Volle maan- Full Moon 27 oktober

Volle Maan – Full moon 27 oktober

Volle maan- Full Moon 27 oktober

Volle Maan – Full Moon 27 oktober

Volle Maan – Full moon 27 oktoberVanmiddag om exact te zijn 13.05 uur Nederlandse tijd bereikt Maan haar Volle Maanstand in het Aardse teken Stier.
Vanuit de oneindige cyclus van het kosmische uurwerk ‘Zo Boven Zo Beneden’ wordt je alles gegeven om je tempo, één of twee versnellingen terug te schakelen. Maan vervoert je op emotioneel gebied, om het ‘genieten’ van het leven alle aandacht te bieden. Onthaasten is nu je opdracht en dat is iets wat je snel vergeet tijdens de soms turbulente snelheid van het leven.

Een goed glas wijn, tijdens een heerlijke maaltijd bij het kaarslicht en de kachel, doet je weer opleven en iedere cel in je lichaam gloeien. Creëer een stiltemoment, trek tijdens deze Zonovergoten dag de prachtige, bontgekleurde natuur in en maak je optelsom van dat wat je kunt oogsten. Zon in Scorpio (Schorpioen) nu in oppositie met Volle Maan in Taurus (Stier), bieden je alle gelegenheid om dat wat je hebt overwonnen, aan te kijken om vervolgens met diepe tevredenheid en vredige stilte, contact te maken met je ware, innerlijke kracht.