Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Conny Toestel 08

Heldervoelend, Helderwetend, Aurareading, Reiki, Hoogsensitief, Gezins en kindercoach

Welkom, ik ben Conny.

D.m.v. van het “lezen” van je energie kan ik je helpen als je ergens in vast loopt. Als je een vraag stelt zie ik beelden die ik vertaal op een heldere en voor jou duidelijke manier. Dit zorgt voor inzichten en kan ook confronterend zijn, maar het is altijd bedoeld om je verder te helpen in een stukje heling, meer liefde en begrip voor jezelf, want jij mag helemaal zijn zoals je nu bent. Ook kan ik een luisterend oor voor je zijn.

Ook als je vragen hebt over de relatie met je kind  kan ik via jouw energie lezen wat er speelt (het innerlijke kind in jou) , dit geeft inzichten en werkt helend voor jezelf en je kind, waardoor je een betere band met je kind krijgt en hem of haar beter begrijpt.

Ik heb veel levenservaring en kan je helpen met waar ik zelf mee geworsteld heb o.a. problematische (liefdes)relaties, scheiding ouders, moeite met verbinding/hechting, schuldig voelen, eenzaamheid, hoog gevoeligheid, mijn plek vinden op aarde, grenzen stellen en mezelf laten zien.

Ik zal met begrip en mededogen naar je vraag en/of probleem luisteren en zal altijd eerlijk antwoorden. Als je wilt kan ik ook een inzichtenkaart of engelenkaartje voor je trekken.

Ik kan je ook een healing sturen op afstand.

De opleidingen /cursussen die ik gedaan heb zijn;

  • Aurareading
  • Gezins- en Kindercoach
  • Practioner NLP
  • Lichtkrans healing
  • Karakterstructuren
  • Systemisch werk/Familieopstellingen
  • Reiky
  • Praktische psychologie

Tot snel!

Hartelijke Groet,
Conny

Review achterlaten voor Conny

E S. schreef op 29-11-2017 om 10:10 het volgende:
Ik heb heel veel aan het gesprek gehad Bedankt. Liefs E.S

Lies schreef op 22-9-2017 om 12:38 het volgende:
Ik heb een prettig warm gesprek gehad met Conny, ik heb er echt wat aan gehad . Hoef niet te twijfelen aan mezelf !


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015