Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Deborah Toestel 36

Helder-voelend, wetend, horend, hsp, nieuwetijdskinderen, luisterend oor, blokkades, overtuigingen en patronen

Hallo,

Mijn naam is Deborah van Aelst

Ik wil mezelf niet in een hokje stoppen door mezelf een naam te geven. Ik BEN gewoon. En door mij te ZIJN wil ik mensen graag inspireren en begeleiden op hun weg naar verandering. Al heel lang hou ik mij bezig met het “spirituele pad”. Echter kom ik er steeds meer achter dat er iets zweverig omheen hangt.Terwijl dit verre van zweverig is. Spiritualiteit kan je zo breed maken als je wilt.

Spiritualiteit beteken voor mij BEWUSTWORDING. Het je weer herinneren wie je was voordat je allerlei andere dingen bent gaan geloven over jezelf en over het leven. Jouw ware magie weer vinden. Ik geloof er in dat iedereen talenten heeft. Maar niet iedereen is zich daar bewust van.

Ik praat niet graag over een aangeboren “gave” omdat ik er in geloof dat iedereen magisch is maar door de maatschappij dat “vergeten" is. Voor de hoog gevoelige mensen onder ons kan het leven daardoor overweldigend voelen omdat je vaak niet weet wat er precies gebeurt in en om je heen. Door mijn talent van helder horen, zien en voelen EN mijn eigen levenservaringen in te zetten kan ik bepaalde zaken duidelijker maken om jou zo weer bij jouw eigen talenten, bij jouw eigen magie te laten komen.

Ik ondersteun die mensen die graag stappen willen maken. Die los willen komen vanuit oude structuren die ze aangeleerd hebben gekregen en meer helderheid willen in wat ZIJ nu zelf willen in en met hun leven. Waar hun talenten liggen en hoe ze deze meer kunnen gaan inzetten om het leven te creëren die beter aansluit bij hun hart.

Liefs Deborah

"When you are willing to function from more consciousness you begin to open the doors to all healing”

Review achterlaten voor Deborah

Kim schreef op 3-2-2018 om 21:29 het volgende:
Lieve Deborah, ik wil je bedanken voor het fijne consult die jij mij hebt gegeven. Ik liep erg vast in mijn gevoeligheid en wist niet zo goed wat ik er aan moest doen. Jouw heldere aanpak en krachtige clearings hebben de boel aardig in beweging gezet. Ik laat het allemaal even bezinken maar ga je zeker vaker bellen! Liefs Kim

Lieve De Witte schreef op 24-6-2017 om 11:51 het volgende:
Deborah, het lukt mij niet om telefonisch contact te maken vanuit België, en van die crediets daar begrijp ik niets van. Hoe kan ik je bereiken! Vriendelijke groeten. Lieve!


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015