Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Ineke Boonstra Toestel 60

Medium, Paragnoste, spiritueel Coach, engelen-readingen

Ineke is een warme persoonlijkheid die jou graag als spiritueel coach wil helpen in je kracht te komen en te leven zoals dat vanuit de Goddelijke kern bedoeld is...

Dat betekent dat je van mij antwoorden krijgt die je nodig hebt. Ik maak gebruik van engelenkaarten, orakelkaarten en verbind me, zodra jij belt, met het engelenrijk om tot antwoorden te komen. Soms maak ik gebruik van automatisch schrift. Ook zijn er je gidsen die contact met me maken of soms een dierbare overledene als extra cadeau. Alles in de ongeziene rijken wil je helpen je pad op deze wereld te gaan in vreugde, liefde, overvloed en kracht. Dit alles doe ik via helderziend waarnemen, helderhoren en heldervoelend waarnemen.

Ook kan je vragen om een energetische healing. Die kan je het beste via de email aanvragen. Nadien ontvang je van mij wat ik heb waargenomen tijdens die healing.

Heb je vragen m.b.t.:

  • Je zielepad
  • Je ontwikkeling
  • Je kinderen
  • Je een luisterend oor wil
  • Het contact met jezelf een beetje kwijt bent
  • Inzicht wilt in eventuele blokkades en veel meer.

Ik ontmoet je graag tijdens een gesprek. Tot gauw!

Met warme groet

Ineke

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015