Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Ajita Toestel 18

Kaartlegster (Lenormand),verleden, heden en toekomst. helderwetend, heldervoelend, helderziend, Coaching/counseling, Gesprekstherapeute

Van Harte welkom!

Fijn dat je mijn profiel aan geklikt hebt om verder te lezen.

Tijdens ons gesprek kan ik u op weg helpen hoe u verder kunt in een bepaalde situatie, wat u wellicht te wachten staat en voor welke keuzes u kan komen te staan. Informatie komt ook binnen via helderhoren en weten.

De Lenormand Kaarten leg ik volledig uit en ik werk met een dubbel deck legging
Tijdens een kaartlegging stem ik mij af op jouw energie ( naam en leeftijd)
Via de uitgebreide legging met de Lenormand Kaarten krijg ik vaak hele duidelijke inzage waarbij ik je op weg kan helpen. Ik kijk ook altijd waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je naar toe gaat. Er is ruimte afdoende om de antwoorden te zoeken naar waar je op zoek naar bent. Door te werken met het dubbel deck zie ik vaak de omliggende factoren en kan ik meer antwoorden brengen op je vragen.

Bijzonderheden:
Ik ben open en eerlijk, ook als ik te weinig door krijg voor je en ik ben niet iemand die er om heen draait.  Uiteraard met de grootst mogelijke respect voor je.
Mijn jaren lange ervaringen op communicatie en de daarbij behorende trainingen en opleidingen ondersteunen mij om helder te communiceren met je.

Hartelijke Groet en tot snel!

Ajita

Review achterlaten voor Ajita

Kees schreef op 14-11-2017 om 10:48 het volgende:
Dag Ajita, Ik bel al langere tijd af en toe naar dit platform. Fantastisch. Voorheen belde ik vaker naar een tarotdame. Ik was daar niet zo tevreden meer over, alsof het in het begin echt zeer serieus was en erna leek het wel een automatisch verhaal. Het leek wel of het haat niks kon schelen. Toen ontdekte ik jou. In één woord: Fantastisch! Jij bent zo begaan tijdens een consult. Je neemt het verhaal zeer serieus en geen speld tussen te krijgen wat jij naar boven haalt tijdens een kaartlegging. Je verdient dit bericht met glans. Mijn dank is enorm. Ik laat je weten hoe het afgelopen is. Met Vriendelijke Groeten, Kees

Leanne schreef op 6-9-2017 om 13:53 het volgende:
Hoi Ajita, Bedankt voor je ondersteuning en het gesprek. Ik ga door een pittige periode heen momenteel maar jouw ondersteuning hielp mij enorm. Moeilijke besluiten liggen er voor me maar door ons gesprek voel ik me krachtiger worden en weer bij mezelf komen. Ik vind de kracht om mijn eigen stappen weer te zetten. Mijn dank, je bent een hele goede coach vind ik persoonlijk maar vooral een fijn mens om mee te praten. Je kan ook zeer goed luisteren. Leanne

Anneke Biersteker schreef op 24-8-2017 om 08:56 het volgende:
❤️ Succes! 🌈

Simone schreef op 16-8-2017 om 15:26 het volgende:
Lieve Ajita, Wat een geweldig fijn consult. Je hebt mij veel echt inzicht gegeven en de tips zijn erg bruikbaar. zooo dan, jij draait er geen doekjes om. 🙂 Prachtig hoe je dit combineert met een kaartlegging. Hoop dat de voorspellingen snel uit mogen komen! Ik ga je vaker bellen. Nogmaals mijn dank, Liefs van Simone


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015