Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Suzette Toestel 50

Medium (en trance-medium),Paragnost, Spiritueel/energetisch healer.

Hallo,
Mijn naam is Suzette.

Als medium, trancemedium en trance-healer ben ik op Engelse leest geschoold. Nog steeds volg ik verschillende opleidingen om mij verder te ontwikkelen. Ik ervaar de spirituele wereld als een liefdevolle plaats waar onze familieleden en gidsen verblijven. Ik werk met hen samen, zij vormen mijn spirituele team. Contact leggen met de spirits geeft mij veel voldoening en vreugde omdat ik als medium een kanaal ben en als gereedschap fungeer om u en uw dierbare even dicht bij elkaar te brengen.

Tijdens een consult krijg ik door wat voor u nu belangrijk is en/of wat er op dit moment speelt in uw leven. Van daaruit ontstaat er gelijk contact met de spirituele wereld. Meestal dient een familielid, een dierbare of één van uw gidsen zich aan. Zij zijn vaak de brenger van een, voor u, liefdevolle boodschap.

Vervolgens ontvangt u automatisch, als vanzelf een healing vanuit de spirituele wereld. U zult de liefde van uw familie weer mogen ervaren en zich hierdoor zeker beter voelen.
Zodra ik contact maak met een overleden dierbare of spirit zal ik u altijd eerst bewijzen geven. Dat doe ik door u informatie aan te reiken die alleen u en de dierbare overledene (spirit) kunnen weten.

Samen met de spirituele wereld, mijn team, mijn familie, laat ik u weer één zijn met uw ziel en uw gidsen. U zult een weldadige rust ervaren omdat u uit uw denken wordt gehaald en teruggebracht wordt naar uw gevoel in verbinding met uw ziel.

Een hele lieve groet van mij en mijn team!

Suzette

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015