Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Adinda Toestel 18

Tarotist, Heldervoelend, Helderwetend, Spiritueel onderlegd, Energetisch healer

Hallo, ik ben Adinda.

Ik werk met mijn intuïtie en hooggevoeligheid. Mijn doel is om jou liefdevol en zonder oordeel te ondersteunen bij je bewustwordingsproces. In het leven krijgen we te maken met tegenslagen, en met lastige situaties en mensen. Vaak blijven bepaalde thema's terugkomen, net zolang tot we er ons eigen antwoord op hebben gevonden. Ik help je graag, door naar je te luisteren en de Tarotkaarten voor je te leggen. Soms krijg ik ook informatie of beelden voor je door, die ik met je zal delen.

Bij een Tarot-reading kijk ik samen met jou welke vragen of verlangens er zijn. We onderzoeken waar de blokkades zitten en waar je je licht op kunt laten schijnen. Zo krijg je een helder overzicht van de situatie, en wat je blinde vlekken en je opties zijn. Hierna kun je weer met frisse moed verder!

Je kunt bij mij terecht met keuzevragen, als je vast zit in een situatie (werk/relatie/persoonlijke ontwikkeling), en je niet weet welke volgende stap je moet zetten. Of als je inzicht wilt krijgen in de dynamiek tussen jou en een ander. Ook is het mogelijk een open reading te doen om te zien wat zich aandient.

Als je niet lekker in je vel zit, kan ik je Reiki geven op afstand. Een healing helpt om alles weer beter te laten stromen, zowel op fysiek, emotioneel als energetisch niveau.

Mijn eigen leven is ook niet altijd over rozen gegaan. De vele vragen die dat bij mij opriep, hebben me al jong in contact gebracht met Tarot, Reiki, astrologie, yoga, meditatie, massage, psychologie en spiritueel bewustzijn. Allemaal manieren om tot inzicht te komen en een goed contact te krijgen met jezelf en de werelden om je heen. Het doel van ons leven is ons te ontwikkelen en het is mijn grote passie om daarmee bezig te zijn!

Voel je welkom om me te bellen.

Hartelijke groet,

Adinda

Specialiteiten: Spirituele & persoonlijke ontwikkeling, healing, eigenliefde & zelf-heling, burn-out, stress, omgaan met hooggevoeligheid en negativiteit in je omgeving, alleenstaand ouderschap

Review achterlaten voor Adinda:


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015