Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Eric van Riessen Toestel 43

Engels Mediumschap: Specialiteit aura reading, contact met overledenen en les geven

Mijn naam is Eric van Riessen al vanaf mijn geboorte ben ik bewust van de spirituele wereld en zie ik aura's. Regelmatig voelde ik als kind een energie om me heen maar wist niet wat het was. Door later veel te lezen en trainingen te volgen in binnen en buitenland ben ik meer en meer in contact met de spirituele wereld gekomen. Nu geef ik readings en trainingen en blijf ook door ontwikkelen want ik geloof dat ontwikkeling altijd doorgaat. Ik vind het erg leuk dat ik andere mensen kan helpen bij hun problemen en daar een richting aan kan geven.

Mis jij overledenen vanuit de spirituele wereld. Of ben je even het zicht kwijt?
Door op jou af te stemmen kan ik jou aura lezen. Vanuit daar vertel ik dan wat voor jou belangrijk is in je leven. Ook maak ik graag contact met overledenen. Ik laat de spirituele wereld altijd bepalen wie er komt. Ik geef er informatie over door die ik niet kan weten zonder in te voelen op de spirit. Dan geeft deze spirit jou een boodschap door. Bij mij hoef je niks te vertellen, ik vertel jou wel de info die ik door mag krijgen.

Je kunt mij voor o.a. de volgende zaken consulteren:

-Aura reading
-Contact met overledenen
-Potentie van de toekomst
-Tips voor mediums

Warme Groet,
Eric

Review achterlaten voor Eric

Arja schreef op 30-5-2018 om 19:31 het volgende:
Bijzonder wijs en warm mens geeft vanuit een zuivere intentie advies Namaste 🙏

Anja schreef op 25-10-2017 om 15:11 het volgende:
Zojuist heel fijn gesprek met Eric gehad. Hij laat je alleen met ja of nee antwoorden en voelt op je in. Mooi om te horen dat hij dingen vertelde uit mijn verleden die me goed gevoel geven. Dankjewel Eric

Ilka schreef op 13-9-2017 om 13:49 het volgende:
Beste Eric, op 13 september heb ik je gebeld. Ik ben heel blij met je adviezen na het lezen van mijn aura. Je bent snel, to the point, zeer duidelijk in je verwoording. En je pakt de kern. Heel mooi. Je bent echt bijzonder. Dank je wel

Rian schreef op 5-9-2017 om 09:43 het volgende:
Super consult; ouderwets en degelijk mediumschap. Eric doet het woord en legt heel snel, precies, en dan ook precies, de juiste vinger op de juiste plek en geeft daarbij eerlijke en integere adviezen! Petje af!

Frances schreef op 21-6-2017 om 16:23 het volgende:
Een bijzonder goed consult van een hele prettige integere persoon ...onder de indruk...


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015