voorspelling vooruitzicht december 2018

voorspelling december

Voorspelling – vooruitzicht december 2018

Voorspelling – vooruitzicht  december 2018: Maandelijks vind je op Puur Medium de astrologische vooruitzichten, (horoscoop d.m.v. lenormaandkaarten en tarotkaarten) en voorspellingen die Jeannette, Mireille en Ineke  hebben geschreven voor 2018. Puur Medium heeft ze voor jou naast een jaaroverzicht ook in een maandoverzicht verzameld, zodat jij per maand nog eens even kunt lezen hoe het zal gaan verlopen. Ieder einde van de maand staat het maandoverzicht klaar voor de nieuwe maand.

Veel plezier met de maandvooruitzichten horoscoop augustus 2018

Team Puur Medium®

Wil je graag een persoonlijk vooruitzicht en inzicht? Dat kan natuurlijk! Kijk dan op de homepage om te zien welke consulenten beschikbaar zijn en wat zij voor jou kunnen betekenen.

Voorspelling vooruitzicht december 2018 door Jeannette:

februari voorspellingen 2018 Medium paragnost Jeanette

Een maandelijks een boodschap van de Aartsengelen:

December: Ik schreef het al bij de prognose voor de maand oktober…

De energie van de maand december komt ongeveer op hetzelfde neer maar is krachtiger. De kaart ‘Roep je Goddelijke Kracht aan!’, ligt bij de maand december en staat voor ‘verlichting’. Een mooie kaart om het jaar 2018 mee af te sluiten en om 2019 in te gaan. Nu is het de tijd om in te zien en neer te zetten wie je werkelijk bent! Het leven is magisch en maak er gebruik van. Zet je wensen om in werkelijkheid en Aartsengel Raziël is er om je hierbij te ondersteunen. We zijn allemaal geschapen naar de gelijkenis van het Goddelijke en ook jij bent dus een Goddelijk Wezen. Je hebt het vermogen mee gekregen om te scheppen, alleen zijn wij dat vergeten en ver van ons Ware Zelf vandaan geraakt. Roep Raziël aan om je ideeën en wensen om te zetten in werkelijkheid! Brand witte kaarsen of kaarsen in verschillende pasteltinten om samen met hem het leven te manifesteren zoals jij het wenst of omring jezelf met een aantal Bergkristallen. Ik wens je heel veel geluk!

voorspelling

Voorspelling vooruitzicht december d.m.v. Engelen Tarot door Ineke:

voorspellingen 2018 Medium paragnost Ineke Boonstra

Voorspelling vooruitzicht december d.m.v. Engelen Tarot door Ineke:

December: Negen van aarde:

Een maand van genieten. Genieten van kleine luxe dingen in het leven. Maak tijd om rustig alleen te zijn. Heb je een zelfstandig beroep? Succes verzekerd. Je onafhankelijkheid, je wijsheid en zelfbeheersing werpen hun vruchten af. Tijd om te oogsten. Je blijft zoeken naar de diepere zin van je leven en daarom trek je je vaker in jezelf terug voor inspiratie. Je voelt jezelf goed aan en de vervulling van het leven maakt dat je in vrede met jezelf en je omgeving kunt leven. Onverwachte meevallers kunnen je ondersteunen.

toekomst voorspelling

Voorspelling vooruitzicht sterrenbeelden december 2018 door Mireille:

Februari Mireille van Rijn Medium TV Tarot Paragnoste Astro Sterrenbeelden

Voorspelling vooruitzicht sterrenbeelden december 2018 door Mireille:

Ben jij een  Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen? Hier vind je  de jaarvoorspelling sterrenbeelden  2018.

Ram:Bijgekomen van de strijd van afgelopen periode? Mooi! Vergeet niet dat alles wat je overkomt in het leven een functie heeft. Dus zeg dankjewel, omdat het je altijd iets anders oplevert. Neem even wat afstand van je innerlijke emoties hierover en blik terug op een geweldig jaar met veel successen, leermomenten en het feit dat je even herinnerd werd aan de krachtige persoon die je bent. Dat geeft zelfvertrouwen.

Stier: Een loyaal en intelligent persoon staat je bij en helpt je om tot inzicht te komen. Je zult een belangrijk bericht tegemoet gaan zien of er komt gezins-/familie uitbreiding. Positief nieuws dus, hoe dan ook. Blik terug op een jaar van prachtige ontwikkelingen en grote overwinningen op jezelf en de avonturen van het leven. Je bent gezegend.

Tweelingen: De waarheid is niet altijd gezellig, maar wel noodzakelijk. Weet dat waarheid altijd de snelste en kortste route is. Maar, verlies niet uit het oog, dat honing beter werkt dan azijn. Wees slim en tactvol. Accepteer gewoon hoe de situatie erbij ligt, haal je schouders op en doe wat nodig is. Laat los en ga verder. Als je terugblikt op dit jaar, dan kun je met trots, een opgeheven hoofd en een grote glimlach genieten van een jaar van gerechtigheid, beloning en enorme persoonlijke groei door inzet en inzicht.

Kreeft:Het is bijna niet mogelijk om nog terug te blikken op afgelopen jaar zo druk en turbulent was het. Toch kan het geen kwaad om vanuit dankbaarheid bewust te kijken waar je stond en nu bent. Financieel biedt deze maand gunstige vooruitzichten. Heb je promotie gehad of een nieuw project binnen gesleept?

Leeuw: Je mag terugkijken op een jaar van groei en ontwikkeling. Geef jezelf ook een schouderklopje en maak de balans van 2018 maar alvast voorzichtig op. Wat vertelt deze jou eigenlijk? Ga je plannen voor 2019 maar op papier zetten, afgelopen jaar heeft bewezen dat je er klaar voor bent.

Maagd: Lieve, ijverige, perfectionistische Maagd. Het was een enorm goed jaar waar je op terug kunt blikken. Je hebt veel successen geboekt, geluk in de liefde gekregen en dromen verwezenlijkt. Je mag komende maand even stilstaan in dankbaarheid en nederigheid voor alles wat je hebt bereikt. Neem tijd en rust om te genieten, zodat je vol nieuwe energie het avontuur van 2019 kunt gaan beleven

Weegschaal: 2018 was een jaar vol beweging, transformatie en verandering in vele opzichten. Het was af en toe wellicht best zwaar, maar je kon het goed aan. Kijk eens wat je hebt bereikt? Neem dit resultaat vol trots mee naar 2019, want je kunt nog wel eens grote avonturen gaan beleven.

Schorpioen: Je kunt terugkijken op een jaar van groei, ontwikkeling, voorspoed, geluk, liefde en succes. Tel al je zegeningen van afgelopen jaar die je hebt mogen ontvangen door alle lessen des levens. Besef je dat het universum perfect is? Met deze wetenschap kun jij je op gaan maken voor de nieuwe battle van 2019. Zet hem op!

Boogschutter: Je mag wel zeggen dat het een druk jaar is geweest voor je in 2018. Zoals bij ieder sterrenbeeld ook voor jou het advies terug te kijken naar afgelopen jaar, en nog een stapje verder, afgelopen jaren. Afgelopen jaar leek wel een examen voor je, maar Lieve Boogschutter, je bent geslaagd met vlag, wimpel en een grote glans. Ben ja klaar voor het echte werk dat 2019 beloofd?

Steenbok: Ging het jaar 2018 nu zo snel of kwam je tijd te kort? Je mag alle geschenken, groeimomenten en successen op een rij gaan zetten, dan vallen alle obstakels die je ook zeker bent tegengekomen volledig in het niet. Hard gewerkt, prachtige avonturen beleefd. Wat wil je nog meer? Neem deze maand rust om bij te komen en maak nieuwe plannen voor een magisch 2019.

Waterman: Een innoverend jaar vol verrassingen”, zou er als titel boven het lijstje staan van alles wat jij in 2018 hebt meegemaakt. Fantastisch! Er waren zeker wat dieptepunten, deze had je wel nodig om het allerbeste in jezelf naar boven te halen. Je bent er daadwerkelijk en dusdanig mee aan de slag te gaan dat het nu een natuurlijk en vanzelfsprekend talent is dat je past als een tweede huid. Ben je klaar voor 2019? Je zult grote hoogtes beleven, zet je maar schrap!

Vissen: Als je vorige maand jouw eigen herfst hebt genoten, begrijp je deze maand des te beter hoe belangrijk het is je zegeningen van afgelopen jaar te tellen. Laad jezelf alvast maar op voor de avonturen van 2019. Het wordt een jaar vol passie, avontuur en turbulentie. Voordat jij het jaar 2018 verlaat heb jij al een prachtig zicht op 2019 en dat smaakt naar meer!

BINNENKORT:

Zodra de nieuwe jaar en maandvooruitzichten zijn gepubliceerd, lees je ons op Facebook of ontvang je onze Nieuwsbrief!

voorspelling 2019