Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Mirjam Toestel 04

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen

Hallo, Leuk dat u mijn profiel aanklikt.

Mijn naam is Mirjam.

Ik ben uw transformatie- en levenscoach, duid uw lichamelijke symptomen, pendel uw vragen en leg voor u engelenkaarten. Ook kunt u mij bellen als u uitleg wilt over uw droom en een lichtje kunt gebruiken op een donkerder stuk van uw ontwikkeling, uw pad. Als u een healing op afstand nodig heeft ben ik er voor u en tijdens onze gesprekken ontvang ik namens u antwoorden.Ik hoor heel graag van u.

Warme Groet,

Mirjam

Review achterlaten voor Mirjam

Bianca schreef op 6-1-2019 om 12:20 het volgende:
Zo zuiver en liefdevol! Erg dankbaar voor deze topcoach op mijn pad.

Guno schreef op 4-1-2019 om 12:05 het volgende:
Op een liefdevolle manier naar de kern en inhoudelijke inzichten. Punje op de i Dank je wel.

Ingrid schreef op 6-8-2018 om 14:45 het volgende:
Begeleiding in diepgang en liefdevolle wijsheid!

Nine schreef op 1-7-2018 om 21:24 het volgende:
Vriendelijk, praktisch en écht! Bedankt voor de bevestiging, tips en het inzicht.

Mel schreef op 29-11-2017 om 09:36 het volgende:
Hele prettige stem, heb u gekozen op gevoel..omdat ik ook gaves hebt. Wel deze mevrouw is "the real deal"! Ze voelt goed alles aan, wist mij bepaalde dingen te zeggen . Ik zal loslaten mirjam. Dank je wel voor je consult.

Maryse schreef op 2-10-2017 om 17:05 het volgende:
Dankjewel voor dit heldere gesprek. Ik heb even nagevoeld hoe het bij me resoneert en er is letterlijk licht op gekomen waardoor wat ik onbewust wel voelde naar voren kwam. Of hetgeen wat je niet helemaal durft aan te kijken helpt ze je om dat toch te doen. Mirjam is heel vriendelijk eerlijk en recht door zee. Dankjewel.

Alfreda schreef op 1-10-2017 om 16:57 het volgende:
Beste Mirjam, Je zei precies wat ik nodig had om te horen! Dank je wel; soms voel ik van alles, is het een grote warboel maar je hebt het zo ontwart dat ik opgelucht en blij opgehangen heb. Ik krijg weer vertrouwen in mijn toekomst. Liefs!

Petra schreef op 26-9-2017 om 10:36 het volgende:
Net met je gesproken en wat je zei gaf me zoveel ruimte, lucht en inzicht in mijn ontwikkeling! Dank hiervoor! En nu ga ik ook u zeggen tegen u, Mirjam: het was precies spot on de vinger op de zere plek. Heel resonerend.. Thanks! Ik voel me opgelucht en ga de tips die u gaf uitvoeren. Ik laat horen hoe het verder gaat.

Monique schreef op 17-9-2017 om 19:23 het volgende:
Hallo Mirjam sorry mijn beltegoed was op vandaar de verbreking...bedankt voor je consult , ik snap heel goed wat je bedoelt ! Lieve groet, Monique

Anoniem schreef op 8-9-2017 om 18:47 het volgende:
Dank u zeer Mirjam voor het fijne gesprek dat heel verhelderend en helpend voor me was.

Anoniem schreef op 23-8-2017 om 13:55 het volgende:
Ik heb meerdere consulten met u gehad. U wist dingen zo goed te beschrijven dat ik geen enkele twijfel heb over uw bijzondere gave. Tevens bent u een buitengewoon aardige vrouw en het voelt heel fijn om met u te praten. U staat ook klaar om mensen te helpen en dat zie je tegenwoordig niet vaak. Afgelopen zondag heb ik u voor het laatst gesproken, volgende dag is uw voorspelling al uitgekomen en ook precies zoals u dat hebt aangegeven. Bijzonder vind ik dat! Veel groeten en bedankt voor alles!

Daisy schreef op 6-8-2017 om 18:13 het volgende:
Bedankt voor het inzicht en wijze raad. Daisy


Naam *

Reactie *

Ook een ervaring/referentie over Mirjam achter laten voor onze bezoekers? Dat kan hierboven!
*Bij Puur Medium werken Pure Mediums, dus Pure Kwaliteit!
Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015