Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Will Toestel 30

Medium, Paragnost, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Gesprekstherapeute, Zielenconecties/tweelingzielen

Dag, ik ben Will en ben een erkend paranormaal energetisch therapeut met een eigen praktijk in Rotterdam. Waar u ook terecht kan voor een voetreflexbehandeling. Heldervoelendheid is naast helderwetend, horend en zien, mijn grootst ontwikkelde kwaliteit. Op die wijze mag ik, met uw toestemming, invoelen op uw energie en daarmee communiceren. Met aandacht kunnen we samen stilstaande energie in beweging zetten waardoor u zich prettiger gaat voelen.

Met een goed luisterend oor, heb ik oog voor de rode draad waardoor het helder mag worden waar uw vraag daadwerkelijk over gaat. Hierbij zijn mijn gidsen behulpzaam.  Mijn levenswijsheid heeft zich gevormd door hetgeen ik ben tegen gekomen op mijn levenspad en mede hierdoor kan ik u weer helpen om beter in uw kracht te komen. Ben bekend met zielenrelaties en bij de verstoorde moeder-kind relaties is het fijn de hulp te krijgen van Engel Gabriel.

Als ondersteuning gebruik ik de LeNormand kaarten  en de Zen tarot.

Hartelijke Groet,

Will

U kunt bij mij ook terecht voor foto-lezen en automatisch schrift in een email-consult. Vrede in uzelf vinden begint bij bewustzijn en ik ben dankbaar dat ik u daarbij mag helpen.

Review achterlaten voor Will

Anneke meijer schreef op 26-10-2017 om 13:20 het volgende:
Hoi nog.bedankt voor he reading van gelopen dinsdag. Vond het een heel fijn gesprek We hadden over mijn.vriendschap en.dat dit tijd nodig heeft En ondertussen werken aan.mezelf. Gister heeft me beste vriend aangegeven geen contact meer ter willen, ben er kapot van vooral om dat ik goeie hoop had dat het goed zal komne


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015