voorspelling vooruitzicht december 2018

voorspelling december

Voorspelling – vooruitzicht december 2018

Voorspelling – vooruitzicht  december 2018: Maandelijks vind je op Puur Medium de astrologische vooruitzichten, (horoscoop d.m.v. lenormaandkaarten en tarotkaarten) en voorspellingen die Jeannette, Mireille en Ineke  hebben geschreven voor 2018. Puur Medium heeft ze voor jou naast een jaaroverzicht ook in een maandoverzicht verzameld, zodat jij per maand nog eens even kunt lezen hoe het zal gaan verlopen. Ieder einde van de maand staat het maandoverzicht klaar voor de nieuwe maand.

Veel plezier met de maandvooruitzichten horoscoop augustus 2018

Team Puur Medium®

Wil je graag een persoonlijk vooruitzicht en inzicht? Dat kan natuurlijk! Kijk dan op de homepage om te zien welke consulenten beschikbaar zijn en wat zij voor jou kunnen betekenen.

Voorspelling vooruitzicht december 2018 door Jeannette:

februari voorspellingen 2018 Medium paragnost Jeanette

Een maandelijks een boodschap van de Aartsengelen:

December: Ik schreef het al bij de prognose voor de maand oktober…

De energie van de maand december komt ongeveer op hetzelfde neer maar is krachtiger. De kaart ‘Roep je Goddelijke Kracht aan!’, ligt bij de maand december en staat voor ‘verlichting’. Een mooie kaart om het jaar 2018 mee af te sluiten en om 2019 in te gaan. Nu is het de tijd om in te zien en neer te zetten wie je werkelijk bent! Het leven is magisch en maak er gebruik van. Zet je wensen om in werkelijkheid en Aartsengel Raziël is er om je hierbij te ondersteunen. We zijn allemaal geschapen naar de gelijkenis van het Goddelijke en ook jij bent dus een Goddelijk Wezen. Je hebt het vermogen mee gekregen om te scheppen, alleen zijn wij dat vergeten en ver van ons Ware Zelf vandaan geraakt. Roep Raziël aan om je ideeën en wensen om te zetten in werkelijkheid! Brand witte kaarsen of kaarsen in verschillende pasteltinten om samen met hem het leven te manifesteren zoals jij het wenst of omring jezelf met een aantal Bergkristallen. Ik wens je heel veel geluk!

voorspelling

Voorspelling vooruitzicht december d.m.v. Engelen Tarot door Ineke:

voorspellingen 2018 Medium paragnost Ineke Boonstra

Voorspelling vooruitzicht december d.m.v. Engelen Tarot door Ineke:

December: Negen van aarde:

Een maand van genieten. Genieten van kleine luxe dingen in het leven. Maak tijd om rustig alleen te zijn. Heb je een zelfstandig beroep? Succes verzekerd. Je onafhankelijkheid, je wijsheid en zelfbeheersing werpen hun vruchten af. Tijd om te oogsten. Je blijft zoeken naar de diepere zin van je leven en daarom trek je je vaker in jezelf terug voor inspiratie. Je voelt jezelf goed aan en de vervulling van het leven maakt dat je in vrede met jezelf en je omgeving kunt leven. Onverwachte meevallers kunnen je ondersteunen.

toekomst voorspelling

Voorspelling vooruitzicht sterrenbeelden december 2018 door Mireille:

Februari Mireille van Rijn Medium TV Tarot Paragnoste Astro Sterrenbeelden

Voorspelling vooruitzicht sterrenbeelden december 2018 door Mireille:

Ben jij een  Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen? Hier vind je  de jaarvoorspelling sterrenbeelden  2018.

Ram:Bijgekomen van de strijd van afgelopen periode? Mooi! Vergeet niet dat alles wat je overkomt in het leven een functie heeft. Dus zeg dankjewel, omdat het je altijd iets anders oplevert. Neem even wat afstand van je innerlijke emoties hierover en blik terug op een geweldig jaar met veel successen, leermomenten en het feit dat je even herinnerd werd aan de krachtige persoon die je bent. Dat geeft zelfvertrouwen.

Stier: Een loyaal en intelligent persoon staat je bij en helpt je om tot inzicht te komen. Je zult een belangrijk bericht tegemoet gaan zien of er komt gezins-/familie uitbreiding. Positief nieuws dus, hoe dan ook. Blik terug op een jaar van prachtige ontwikkelingen en grote overwinningen op jezelf en de avonturen van het leven. Je bent gezegend.

Tweelingen: De waarheid is niet altijd gezellig, maar wel noodzakelijk. Weet dat waarheid altijd de snelste en kortste route is. Maar, verlies niet uit het oog, dat honing beter werkt dan azijn. Wees slim en tactvol. Accepteer gewoon hoe de situatie erbij ligt, haal je schouders op en doe wat nodig is. Laat los en ga verder. Als je terugblikt op dit jaar, dan kun je met trots, een opgeheven hoofd en een grote glimlach genieten van een jaar van gerechtigheid, beloning en enorme persoonlijke groei door inzet en inzicht.

Kreeft:Het is bijna niet mogelijk om nog terug te blikken op afgelopen jaar zo druk en turbulent was het. Toch kan het geen kwaad om vanuit dankbaarheid bewust te kijken waar je stond en nu bent. Financieel biedt deze maand gunstige vooruitzichten. Heb je promotie gehad of een nieuw project binnen gesleept?

Leeuw: Je mag terugkijken op een jaar van groei en ontwikkeling. Geef jezelf ook een schouderklopje en maak de balans van 2018 maar alvast voorzichtig op. Wat vertelt deze jou eigenlijk? Ga je plannen voor 2019 maar op papier zetten, afgelopen jaar heeft bewezen dat je er klaar voor bent.

Maagd: Lieve, ijverige, perfectionistische Maagd. Het was een enorm goed jaar waar je op terug kunt blikken. Je hebt veel successen geboekt, geluk in de liefde gekregen en dromen verwezenlijkt. Je mag komende maand even stilstaan in dankbaarheid en nederigheid voor alles wat je hebt bereikt. Neem tijd en rust om te genieten, zodat je vol nieuwe energie het avontuur van 2019 kunt gaan beleven

Weegschaal: 2018 was een jaar vol beweging, transformatie en verandering in vele opzichten. Het was af en toe wellicht best zwaar, maar je kon het goed aan. Kijk eens wat je hebt bereikt? Neem dit resultaat vol trots mee naar 2019, want je kunt nog wel eens grote avonturen gaan beleven.

Schorpioen: Je kunt terugkijken op een jaar van groei, ontwikkeling, voorspoed, geluk, liefde en succes. Tel al je zegeningen van afgelopen jaar die je hebt mogen ontvangen door alle lessen des levens. Besef je dat het universum perfect is? Met deze wetenschap kun jij je op gaan maken voor de nieuwe battle van 2019. Zet hem op!

Boogschutter: Je mag wel zeggen dat het een druk jaar is geweest voor je in 2018. Zoals bij ieder sterrenbeeld ook voor jou het advies terug te kijken naar afgelopen jaar, en nog een stapje verder, afgelopen jaren. Afgelopen jaar leek wel een examen voor je, maar Lieve Boogschutter, je bent geslaagd met vlag, wimpel en een grote glans. Ben ja klaar voor het echte werk dat 2019 beloofd?

Steenbok: Ging het jaar 2018 nu zo snel of kwam je tijd te kort? Je mag alle geschenken, groeimomenten en successen op een rij gaan zetten, dan vallen alle obstakels die je ook zeker bent tegengekomen volledig in het niet. Hard gewerkt, prachtige avonturen beleefd. Wat wil je nog meer? Neem deze maand rust om bij te komen en maak nieuwe plannen voor een magisch 2019.

Waterman: Een innoverend jaar vol verrassingen”, zou er als titel boven het lijstje staan van alles wat jij in 2018 hebt meegemaakt. Fantastisch! Er waren zeker wat dieptepunten, deze had je wel nodig om het allerbeste in jezelf naar boven te halen. Je bent er daadwerkelijk en dusdanig mee aan de slag te gaan dat het nu een natuurlijk en vanzelfsprekend talent is dat je past als een tweede huid. Ben je klaar voor 2019? Je zult grote hoogtes beleven, zet je maar schrap!

Vissen: Als je vorige maand jouw eigen herfst hebt genoten, begrijp je deze maand des te beter hoe belangrijk het is je zegeningen van afgelopen jaar te tellen. Laad jezelf alvast maar op voor de avonturen van 2019. Het wordt een jaar vol passie, avontuur en turbulentie. Voordat jij het jaar 2018 verlaat heb jij al een prachtig zicht op 2019 en dat smaakt naar meer!

BINNENKORT:

Zodra de nieuwe jaar en maandvooruitzichten zijn gepubliceerd, lees je ons op Facebook of ontvang je onze Nieuwsbrief!

voorspelling 2019

Belangrijke nood-telefoonnummers!

Offline
Belangrijke noodnummers! Zelfmoordgedachten-->113Online, Kindertelefoon, Verslavingszorg, AA, Huiselijk geweld.
De' hulp' vanuit Puur Medium reikt tot ver... maar is ook begrensd! We verwijzen je in deze situaties graag door naar de hiervoor bestemde hulplijn(en) en websites waar je kunt bellen en chatten met de juiste opgeleide therapeuten en psychologen die jou hiermee verder kunnen helpen. als je op -->bekijk profiel klikt staan er diverse linken naar websites met speciale gespecialiceerde hulp.

Jeannette

Offline
Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.
Jeanette is een lieve warme en zeer scherp helderinvoelend medium. Zij kijkt recht je ziel in en helpt je graag verder in jouw processen, geeft je de antwoorden en inzichten die jij nodig hebt voor je groei. Je kunt bij haar terecht voor al je levens vragen.

Adinda

Offline
Tarotist, Heldervoelend, Helderwetend, Spiritueel onderlegd, Energetisch healer
Adinda is een dame met enorm veel levenservaring die je met warmte te woord staat. Adinda helpt je graag met inzicht en antwoorden over jouw situatie en geeft je graag tips en tools mee.

José

Offline
Heldervoelend en -wetend medium. Lenormandkaarten, Innerlijke groei, Bewustwording. Regressie, Mindfulness, Innerchild work.
Jose is opgeleid tot hypno - en regressietherapeut en heeft inmiddels meer dan tien jaar praktijk ervaring. Met o.a. haar Lenormandkaarten kijkt ze graag voor jou naar een situatie. Met haar heldervoelende, en wetende kwaliteiten in combinatie met de kaarten geeft ze antwoorden en inzichten op al jouw vragen. Jose bekijkt met haar verschillende kaartlegmethodes graag wat je mag gaan verwachten komende periode.

Marcella

Offline
Helder voelend, Helderwetend, Lenormand waarzegkaarten, engelenkaarten op aanvraag, pendelen foto reading. Automatisch schrift. Email consult
Marcella is een krachtige opgewekte dame die de nodige ervaring heeft, niet veroordeelt en jou op vele gebieden verder kan helpen met haar Lenormandkaartelggingen een boekje open doet over de situatie waar jij meer over wilt weten.

Jellie

Offline
Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen
Na een gesprek met Jellie zul je jezelf rustiger gaan voelen vanwege de rust die zij uitstraalt. Warm liefdevol geen oordeel goed kunnen luisteren en de nodige levenservaring.

Werken als consulent via Puur Medium? Lees dan verder!

Offline
Zou jij ook als spiritueel consulent aan de slag willen bij Puur Medium?
Naast jouw eigen praktijk je werkzaamheden uitbreiden vanuit huis? (Als ZZP-er of via Payroll ) Wij hebben altijd plek voor Puur Talent als jij!

Diety

Offline
Spiritueel transformatie coach & Healer, Tweelingzielencoach, lichtwerk, veranderingsprocessen
Vol passie en liefde voor haar vak staat Diety je te woord en is zij o.a. gespecialiseerd in HSP, rouw- verliesverwerking, opvoeding, relatieproblemen, zielsconnecties, tweelingzielen.

Carolien

Offline
Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen
Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no nonsense verder helpt. Carolien komt snel tot de kern en geeft je een breed en diep inzicht in jouw situatie. Door haar enorme breed uiteenlopende levenservaring kan Carolien je verder helpen met de meest uiteenlopende situaties.

Margret

Offline
Numerologe, Helderwetend, Heldervoelend, HSP
Margret is een hele warme sympathieke dame met veel spirituele ervaring en is zeer onderlegd als numerologe. Zorg dat je eventueel de geboortedata al bij de hand hebt voor Margret zodat zij direct hiermee aan de slag kan tijden een consult.

Angie

Offline
Spiritueel Bewustzijn's Coach, Medium, Helder voelend, Helder wetend, diverse kaart – orakel leggingen en pendelen.
Je kunt voor al jouw levensvragen bij Angie terecht voor een eerlijk antwoord, zienswijze waar je echt verder mee kunt.

Mireille van Rijn

Offline
Medium, Paragnost, Tarot & Lenormandkaarten, Automatisch schrift, Zielenconnecties, Tweelingzielen, HSP, Helderwetend, Horend, Voelend en Ziend... (Bekend van TV & Media)
Mireille is met veel passie oprichtster van Puur Medium® Ze staat je graag vanuit haar hart puur te woord over de meest uiteenlopende vragen. Ook staat Mireille bekend om haar rake voorspellingen voor zowel haar klanten als in de media. Mireille geeft ook ONLINE trainingen en is het ook mogelijk om via Whats app een bel-afspraak te maken. Meer info? Zie profiel.

Mirjam

Offline
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen
Mirjam is een heel spiritueel onderlegde dame met jarenlange ervaring die op vele vlakken zorgvuldig met je meekijkt en antwoord & inzichten zal geven op al jouw vragen. Ook kun je bij Mirjam terecht voor het duiden van jouw dromen.

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Esther H.

Offline
Esther is komende periode niet beschikbaar/bereikbaar. U kunt altijd naar Mireille bellen voor een consult/adviesgesprek of naar een van de andere consulenten bij wie u het gevoel heeft dat het matcht. Hartegroet van Esther!
Esther is komende periode niet beschikbaar/bereikbaar. U kunt altijd naar Mireille bellen voor een consult/adviesgesprek of naar een van de andere consulenten bij wie u het gevoel heeft dat het matcht. Hartegroet van Esther!

Ineke Boonstra

Offline
nl
Medium, Paragnoste, spiritueel Coach, engelen-readingen
Ineke is een warme persoonlijkheid die jou graag als spiritueel coach wil helpen in je kracht te komen en te leven zoals dat vanuit de Goddelijke kern bedoeld is.

Marise

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helderziend, nieuwe tijd, healing, tweelingzielen
Marise is helderwetend, heldervoelend en helderziend.  Vanuit hartelijkheid en openheid kan zij met je meekijken en helpt ze je snel en op directe wijze je patronen aan het licht te brengen. Je zult je gehoord en gezien voelen en dat helpt je vaak al verder. Alle aandacht is voor jou. Haar kracht is jou in contact brengen met je Eigen Wijsheid en ze helpt je graag vanuit haar ruime ervaring verder op je pad. Ze ziet je mogelijkheden en zal je helpen weer in een positieve flow te komen.

Eliza

Offline
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute
Eliza is een ervaren warm mensen-mens en heeft haar sporen al ruim verdiend als medium en helderziende. Graag helpt zij je met antwoorden op al jouw vragen en inzicht in een situatie.

Suzette

Offline
Medium (en trance-medium),Paragnost, Spiritueel/energetisch healer.
Suzette is een lief en ervaren medium die je vriendelijk en liefdevol te woord zal staan. Suzette is een kei in het mediumschap en aanreiken van bewijzen vanuit de spirituele wereld. Je kunt uiteraard met al je vragen bij Suzette terecht.

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Irma

Offline
Astroloog, Intuïtieve Astrologische kaarten, Geboortehoroscoop, Persoonlijke Maand en -Jaarhoroscoop, Kinder-Relatiehoroscoop en Werk gerelateerde horoscopen, Gezinscoach.
Irma is een zeer onderlegde ervaren dame die jou graag verder helpt met al je levensvragen. Ook heeft zij een eigen astrologisch kaartendeck ontwikkelt wat veel inzicht zal bieden.