Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Judith Toestel 38

Medium, Paragnost, Zielenconecties/tweelingzielen, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Gesprekstherapeute

Welkom!
Leuk dat je mijn profiel aanklikt. Mijn naam is Judith. Ik ben moeder van 2 nieuwetijdskinderen een meisje van 10 en een jongen van 8.
Ik heb verschillende gaven om op een diep niveau met mensen contact te maken. Hierdoor mag ik mij medium /paragnoste noemen. Ik ben helderhorend, helderwetend en heldervoelend en mijn energie werkt meestal genezend. Graag wil ik jou ondersteunen in je problemen waar je tegenaan loopt in je leven, in je genezingsproces of je geestelijke en fysieke klachten.
Daarnaast probeer ik met mijn helderwetendheid je weer op je weg te zetten als je het even niet meer ziet zitten of even vergeten bent wie je ware ik ook al weer is.
Ik ben onder andere gespecialiseerd in chakra’s, nieuwetijdskinderen en tweelingzielrelaties.
Vaak door alleen al het contact met mij, wordt er bij mensen verwerking of genezing naar boven gehaald. Dit gebeurd doordat er op emotionele lagen in het lichaam dingen worden aangeraakt waardoor fysieke of geestelijke klachten sneller worden opgelost. Ook is het zo dat er vaak ineens inzichten ontstaan in situaties waardoor je weer verder kunt en dingen ineens “anders” en positiever ziet.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

 • tweelingzielen
 • medische klachten (fysiek/geestelijk)
 • overledenen
 • kinderen
 • werk 
 • intimiteit
 • angst
 • depressie
 • druk gedrag
 • vragen over relaties
 • vragen over jouw rol in het geheel
 • een luisterend oor
 • een goed gesprek

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik kan je helpen om inzicht te krijgen in ‘het waarom’ van je gevoelswereld. In de pijn, of fysieke en geestelijke klachten waar je tegenaan loopt.  En welke zaken in je leven er nu juist wel of niet bij je passen om beter in je eigen kracht te gaan staan. Mijn genezende energie zal op je inwerken waardoor je minder klachten kunt ervaren en waardoor je beter vooruit kunt in je dagelijks leven.

Naar aanleiding van je vragen of problemen op dit moment hebben we een gesprek waarin ik je praktische en inzichtelijke antwoorden geef op basis van mn helderwetendheid, heldervoelendheid of helderhorendheid.

Ik doe geen specifieke uitspraken of  voorspellingen.  Ik kan iets goed analyseren, aanvoelen van medische klachten, invoelen op situaties en daarin de weg wijzen of levensfasen inzien.

Ik kijk er naar uit om jou een stukje verder op weg te mogen helpen in je leven.

Warme hartgroet,

Judith

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015