Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Belangrijke nood-telefoonnummers! Toestel 59

Belangrijke noodnummers! Zelfmoordgedachten-->113Online, Kindertelefoon, Verslavingszorg, AA, Huiselijk geweld.

"De hulp vanuit Puur Medium reikt tot ver... maar is ook begrensd!

Verslaafd, gedachten aan zelfdoding, huiselijk geweld?


We verwijzen je in deze situaties graag door naar de hiervoor bestemde hulplijnen en websites waar je kunt bellen en chatten met de juiste opgeleide therapeuten en psychologen die jou hiermee verder kunnen helpen."

Diverse belangrijke noodnummers:


113 Online:
113
Het idee voor 113 Online is ontstaan uit het besef dat op spreken over zelfmoord nog steeds een taboe ligt. Dit, terwijl praten juist zo essentieel is in suïcidepreventie.

Soms komt het voor dat je met de gedachten van zelfdoding rondloopt.  Als je met de gedachte van zelfdoding rondloopt bel dan direct naar 0900 - 0113Als je aan zelfmoord denkt, somber of depressief bent, kun je daar met 113 over praten via de telefoon of chat.

Psychiater Jan Mokkenstorm zocht contact met verschillende organisaties en stichtingen die al langere tijd bezig waren om hulp te bieden aan mensen met suïcidale gedachten en gevoelens. Samen zetten zij een solide platform voor online zelfmoordpreventie neer. Therapie, zelfhulp en acute hulpverlening vormen de drie pijlers.

113Online staat aan de kant van het leven en probeert te zoeken naar een uitweg uit de wanhoop. Hierbij spelen religieuze of ideologische achtergronden geen rol. Anonimiteit staat hierbij hoog in het vaandel en de mening van de hulpzoeker wordt altijd gerespecteerd.

113Online is een onafhankelijke GGZ-instelling. Het Ministerie van VWS subsidieert 113Online.

Via de crisis-chat of –telefoon kom je in contact met 1 van onze vrijwilligers. Je hoeft slechts een (zelfverzonnen) naam op te geven. Verder vragen we geen informatie van je.


kindertelefoon

Kindertelefoon: --> Bel  0800-0432 (gratis)

Ook voor kinderen is er een speciale website en telefoonnummer!
Je bent nooit alleen!

WAT DOET DE KINDERTELEFOON?
De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar die in vertrouwen willen praten. Word je gepest, heb je problemen thuis, een vraag over verliefdheid of verkering, ruzie met je vrienden of voel je je rot, dan kun je bellen of chatten met De Kindertelefoon.

Hoe kun je de kindertelefoon bereiken? Kun je op de website of het forum geen antwoord vinden of wil je graag een vrijwilliger van De Kindertelefoon spreken dan kun je ons bereiken door te bellen of te chatten.

Bel 0800-0432 (gratis)


Verslavingszorg

GGZ verslavingszorg 

GGZ verslavingszorg biedt hulp aan verslaafden bij afkicken.


AA-anonieme alcoholistenzorg

www.aa-nederland.nl --> 085- 1045 390

Anonieme alcoholisten Nederland.


Veiloig thuis

www.vooreenveiligthuis.nl  -->Bel met Veilig Thuis op 0800-2000
Huiselijk geweld, kindermishandeling advies & meldpunt.


Sjoukje Drenth Bruintjes, exitcounselor.

Sjoukje Drenth Bruintjes is exitcounselor. Zij verleent d.m.v. exitcounseling hulp aan slachtoffers van hersenspoelen zoals b.v. slachtoffers van destructieve sektes en slachtoffers van loverboys Daarnaast houdt Sjoukje lezingen, workshops en trainingen op dit terrein voor hulpverleners, leerkrachten, studenten, scholieren, gedragstherapeuten, politie, slachtoffers van hersenspoelen, familie/vrienden van slachtoffers en andere belangstellenden.

Brainwash is geen fictie! Brainwash bestaat!

Sektehulp.nl van exitcounslor Sjoukje Drenth Bruintjes, biedt u brede informatie over de mogelijke impact van destructieve controletechnieken (hersenspoelen) op iemands identiteit, zijn/haar sociale omgeving en de veiligheid in onze samenleving.

Sjoukje Drenth Bruintjes verleent met haar kennis en vaardigheden gespecialiseerde hulp d.m.v. exitcounseling aan slachtoffers van destructieve sektes, slachtoffers van loverboys, slachtoffers van een doublebind relatie, slachtoffers van huiselijk geweld, slachtoffers van incest e.a. Voor hulp en/of informatie over die hulp van Sjoukje Drenth, kunt u op haar praktijkwebsite terecht: counselingpraktijk.nl

.

.

.

.

...

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015