Weegschaal Terug naar de eenheid

Maandprognose oktober 2015

Weegschaal Terug naar de eenheid met Puur Tarot

Weegschaal Terug naar de eenheid : Inmiddels heeft de levenskracht en het licht van de levensomvattende kracht Zon, gekozen voor de altijd naar liefde hunkerende Weegschaal. Op dit moment in astrologische tijd hebben Zon en Weegschaal samen de deal gesloten, om je vanuit het geheimzinnige gefluister van het Universum aan te moedigen je verbinding nog verfijnder af te stemmen.
Nu gaat het om de kracht van kwetsbaarheid en kwetsbaar durven zijn! Dit valt niet altijd mee in onze zakelijke concrete maatschappij, waarin de disbalans van het ego aardig wat uitdagingen biedt. Puur Tarot biedt je de inzichten.

Tijdens deze periode staan afstemming en puurheid, met een tikkeltje inkeer, centraal. Je bent dan ook in een fantastische periode belandt om je samen met de altijd in schoonheid ademende Libra (Weegschaal), te richten naar de medemens en naar ieder levend wezen. Het wereldwijd georganiseerde feest van de dieren ‘Dierendag’ welke is ontstaan naar de feestdag van de heilige Franciscus van Assisi op 4 oktober, is hier zeer treffend.

Zowel op zakelijk- als liefde- en vriendschappelijk gebied is samenwerken nu een pré! Er hangt flexibiliteit en harmonie in de lucht, waarin met liefdevolle inzet alles in het vermogen wordt gesteld om precies in het ‘midden’ uit te komen.
Daarbij wordt je een aangename overdosis van creativiteit geboden, ook via Puur Tarot. Hiermee slaag je met vlag en wimpel voor dát project, waarin je ook een mooie look wilt creëren.
Zeker zolang de communicatieve krachten van Mercurius je tot en met 9 oktober je eigen diepte in blijven sturen, wordt de creatie die vanuit jouw innerlijk ontkiemd, met volle kracht bijgestaan.

Immers, het is natuurlijk ook de bedoeling dat je de verbinding met je eigen afstemming verfijnd! De meeste stemmen gelden namelijk met die van jouw stem en tegelijkertijd het gefluister van de fijnstoffelijke, goddelijke wereld.
De kleine bewegelijke Mercurius zal op 10 oktober weer optimaal meebewegen in de planetaire loopbaan met Puur Tarot. Hiermee sluit je de periode van verinnerlijking af en wordt je groen licht gegeven je met alle verbondenheid af te stemmen op de buitenwereld.
Blijf hierbij je belofte trouw om tegelijkertijd in wezenlijk contact met jezelf te blijven. De Zon in Weegschaal heeft psychologisch namelijk alles te maken met je persoonlijkheid en zelfbeeld.

Schilderkunst, cultuur, je zintuigen laten strelen door de verfijnde klanken van muziek, bieden je alles op een presenteerblaadje om voldoende inspiratie op te doen om het ‘Aardse’ leven opnieuw in alle aangenaamheid te proeven.
Doe jezelf een prachtig Herfstboeket cadeau en versier je huis met oogstrelende, knusse accessoires als op 25 oktober de Aardse wintertijd je meer aan je huis doet kluisteren.

De stipte Maagd houdt je overigens ook druk bezet om vooral de nuchtere en belangrijke details niet uit het oog te verliezen. De samenkomst van de planeten Jupiter, Mars en vanaf 8 oktober om klokslag 19:29 uur Nederlandse tijd, blijven je werkijver met veel plezier aanmoedigen.
Maak hier gebruik van via Puur Tarot en werk met veel plezier aan een gezonde leefwijze, het tot in de puntjes opbouwen van jouw persoonlijk imperium en durf naast de enorme liefdesstroom die er nu is, ook kritisch te zijn. Je grenzen aangeven blijft voor velen belangrijk.

Met de Zwarte Maan in Weegschaal tot 21 mei 2016, blijft onvermoeibaar en met onvoorwaardelijke Liefde, collectief de poorten naar gevoeligheid in het contact, van schoonheid en harmonie openhouden. Juist dat punt wat onze Aarde met al haar bewoners nodig heeft.

Ware Liefde vraagt niet, maar stroomt van binnen uit!

Warme Hartegroet,

Sandra Jansen van Galen