Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Winnie Toestel 37

Heldervoelend, coaching, counseling, Osho Zen tarot, reiki, shambala, regressie, familie opstellingen, automatisch schrift

Van Harte welkom bij Puur Medium en leuk dat je mijn profiel bekijkt!

Na veel jaren secretarieel administratief werk en twee burn-outs, kwam in 2007 een persoon op mijn pad die bij mij een transformatieproces op gang bracht. Tijdens dat proces heb ik geleerd beter mijn grenzen aan te geven, mijn zelfvertrouwen te vergroten, meer te relativeren en te ontdekken waar mijn passie ligt. Mijn leven ziet er nu heel anders uit. Ik werk als lichaamsgericht therapeut in mijn eigen praktijk, woon heel plezierig en geniet van de mensen om mij heen: mijn kinderen en kleinkinderen, mijn partner, mijn vrienden en familie.

Mijn ervaring met lichaamswerk, mijn heldervoelendheid, mijn levenswijsheid en de sinds 2007 opgedane kennis (mediumschap, medische- en psychosociale basiskennis, lichaamstherapie) stel ik graag via deze weg ter beschikking aan jou.

Samen met jou ga ik op zoek naar het antwoord op de vragen die je bezighouden. Daarbij gesteund door mijn levenservaring, mijn kennis en waar mogelijk de spirituele wereld. En gebruikmakend van jouw innerlijk weten, waar je je misschien nog niet bewust van bent.

Hoe zou het zijn?

  • meer zelfvertrouwen te hebben.
  • beter je grenzen aan te geven.
  • op tijd je valkuilen te herkennen.
  • zelf de regie te hebben over je leven.
  • te ontdekken wat jij belangrijk vindt?
  • meer ontspannen in het leven te staan.

Je bent van harte welkom om mij te bellen.

Hartelijke Groet,

Winnie

Review achterlaten voor Winnie


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015