Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Marise Toestel 17

Helderwetend, heldervoelend, helderziend, nieuwe tijd, healing, tweelingzielen

Mijn naam is Marise. Welkom op mijn profielpagina.

Via heldervoelendheid en helderwetendheid kan ik goed invoelen wat jou nu bezig houdt en dat maakt het vaak al gemakkelijker om tot inzichten te komen.

Je wilt vast bellen omdat je ergens mee zit of ergens in vast loopt, je voelt je emotioneel of je wilt gewoon even raad. Voel je vrij om je verhaal te doen. Zonder oordeel en met openheid luister ik naar je en komen we vaak heel snel tot de kern waardoor jij je gehoord en gezien voelt. Ook al is soms iets zo moeilijk, het zijn altijd lessen om te leren.

Ik stem me op je af en samen ontrafelen we wat er aan de hand is, de oorzaken en de mogelijke gevolgen hiervan. Zo kan ik je bewust maken waarom je bepaalde situaties of personen naar je toetrekt en kan ik je op weg helpen naar inzicht. Ik kan je ook veel vertellen over de wijsheid van je lichaam en de signalen die het jou geeft. Ik kan je helpen je energie te herstellen en te aarden. Dat geeft je rust en kracht en vaak kijk je dan al anders tegen de dingen aan.

Ik weet veel over hooggevoeligheid, de nieuwe dimensie en hoe je hiermee kunt omgaan.

Je kunt mij bellen wanneer:
-Je helder inzicht wilt in je probleem;
-Je vragen hebt over je ontwikkeling in relatie of vriendschappen, werk, wonen, gezin.
-Je vragen hebt over je eigen  hooggevoeligheid en spiritualiteit;
-Je overprikkeld bent en niet kunt ontspannen;
-Je gewoon even een luisterend oor wilt.

Wat ik doorkrijg mag ik aan je doorgeven en daar ga ik respectvol mee om. Dat betekent niet dat ik altijd alle vragen kan en mag beantwoorden, omdat dit jouw ontwikkeling in de weg zou kunnen staan. Als ik iets niet doorkrijg dan zul je dit eerlijk van mij horen. Het is jouw leven en kant en klare antwoorden zullen jouw groei niet bevorderen.

Heb je vragen over je toekomst, dan kan ik meekijken in je mogelijkheden die er voor jou liggen, er is altijd sprake van jouw eigen vrije wil en die van de ander. Ik kijk met je mee wat jij kunt doen om volledig tot bloei te komen en je patronen aan te kijken en te transformeren. Het is jouw pad, ik dien slechts als een gids of adviseur.

Bel je specifiek over iemand anders en gaat de vraag verder niet over jouzelf, vraag dan eerst even toestemming aan die persoon waarover je belt. Ik help je graag om in je kracht te gaan staan.

Lieve Groet,

Marise

Je kunt ook een E-mailconsult bij mij aanvragen.

 

Review achterlaten voor Marise

V schreef op 7-1-2018 om 21:41 het volgende:
Heel erg bedankt voor het fijne consult! Je wist alles duidelijk te omschrijven, ook de persoon waar ik over belde. Je adviezen zijn positief en liefdevol en ik kan er concreet wat mee. Ik bel je gauw nog eens terug over een ander vraagstuk.

Joke v B schreef op 22-11-2017 om 14:27 het volgende:
Lieve Marise, Heel erg bedankt voor je geweldige consult. Blij dat ik jou gesproken heb en ik ga je snel weer terugbellen. Liefs van Joke

Abraham schreef op 10-5-2016 om 16:39 het volgende:
Beste Marise, Ik wil je enorm bedanken voor je fantastische consult! Je wist direct de vinger op de zere plek te leggen. Al vond ik de spiegel die je mij voorhield even minder leuk, je had en hebt wel gelijk. Ik projecteer mijn eigen pijn inderdaad op de ander en vergeet mijn eigen aandeel. Mannen zijn eenmaal koppig en eigenwijs. Ik ga met een aantal tools die jij mij gaf aan de slag en ik bel je binnenkort weer of het gelukt is. Ga zo door, je bent een aanrader voor iedereen! Warme groet, Abraham

L schreef op 11-4-2016 om 14:21 het volgende:
Heel fijn even gesproken te hebben met Marise. Heeft mijn twijfel weggenomen en goed advies gegeven hoe te handelen met de situatie! Erg prettig en duidelijk. Gaf een goede omschrijving van de persoon waarover ik belde. Wist precies wat ik bedoelde met mijn gevoel.

Robbert schreef op 11-4-2016 om 18:04 het volgende:
Heel fijn consult gehad van Marise. Was er erg blij mee en dat mag gezegd, dus bij deze.Een warme persoonlijkheid die vanuit haar gevoel en innerlijk weten heel goed invoelt wat er speelt en hierdoor mee helpt ontrafelen zodat er duidelijkheid , helderheid ontstaat en zo kan ik weer de juiste keuzes maken.Dankjewel!

Yv schreef op 11-4-2016 om 12:37 het volgende:
Mooi warm en helder consult. Marise is een hele zachte, liefdevolle en invoelende vrouw. Ze luistert echt en neemt de tijd om rustig, goed en gedegen op de vraag in te gaan. Na het consult voelde ik me een stuk lichter en rustiger. Dankjewel.


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015