Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Esther H. Toestel 15

Esther is komende periode niet beschikbaar/bereikbaar. U kunt altijd naar Mireille bellen voor een consult/adviesgesprek of naar een van de andere consulenten bij wie u het gevoel heeft dat het matcht. Hartegroet van Esther!

Welkom! Mijn naam is Esther

Als spiritueel counselor en trancemedium voor mens en dier kan ik je door middel van een gesprek kracht en vertrouwen geven om hetgeen er speelt in je leven beter aan te kunnen. Het is heel begrijpelijk dat je op dit moment misschien wel wat ondersteuning kunt gebruiken.

De energie van de Nieuwe Tijd manifesteert zich namelijk zeer sterk, vooral in ons dagelijks leven en lijkt alles waar je je ooit goed bij hebt gevoeld omver te willen werpen. Dat is niet altijd even gemakkelijk! Graag kijk ik met je mee om jouw persoonlijke problematiek te plaatsen in het licht van de Nieuwe Tijd. Ik kan je inzicht, antwoord en richting geven wat een gevoel van opluchting, hoop en bevrijding te weeg kan brengen.

Mijn energie werkt kalmerend, troostend, geruststellend, hoopgevend, ondersteunend en helend.

De transformatieprocessen van de Nieuwe Tijd komen tot uiting op diverse levensgebieden. Daarom kun je bij mij terecht voor:

 •  Hooggevoeligheid
 • Kinderen (gedrags-, leer-, opvoedproblematiek)
 • Relaties/karmische verbindingen
 • Innerlijk kind
 • Psychische moeilijkheden
 • Fysieke klachten
 • Traumaverwerking
 • Emotionele manipulatie/afhankelijkheid
 • Scheiding
 • Ongewenste energieën
 • Angsten
 • Obsessies/dwangmatigheden

Ter ondersteuning werk ik met:

Ascension, Edelstenen en Bachbloesemremedies.

Neem gerust contact op!

Review achterlaten voor Esther H.

Hilda schreef op 7-7-2018 om 11:48 het volgende:
Lieve Esther ,dank je wel voor je verhelderend gesprek,nieuwe inzichten en mooie makkelijke tips ,mijn vertrouwen om verder te gaan is gevoed door de juiste woorden naar mij gericht. Dankbaar en positief ga ik weer verder . Liefdevolle groet van Hilda

Wendy schreef op 13-5-2018 om 12:56 het volgende:
Zuiver, warm en empatisch. Lang gesprek gehad. Ik was verdrietig over m’n relatie. Voelde mij na het gesprek rustig, empowered en kan de komende tijd verder vooruit met mijn ontwikkeling. Een aanrader en zal zeker weer contact opnemen. Bedankt!

Anoniem schreef op 12-3-2018 om 12:25 het volgende:
Lieve Esther, dankjewel voor jouw Zijn....

Conny schreef op 18-2-2018 om 16:37 het volgende:
Hallo Esther, ik heb je verleden week gesproken en wat je me vertelde had ik net even nodig. Ik heb me ook direct aangemeld voor de website die je me aanraadde en dezelfde avond nog daar een geleide meditatie gedaan. Erg fijn, dus nogmaals bedankt voor het gesprek en voel me al een aantal dagen een stuk lichter.

Marte schreef op 31-1-2018 om 00:19 het volgende:
Esther, ontzettend bedankt voor je fijne en gerustellende woorden. Ik heb vele mediums, heldervoelende/ paragnosten etc. gesproken. Maar wat jij zei kon ik mij zo mee identificeren. Ik ben gerustgesteld en voel een enorme kracht. Erg bijzonder! Lieve groet Marte

Felix schreef op 29-11-2017 om 10:52 het volgende:
Dag Esther H, Reuze bedankt voor je hulp, inzicht en coaching van afgelopen periode. Ik liep helemaal vast en was gewoon in paniek. Door jouw scherpe inzicht en geweldige uitleg kreeg ik rust en begon ik mijn hele proces leren te begrijpen. Geweldig achteraf. Had ik je maar eerder ontdekt. Maar het zal zo geweest moet zijn. Ik zal je voorlopig nog wel eens een keer bellen als ik nieuwe vragen heb en om je ook zeker even te laten weten hoe het mij vergaat. Je bent een Engel! Hartelijk Liefs, Felix

Louise schreef op 16-10-2017 om 16:10 het volgende:
het was een fijn gesprek met jou Esther, je voelt goed aan wat er speelt en hoe het werkt bij de ander en bij mij in deze tijd. erg prettig om met je te praten. dank hiervoor Louise

Sylvia schreef op 14-10-2017 om 20:25 het volgende:
Hoi Esther, Dank je wel voor de mooie inzichtelijke gesprekken. Door jouw inzichten heb ik veel antwoorden gekregen op mijn vragen en ik heb onze gesprekken als een enorme steun ervaren. Je bent een heel bijzonder mens. Dikke knuffel van Sylvia

M schreef op 12-7-2017 om 12:18 het volgende:
Wat heb ik veel aan het gesprek met Esther gehad! Zo verhelderend en wat kan zij goed invoelen en met zoveel liefde en respect het aan je uitleggen. Je voelt je meteen veel lichter en je krijgt een goed advies hoe je verder kunt gaan. Mooi eerlijk en liefdevol! Dankjewel!

HeSter Horden schreef op 22-2-2017 om 11:06 het volgende:
Vandaag een gesprek gehad met Esther. Ik had 20 euro gewonnen en daar gebruik van gemaakt, kun je zien dat ik dit nooit doe (Kan het me niet permiteren financieel) Ik was al 7 euro kwijt en toen werd verbinding verbroken, nadat ik een cijfer had in getoets,dus dat was jammer.. die 13 minuten heb ik wel inzicht gekregen in het stuk relatie.. ook wel in mijn darm problemen.. maar mijn angst hierin is nog niet weg..Dat kan ook niet uiteraard naar zoveel minuten. Wat ik in dit tijdbestek heb ervaren is dat ze wel weet waar ze het over heeft. Bedankt!

Anoniem schreef op 28-7-2016 om 08:25 het volgende:
Dankjewel voor je liefdevolle ondersteuning in mijn proces. Het gesprek met jou bracht zuivering op meerdere vlakken en heeft me in m'n kracht gezet, heel fijn!

Ingeborg schreef op 11-4-2016 om 19:22 het volgende:
Dankjewel Ingeborg voor je geruststellende woorden en het fijne consult dat ik van je mocht ontvangen.

Eddie schreef op 11-4-2016 om 14:41 het volgende:
Beste Esther, Wat een top consult! Dank je wel en ik zeg het zeker voort! Ook gaaf trouwens die live streams op facebook van Puur Medium! Ik durfde nog geen vraag te stellen, maar naar aanleding van die Live Stream heb ik wel mooi jou gevonden om je persoonlijk vragen te kunnen stellen. Ga zo door! Blessed Be. Groet, Eddie


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015