuit onze kern van zijn. Ik maak verbinding met onze krachtbron van licht en liefde, met het scheppende veld. Loopt u een beetje vast in het dagelijks leven en wil u graag weten waarop dit betrekking heeft ? Heeft u dromen gehad en wilt u daaromtrent uitleg ? Wilt u open staan voor liefde, geluk en verbinding, en loslaten van het gene u in het nu en de toekomst niet meer nodig hebt, wilt u graag een healing op afstand ? Dan wil ik graag de aangewezen persoon voor u zijn, welkom om contact met mij op te nemen.

Liefdevolle warme groet Marion

Review achterlaten voor Marion


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015