Vooruitzichten d.m.v. Tarot  sterrenbeelden 2017

Klik hier of op het beeldscherm hieronder om direct naar onze beschikbare Tarotisten, Mediums, & Paragnosten te gaan!

Vooruitzichten d.m.v. Tarot  sterrenbeelden 2017

Vooruitzichten d.m.v. Tarot sterrenbeelden 2017:Maandelijks Vooruitzichten d.m.v. Tarot sterrenbeelden 2017 de vooruitzichten sterrenbeelden 2017 d.m.v. tarot voor alle sterrenbeelden.

Wat is jouw sterrenbeeld: Ram,stier, tweelingen, kreeft, Leeuw, maagd, weegschaal, schorpioen, boogschutter, steenbok, waterman, vissen?

 

Een puur, liefdevol en gezond 2017 gewenst.

Heb het goed!

Ram

Vooruitzichten ram sterrenbeeld 2017

Vooruitzichten sterrenbeelden 2017

Ram:

Jezelf iets minder serieus nemen, je excuses aanbieden, er van uit gaan dat er van iedereen die je tegenkomt iets te leren valt, op die manier wordt januari een overwegend vriendelijke maand. Benut je talenten ook om anderen te inspireren, Ram. Goed letten op je voeding/dieet; prima. Een kleine vooruitblik op het gehele jaar 2017: sterk zal de invloed van de tarotkaart de Keizerin gaan gelden. Creatief zijn, kunnen genieten van fijne momenten, meer leven vanuit je gevoel, dat alles zal meer op de voorgrond komen te staan. De mooiste maanden inzake gezin, relaties, ideeen, projecten en werk worden juni, juli en een groot deel van de herfst.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden 2017

Sterrenbeeld Ram 2017

Stier

Vooruitzichten sterrenbeeld Stier2017

Vooruitzichten sterrenbeelden 2017

Stier:

Iets nieuws oppakken, meer lachen (met een partner), jezelf kunnen losmaken uit een negatief patroon en de maand januari zien als een uitdaging, daar doe je goed aan, Stier. Helderheid is een trefwoord dat ook van toepassing is. Zie je een situatie zoals deze werkelijk is? Meer over 2017: de tarotkaart de Gematigdheid duidt in het bijzonder voor de lente en zomermaanden op samenwerking, op het leren van tegenstellingen, op vertrouwen en rust uitstralen en over het algemeen op een juist gebruik maken van je kracht/energie. Aanraders: eventuele frustraties eerder kenbaar maken, jezelf niet te bescheiden opstellen en wat meer in actie komen

Maandvooruitzichten sterrenbeelden 2017

Stier Sterrenbeeld 2017

Tweelingen

Horoscoop sterrenbeeld Tweelingen medium

Vooruitzichten sterrenbeelden 2017

Tweelingen:

Januari zal vast meer in het teken staan van verzoening en heling. Misschien speelt er even een dilemma en vraag je je af of het wel zinvol is om met iets door te gaan, of juist te stoppen. Na de 17de worden zaken je duidelijker en voel je meer vrede in jezelf. Iets meer over het komende jaar: de tarotkaart de Priester kan inhouden dat er in 2017 originele zaken of benaderingen “ineens” tot je kunnen komen. Misschien krijg je ze aangereikt van een deskundige, dat kan ook. Verder zijn meer je passie en intuitie durven volgen de aanraders, net als het contact houden met het spirituele in jezelf. Maart, april en oktober krijgen een sterretje.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden 2017

Tweelingen sterrenbeeld 2017

Kreeft

horoscoop sterrenbeeld medium

Vooruitzichten sterrenbeelden 2017

Kreeft:

In de eerste maand van het nieuwe jaar draait het vermoedelijk meer om familiekwesties en de liefde. Je kunt de mensen om je heen soms irritanter en luidruchtiger vinden, dat ook. Je af en toe lekker kunnen afzonderen wordt dus van belang, Kreeft. Net als zeggen waar het op staat en het daar verder rustig bij laten. Voor jouw teken duikt de tarotkaart de Keizer op voor 2017. Met name het eerste en vierde kwartaal zul je meestal weloverwogen kunnen handelen. Grenzen stellen plus bewaken, structuur aanbrengen, leiden en beschermen, je sterke wil/integriteit staan het komend jaar meer op de voorgrond, zeker gedurende de genoemde periodes.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden 2017

Kreeft sterrenbeelden 2017

Leeuw

Vooruitzichten sterrenbeeld leeuw 2017

Vooruitzichten sterrenbeelden 2017

Leeuw:

Voor je eigen wensen uitkomen, zelf ook af en toe een aai/compliment uitdelen en vanuit je hart spreken, dat is het eerste wat opvalt bij je vooruitzichten van januari. Werken gaat je halverwege de maand beter af. Besteed ook gerust meer aandacht aan de zonnevlechtchakra en probeer deze maand liever niet teveel een ander te pushen. Een kleine vooruitblik op 2017: de tarotkaart de Waarheid kan je helpen de juiste weg te vinden/bewandelen, wat het ook is waar je mee te stoeien krijgt. Jezelf zijn en waardering krijgen daarvoor, blijk geven van oprechte bedoelingen, eigen foutjes inzien en het goede in jezelf nog meer naar boven halen, mooi toch, Leeuw!

Maandvooruitzichten sterrenbeelden 2017

leeuw Sterrenbeelden 2017

Maagd

Horoschoop sterrenbeeld medium

Vooruitzichten sterrenbeelden 2017

Maagd:

Januari ziet er (qua werk) best druk uit. Het goede nieuws is dat je veel aan zult kunnen en deze weken niet snel in de stress zal schieten. Met betrekking tot de liefde wil je graag aandacht en bevestiging. Qua geldzaken is sparen/besparen aan de orde en in het algemeen kan gesteld worden dat je de vruchten kunt plukken van eerdere inspanningen. Voor 2017 komt de tarotkaart het Universum naar voren. Was 2016 soms best lastig voor je, dit jaar ziet er positiever uit, Maagd. Een reis kan belangrijk worden, de wereld staat voor je open, een beloning krijgen, alles zal meer in beweging zijn en je krijgt niet (meer) het idee dat er iets ontbreekt in je leven.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden 2017

Maagd sterrenbeelden 2017

Weegschaal:

Vooruitzichten weegschaal sterrenbeelden 2017

Vooruitzichten sterrenbeelden 2017

Weegschaal:

Misschien ontmoet je deze maand iemand die indruk op je maakt, of komt een oude kennis weer op de proppen. En mogelijk is enige terughoudendheid in januari een keertje op zijn plaats, Weegschaal. Of het nu werk of relaties betreft, oppassen voor escalaties en tot tien tellen voor je toch reageert vormen de aanraders. Een mini vooruitblik op 2017: de tarotkaart de Zegewagen is van kracht bij jouw teken. Wat dat zoal voor je kan gaan inhouden? Het moedig aangaan van uitdagingen, (tegen de zomer) iets met succes weten te overwinnen, hard(er) werken, winst, een betere controle over je emoties krijgen en met jezelf in harmonie zijn, very nice!

Maandvooruitzichten sterrenbeelden 2017

Weegschaal sterrenbeelden 2017

Schorpioen

Vooruitzichten schorpioen sterrenbeelden 2017

Vooruitzichten sterrenbeelden 2017

Schorpioen:

Hoe je overkomt bij anderen, daar kun je meer waarde aan hechten. Plan voor jou belangrijke gesprekken bij voorkeur ’s middags. Misschien wil je in januari wel dat zaken sneller gaan, dat kan. Maar probeer je af te stemmen op een rustig/natuurlijk ritme, Schorpioen. Opwindend nieuws, reisplannen of roddels kunnen ook een rol spelen. Voor jouw teken duikt verder voor 2017 de tarotkaart de Intuitie op. Emotioneel, materieel en relationeel duidt deze bijzondere kaart op voorspoed, zeker als je luistert naar je innerlijke stem. Relaties aangaan/onderhouden en (qua werk) keuzes maken; de maanden februari, april, mei en november krijgen een sterretje.  

Maandvooruitzichten sterrenbeelden 2017

Wanneer je door je patronen heen kunt kijken

Boogschutter

horoscoop sterrenbeeld boogschutter medium

Vooruitzichten sterrenbeelden 2017

Boogschutter:

Deze eerste maand van het jaar leent zich uitstekend voor het vinden/krijgen van professioneel advies, om bepaalde kwesties goed op een rijtje te krijgen en voor meer aandacht inzake relaties. Wat wil je als het de liefde en/of vriendschappen betreft? En ben je bereid er genoeg in te investeren? Voor 2017 valt bij jouw teken de tarotkaart de Dwaas. Geloof, moed, hoop en af en toe een risico nemen staan centraal in vooral mei, juli en de herfstmaanden. Met een positieve levenshouding en het leven meer als een spel zien kom je ver. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen daden en geniet als iets je een gevoel van vrijheid schenkt.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden 2017

boogschutter sterrenbeelden 2017

Steenbok

horscoop sterrenbeeld steenbok medium

Vooruitzichten sterrenbeelden 2017

Steenbok:

Na de 7de januari kan het geen kwaad je meer te focussen op het communiceren op zich. Praat je veel, of weinig? Luister je naar de ander, of ben je in je eigen gedachten verzonken? Er kan iets waardevols uit een gesprek ontstaan, Steenbok. Een vriendschap in ere herstellen, leuk. Een kleine vooruitblik op 2017: de tarotkaart de Rechtvaardigheid geldt voor jouw sterrenbeeld. Het komend jaar zul je genoeg redenen hebben om tevreden te zijn over jezelf. Beslissingen worden in alle redelijkheid én met begrip genomen. Een juiste waarneming, tolerant zijn, onrecht rechtzetten waar mogelijk, met name gedurende de winter qua werk profiteren van kansen, goed zo.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden 2017

steenbok sterrenbeelden 2017

Waterman

horoscoop sterrenbeeld waterman medium

Vooruitzichten sterrenbeelden 2017

Waterman:

De eerste drie weken van januari ben je bezig met het bereiken van je doel, of het nu een project, je gezin, woning, een bedrijf, instelling, of een relatie betreft. Daarna loopt alles eigenlijk vanzelf, zo lijkt het wel en kun je het kalmer aandoen. Of wil je één en ander nog opruimen? Ook goed, Waterman. Voor jouw sterrenbeeld is voor 2017 de tarotkaart de Ster van kracht. Met name gedurende de lente en een deel van de zomer mag je er op rekenen dat alles vaker goed stromen gaat. Helende energie, toenemende vitaliteit, nieuwe perspectieven zien en medewerking verkrijgen, leuk hé Inspiratie, vervulling en authenticiteit horen ook bij deze kaart, doe er vooral je voordeel mee.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden 2017

waterman sterrenbeelden 2017

Vissen

horoscoop sterrenbeeld medium

Vooruitzichten sterrenbeelden 2017

Vissen:

Jezelf uiten wordt in deze januaridagen belangrijk, Vissen. De keelchakra en de kleur blauw vallen direct op bij jouw sterrenbeeld. Er kan een nieuwe liefde komen, deze maand kan ook een fase van vernieuwing worden. Stel jezelf open voor overvloed, denk niet in beperkingen! Voor het komende jaar valt voor jouw teken de tarotkaart de Hogepriesteres. Kracht en wijsheid, daar gaat het in 2017 meer om draaien. Op geldgebied kan een probleem naarmate het jaar vordert worden opgelost, er is sprake van spirituele groei, je kunt beter stilstaan bij je dromen/ingevingen, voelt echt de verbinding tussen jou en de mensen om je heen en durft ook te gaan experimenteren.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden 2017

vissen sterrenbeelden 2017