Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Cathy Toestel 10

Numerologie, paragnost, medium, helderziende, gesprekstherapeute

Cathy is een liefdevolle vrouw en beoefent als natuurtalent, inmiddels al 35 jaar haar vak. Als kind was zij zich al bewust van (boven)natuurlijke verschijningen en vond haar moeder haar regelmatig 8 uren lang bewusteloos, omdat Cathy lange reizen maakte via het Universele Bewustzijn.

Je kunt bij Cathy terecht voor:

  • Paragnostisch consult
  • Nummerlogie
  • Levensvragen
  • Tarot
  • Liefdevol luisterend oor
  • Coaching en Begeleiding
  • Healing
  • Energetische vervuiling
  • Relatie en Liefde

De vader van Cathy was in de jaren 50 tot en met 90 een bekende Wichelroedeloper, Magnetiseur en Paragnost in Nederland. Als zeer ervaren persoonlijkheid en Paragnost is het dan ook een voorrecht om met Cathy in contact te komen. Je kunt bij haar terecht voor al je levensvragen waarbij Cathy op liefdevolle en professionele wijze begeleiding en coaching biedt tijdens levensprocessen. Je ontvangt verfrissende en nieuwe inzichten, hoe met processen om te gaan en leert op een andere manier te kijken naar het leven.

Cathy is Spiritueel/Holistisch Coach waarbij zij als specialisatie het vak numerlogie beoefend.

Review achterlaten voor Cathy

Anoniem schreef op 26-12-2018 om 13:05 het volgende:
Gisteravond had ik een heel verhelderend gesprek met Cathy. Er is me heel veel duidelijk geworden . Ik heb erg veel inzichten gekregen over mezelf en de relatie die niet goed is voor mij. De kaarten en de getallen maakte veel duidelijk. Cathy is ontzettend lief, warm en kundig. Samen hebben we hartelijk gelachen om alles dat luchtte op. Bedankt voor je tijd en energie Cathy. Liefs X

M schreef op 10-10-2018 om 13:02 het volgende:
Vlak voor mijn verjaardag ben jij in mijn getallen gaan neuzen om te kijken wat mijn nieuwe levensjaar zou brengen. Alleen al de spontaniteit en het enthousiasme waarmee je dit altijd doet en nu voor mij gedaan hebt maakt het al leuk. En wat blijkt lieve Cathy, Je hebt zo ontzettend gelijk... Ik kan niet benoemen waarmee, omdat dat privé is, maar deze aanbeveling heb je dik verdiend! Liefs, M

Marise schreef op 19-9-2018 om 08:44 het volgende:
Dankjewel Cathy voor je heldere boodschap. En je hulp. Ik kan Cathy zeker aanraden bij zaken van bijvoorbeeld vermissing. Dankje voor je aanwijzingen.

Jacqueline schreef op 27-8-2018 om 10:00 het volgende:
Lieve cathy, dank voor het fijne consult. Hoe jij met behulp van de cijfers, kaarten en je gids iemand helder inzicht geeft en helpt is bijzonder! Een aanrader!

Mardiyya schreef op 25-7-2018 om 17:43 het volgende:
Lieve Cathy, Wat ben ik blij dat ik jou na lange tijd weer gevonden hebt hier bij puurmedium. Voor mij ben je een engel een heel lief en mooi mens. Je stem al geeft zoveel kracht en liefde. Is een aanrader voor iedereen Cahty te bellen een Top vrouw met heel veel liefde en kracht. Veel liefs Cathy bedankt voor je reading.

K schreef op 15-7-2018 om 10:04 het volgende:
Hoi mooi mens. ik sprak je net. fijn gesprek, geduld is het sleutel woord. deze Ram ramt door tegen beter weten in. tja een Maagd dat is me wat, en dan zo'een gesloten hart. het is niet eenvoudig voor me omdat ik het toch eigenlijk wel weet....... ik ga rust in bouwen. hoe lastig dit ook zal zijn. ik laat je weten of het wat is geworden. ik heb hoop. En dat is goed denk ik. liefs K.

K schreef op 12-7-2018 om 22:16 het volgende:
Hoi mooi mens. ik sprak je net. fijn gesprek, geduld is het sleutel woord. deze Ram ramt door tegen beter weten in. tja een Maagd dat is me wat, en dan zo'een gesloten hart. het is niet eenvoudig voor me omdat ik het toch eigenlijk wel weet....... ik ga rust in bouwen. hoe lastig dit ook zal zijn. ik laat je weten of het wat is geworden. ik heb hoop. En dat is goed denk ik. liefs K.

J. schreef op 24-6-2018 om 15:01 het volgende:
Cathy ken ik als een heel sympathiek medium. Ze luistert goed en is duidelijk in haar uitleg. Echt een aanrader. Als het gesprek op gang is, lijkt het net of ze bij je op bezoek is.

K schreef op 23-6-2018 om 15:36 het volgende:
Fijn gesprek gehad met Cathy. Stond versteld van de dingen zie ze waarnam zonder al te veel info van mijn kant. Een aanrader.

J. schreef op 22-6-2018 om 22:12 het volgende:
fijne gesprek gehad,bijzondere lieve vrouw ,klopte helemaal wat zij zei ,dankjewel lieve groet van de helper met de oude tante

D. schreef op 19-6-2018 om 00:39 het volgende:
Dank je Cathy voor het bijzondere gesprek! Het was enorm veel wat je zei, ik moest het echt laten bezinken, maar wat beschreef je dingen en situaties goed zonder dat ik je er alles over vertelde. En goed waar je me zo op wees,de 'vier G's' zijn daarbij verhelderend en hou ik erin! '


Naam *

Reactie *

Ook een ervaring/referentie over Cathy achter laten voor onze bezoekers? Dat kan hierboven!
*Bij Puur Medium werken Pure Mediums, dus Pure Kwaliteit!


Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015