Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Wendy Toestel 21

Heldervoelend, -ziend, -horend en –wetend Medium. Lenormand kaartlegging, Fotolezen, Nieuwetijdskinderen, Engelenkaarten, Contact Overledenen, Healing en een Luisterend oor

Welkom, Mijn naam is Wendy. Heb je vragen over de liefde, zielsverwant, werk, spiritualiteit, een dierbare, je kind of andere zaken? Graag geef ik je inzicht, antwoord en handvatten om vervolgens zelf weer vooruit te komen.

Mijn manier van werken is het aanvoelen van energie, welke ik vervolgens weer omzet naar woorden. Je kunt het eigenlijk zien als het vertalen van energie. Soms krijg ik daarbij nog beelden of zelfs hele zinnen door. Mijn doel is om je dichterbij jezelf te brengen, zodat je zelf in staat bent je eigen keuzes te kunnen maken. Vele ervaren ook meer innerlijke rust tijdens en na een consult. Voornamelijk wanneer er contact is geweest met een dierbare (ik roep niets aan, maar stel mezelf juist open zodat men zelf door kan komen). lk werk altijd vanuit een liefdevol hart. Liefde vind ik namelijk ook de belangrijkste energievorm die er bestaat.

Waarvoor kun je bij mij terecht?:

-Lenormand kaarlegging (heden-verleden-toekomst)
- Fotolezing
- Gevoelige kinderen
- Contact met een Dierbare
- Energie in je Woning
- Energie Healing
- Engelen Kaartlegging
- Liefde – zielsverwant – tweelingziel
- Werk
- Spirituele ontwikkeling.
- Luisterend oor.

Mocht je eventjes Bevestiging, Antwoord, Inzicht of een Luisterend Oor nodig hebben, dan spreek ik je graag!

Veel Liefs,
Wendy

*Bij Puur Medium werken Pure Mediums, dus Pure Kwaliteit!

Review achterlaten voor Wendy

Daisy schreef op 1-8-2017 om 21:08 het volgende:
Hoi Wendy Hoi Wendy Knap hoe goed en zuiver je na één korte vraag, precies iemand kunt beschrijven. Bedankt. Daisy

Aida schreef op 4-4-2017 om 13:18 het volgende:
Vanmorgen heb ik van Wendy een heel fijn en waardevol telefonisch consult ontvangen. Wat heeft ze me aangenaam verrast! Wendy heeft me liefdevol en rustig heel veel informatie meegegeven waar ik heel veel aan heb! Alle vragen die ik had zijn beantwoord waarvan veel antwoorden door haar werden gegeven voordat ik de vragen aan haar had gesteld. Meer dan een naam heb ik niet door hoeven te geven aan haar en ze wist meteen zoveel te vertellen over m'n TweelingZiel en mij en de situaties waar ik vragen over had. Daarbij heb ik nog meer advies dat zeer welkom en goed bruikbaar is van haar ontvangen. Ook werden er belangrijke zaken bevestigd zonder dat ik er iets over had verteld. Ik voel me door haar gestimuleerd om krachtig, liefdevol en bewust verder te gaan met mijn groeiproces. Ik ervaar ook heel veel rust na dit consult. Dank je wel lieve Wendy! Ik wens je heel veel succes toe! En dat je nog heel veel mensen mag helpen met je bijzondere gaven! Liefs, Aida

Monique schipper schreef op 26-6-2016 om 16:21 het volgende:
Hoi Wendy ik had een prijs gewonnen en begreep dat je mijn prijs had gemaakt. Een mooie hanger ( bergkristal). Hier wil ik je voor bedanken. Groetjes Monique

Johanna schreef op 9-5-2016 om 21:52 het volgende:
Hallo Wendy, Dank je wel voor de jaar reading. Ik heb hem met belangstelling gelezen en de tijd zal uitwijzen hoe het één en ander zich gaat ontwikkelen. Ik begrijp niet alles maar als de gebeurtenissen zich ontvouwen zal ik het vast begrijpen. Hartelijke groet Johanna

Cobi schreef op 11-4-2016 om 21:28 het volgende:
Belconsult Medium Wendy Belconsult Medium Wendy: Vanochtend mijn gewonnen belconsult gehad met medium Wendy van der Wouw. Ik heb zeer veel bevestigingen gekregen en het verliep ook zeer prettig. Daarmee bedoel ik dat er geen gehaast was omdat het gratis was,ik mocht alles vragen en kreeg daar bevredigende antwoorden op, alles op een rustige manier . Wendy ik wil je nogmaals vriendelijk bedanken en wij hebben ooit nog wel eens contact. Liefs Cobi van Vugt.


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015