Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Eline Toestel 09

Helderziend, -voelend, -wetend en helder inzicht gevend, energetisch healer en reader, coaching en counseling, lichtwerk, groeiprocessen, levens-, liefdes- en relatievragen, natuurgeneeswijzen

Hallo lieve mensen, mijn naam is Eline. Ik help je graag verder daar waar jij het even niet meer weet of ziet. Heb je vragen omtrent de liefde of je relatie, familie, vrienden, werk, je persoonlijke ontwikkeling? Voel je je somber, overspannen, eenzaam of ervaar je andere psychische problemen? Dan kan ik je verder helpen.

Ik ben gecertificeerd in zowel healing en reading. coaching en counseling en werk hier ook mee in mijn praktijk. Daarnaast geef ik les in energetische oefeningen. Dit alles doe ik tezamen met energetische zintuigen in helderzien, -horen, -voelen en -weten wat me de mogelijkheid geeft om je duidelijke antwoorden en inzichten te geven.

Bij bepaalde vragen kan ik ook kaartleggingen doen als leidraad voor meer duidelijkheid. Afhankelijk van de vraag gebruik ik verschillende kaartendecks.

Natuurgeneeswijzen is een ander specialisme van me waarin ik ook ben opgeleid. Middels therapeutische adviezen in voeding, kruiden, Bachremedies, etherische oliën en edelstenen kan ik je hierin in ruime mate van dienst zijn. Deze natuurlijke en holistische therapieën kunnen bijzonder zinvol zijn en dragen bij aan jouw geestelijk en lichamelijk welzijn. Ik werk als complementair energetisch en natuurgeneeskundig therapeut en ben dan ook geen vervanging van een arts.

Ik zal steeds datgene doen dat jou het meeste dient, zodat je in vertrouwen je weg zult kunnen vervolgen. Ik heet je graag van harte welkom tijdens een persoonlijk gesprek!

Zonnige hartegroet,
Eline

Review achterlaten voor Eline

Lin schreef op 6-9-2018 om 19:02 het volgende:
Lieve Eline, ik wil je laten weten dat ik heel blij ben met ons gesprek laatst. Het heeft me erg goed gedaan. Veel vragen zijn beantwoord met inzichten waar ik lang naar op zoek was maar waar ik zelf maar niet uit kwam. Het voelde ook helemaal kloppend en er is dan ook een last van mij af gevallen. Ik vind je een fijn en warm mens met mooie gaven en kwaliteiten. Dank je wel voor de helderheid die je mij hebt weten te geven. Ik vind je een aanrader en bel je zeker weer. Liefs van Lin

Eva schreef op 15-12-2017 om 11:37 het volgende:
Eline wist mij vanaf het begin te raken. Alles wat ze zei, klopte! Ook over onderwerpen die ik zelf niet aandroeg. Daarnaast klonk ze als een warme oprechte vrouw die weet wat ze doet en zegt. Kortom een aanrader!

Waldo schreef op 5-10-2017 om 11:23 het volgende:
Hallo Eline. Ik vind je erg goed, een aanrader! Je komt op mij over als een heel warm mens, rustig en wijs. Je benoemt de punten waar het om gaat precies en exact, Je voelt de energie van een ander dus heel goed aan en vertaald dit duidelijk en concreet.. Ik vond het een erg fijn gesprek en het heeft veel duidelijk gemaakt, dank je daar voor. Groet van, Waldo .

Julia schreef op 29-6-2017 om 18:43 het volgende:
Beste Eline, je reading was heel erg goed, je zag exact waar het allemaal om ging zonder dat ik je dit hoefde te vertellen. Daarnaast heb ik een heel fijn consult gehad. Ik vind je een lieve, warme vrouw, je kwam snel tot de kern en hebt me veel inzichten gegeven. Dank je wel hiervoor. Ik bel je zeker weer mocht het nodig zijn. Liefs van Julia

Gabrielle schreef op 28-6-2017 om 13:50 het volgende:
Lieve Eline, Je bent hier nog maar net werkzaam maar ik heb je inmiddels een paar keer gesproken. Ik vond het heel fijne gesprekken en het heeft me veel gebracht waar ik goed mee verder kan. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven die veel opgehelderd hebben en voel weer rust en vertrouwen. Je zag en voelde alles ook heel goed aan. Ik vind je een aanrader en bel je zeker weer. Hartelijke groet van G.


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015