Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Claudia Toestel 53

Tweelingzielen, Zielsverwanten, Transformatie, Bewustwording, lichtwerker, Healing, Spirituele ontwaking.

Welkom bijzonder mooie jij,

Ik ben Claudia en help je graag met inzichten te geven  en het  begeleiden van dit enerverende en spirituele ontwaking proces wat de ontmoeting van je tweelingziel met zich mee brengt.

Zelf heb ik ervaren dat ik me “thuis” voelde komen tijdens deze ontmoeting.. Hierna volgde mijn spirituele-transformatie, dit heeft me enorm  laten groeien in zelf liefde en eigenwaarde.

Meestal  ervaar je het bekende “Aha” moment met je Tweelingziel/Zielsverwant. Er komen  enorm veel vragen bij je naar boven. Voornamelijk verwarring.  Je voelt  n enorme hoeveelheid liefde voor deze ene persoon.

Het uiteindelijke doel van deze bijzondere ontmoeting is de groei en reis van  eigenwaarde en onvoorwaardelijke liefde te mogen voelen voor  jeZELF.

Bij tweelingzielen gaat het niet om het geslacht. Het kan dus best zijn, dat je als  vrouw, je vrouwelijk zielsverwant ontmoet of vice versa. Het gaat hier om de ziel en die is geslachtloos.

Door op jou in te voelen via je energie en hulp van mijn hoger zelf, help ik je met liefde door dit proces, zodat je na verloop van tijd uitkomt op n waanzinnige mooie plek "De liefde en ontdekking van je ware zelf”

Specialisme in oa; ~ Helderheid geven over jullie verbinding~ Wat leert dit proces mij~ Advies bij het aan jeZELF werken~Je focus ervan af te halen.

Help je graag te begeleiden en trek je met alle liefde door dit bijzonder maar verwarrende zielen proces.

Voel je vrij om mij om advies te vragen

Namasté

Liefs,

Claudia

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015