Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Margret Toestel 12

Numerologe, Helderwetend, Heldervoelend, HSP

Hallo, welkom,

Mijn naam is Margret. Mijn motto luidt: "inzicht geeft energie"!

Ik ben een alleenstaande moeder van 2 prachtige nieuwetijdskinderen en heb op mijn levenspad van bijna 51 jaar heel wat meegemaakt, doorgeworsteld en ontwikkeld en eigenlijk altijd of meestal alleen. Wat het belangrijkste is, kan ik nu zeggen, is dat ik mezelf teruggevonden heb.

Met liefde, plezier, enthousiasme en respect pak ik je graag bij de hand om een stukje met je mee te lopen op jouw pad om ook jou weer zicht, inzicht, vertrouwen en zelfvertrouwen te laten ervaren waardoor ook jij weer kunt en durft te zijn wie je werkelijk bent en ook wilt zijn.

Door numerologie, je geboortedatum en mijn invoelend vermogen, verbind ik mij met jouw energie en door het gesprek dat ontstaat, ook naar aanleiding van je hulpvraag, kom ik al gauw tot kernzaken die jouw aangaan en waarmee je verder kan.

Ik ga graag uit van het nu, vanuit de realiteit waarin je je nu bevindt, en reik je graag tools aan waarmee je weer in je eigen kracht komt te staan en keuzes kunt maken die van belang zijn voor je toekomst!

Ik leg mij niet vast op toekomstprognoses!

Lieve groet,

Margret

P schreef op 3-9-2018 om 12:22 het volgende:
Bedankt voor het fijne consult, Margret! Vond het heel verhelderend, naast antwoorden op mijn directe hulpvraag gaf je me ook een aantal andere handvatten mee over dingen waar ik al vaak over na heb gedacht, en waar ik nu onverwacht (maar zeer gewenst) toch antwoorden op kreeg!

Zelfde geboortejaar schreef op 4-8-2018 om 11:08 het volgende:
Wat een mooi verhelderend gesprek bevestging en mooie inzichten. Ik ben goed op weg en heb vertrouwen in de toekomst. Dank je wel

S. schreef op 13-7-2018 om 14:26 het volgende:
Bedankt voor je mooie consult. Helaas waren mijn credits op waardoor de verbinding (vrijdag 13-7 14:15 uur)werd verbroken. Ik ben ondanks dat het kort was er heel veel aan gehad. Ik zit in een rouwproces dat ik tijd moet geven. XX

Anja schreef op 11-7-2018 om 14:04 het volgende:
Hoi Margret, wat een fijn en verhelderend gesprek. Ik wist al vrij goed wat me te doen staat, maar jij hebt dat op een hele heldere fijne manier nog verder verduidelijkt. Ik heb werk aan de winkel, maar weet dat dat voor mijn eigen geluk gaat zijn. Fijn ook de bevestiging dat niet alles echt voorbij is. Tot een volgende keer. Liefs Anja

Anja schreef op 11-7-2018 om 14:06 het volgende:
Hoi Margret, wat een fijn en verhelderend gesprek. Ik wist al vrij goed wat me te doen staat, maar jij hebt dat op een hele heldere fijne manier nog verder verduidelijkt. Ik heb werk aan de winkel, maar weet dat dat voor mijn eigen geluk gaat zijn. Fijn ook de bevestiging dat niet alles echt voorbij is. Tot een volgende keer. Liefs Anja

Lily schreef op 12-6-2018 om 14:35 het volgende:
Hoi Margret, wat een leuk mens ben je. En ik stond versteld van het consult dat ik van je kreeg. Ik moet nog even alles verwerken, ik ben echt verwonderd en verbaasd. Ik ga er ook echt mee aan de slag. Dank je wel. Liefs van Lily


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015