Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Jellie Toestel 02

Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen

Lieve lezer,

leuk dat je op mijn profiel kijkt.

Mijn naam is Jellie en naast dat ik op de Puur Medium lijn werk heb ik ook al enige jaren mijn eigen praktijk in Heemstede.

Wat kan ik voor je doen….Je kunt bij mij terecht met al je vragen. Als medium paragnoste stem ik mij af op jou energie en kijk zo met je mee naar de dingen die nu spelen of nog gaan spelen in je leven.

Wil je gewoon iets kwijt heb ik een luisterend oor voor je. Het kan heel fijn zijn om even van je af te kunnen praten. Je hart te luchten. En mocht je dit willen kan ik je advies of raad geven.

Magnetiseren op afstand is ook mogelijk. Dit kan o.a. werken bij vermoeidheidsklachten, onrust slapeloosheid en meer.

Contact met overledenen is mogelijk maar besef wel dat ze niet altijd op afroep beschikbaar zijn, willen ze niet omdat ze misschien met iets anders bezig zijn dan zal ik je dit eerlijk zeggen. En ook kan het gebeuren dat er iemand anders doorkomt dan degene die jij verwacht. Vaak wil diegene je dan iets vertellen wat nodig is voor jou.

Voor vragen over je gezondheid kun je NIET bij mij terecht daarvoor adviseer ik je naar een arts te gaan.

Hartelijke groet,
Jellie

Review achterlaten voor Jellie

Daan schreef op 3-9-2017 om 10:20 het volgende:
Beste consulente Jellie, Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de hulp en inzichten die je mij hebt gegeven. Je hebt mij door een hele zware periode heen geholpen met je engelen geduld! Dank daarvoor! Vr. Grt. Daan

Irma schreef op 1-2-2017 om 15:16 het volgende:
Hoi Jellie, Ons gesprek laatst voelt heel goed aan en zonder twijfelt klopt het! Je hebt heel erg gelijk gehad dat ik meer om mezelf moet geven, dingen voor mij zelf moet doen en daar ook van genieten. Niet meer mijzelf van alles de schuld geven . Langzaam aan zal dat zeker lukken. Ik voel mij steeds blijer worden. Dank je wel, ik bel je snel weer. Liefs van Irma

Madeleine schreef op 29-6-2016 om 12:45 het volgende:
Hallo Jellie, Ik wil je enorm bedanken voor het fijne consult. Je gaf mij niet alleen een goed advies, maar ook waren de dingen die je mij vertelde waren spot on! fantastisch! Ik bel je zeker weer! Liefs Madeleine

Erik schreef op 11-4-2016 om 19:35 het volgende:
Jellie is een aanrader! Heel fijn gesprek gehad


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015