Uitleg Puur Medium Orakelkaart 3: Puurheid

Leuk dat je mee hebt gedaan met de kaartkeuze op de Facebookpagina van Puur Medium! Hieronder vind je de uitleg van Puur Medium Orakelkaart 3: Puurheid

Uitleg Puur Medium Orakelkaart 3: Puurheid

Puur Medium Orakelkaart 3: Puurheid:Handel en spreek vanuit je eigen puurheid. Wees puur en liefdevol naar jezelf en anderen! Via de Wet van Aantrekking zorgt dit ervoor dat je ook mooie en liefdevolle situaties en personen aantrekt. Jezelf verbinden met je eigen puurheid zorgt ervoor dat je inzichten gemakkelijker ontvangt, je hoort je innerlijke en leidende stem beter, en het geeft gevoel van voldoening. Eigenlijk betekent puur vanuit jezelf handelen dat je in de staat van Zijn bent! Je bent puur jezelf. Oordelen is dan niet (meer) nodig, en er zal een grote innerlijke rust ervaren worden. Dus begin elke dag met het verbinden van jezelf tussen hemel en aarde, laat de liefde en het licht in jezelf stralen, en BE YOU! Wees jezelf. Wat is puur nog meer: Puur is onszelf los van alle ballast en oude patronen, puur is liefde vanuit het hart, puur is ook verdriet van iets loslaten, puur is onze essentie, en onze verbindingen met het all, puur is zuiver.

Wil jij graag een uitgebreide persoonlijke kaartlegging met bijvoorbeeld Tarotkaarten Lenormandkaarten zodat al jouw vragen worden beantwoord en je een blik kunt werpen op jouw toekomst?  Of eens met een medium spreken? Wij hebben alle Medium zorgvuldig geselecteerd en gescreend. Je kunt dus met een gerust hart onze mediums, paragnosten, kaartleggers een telefonisch consult aangaan! duizenden mensen gingen je voor !Puur Medium is opgericht door medium Mireille van Rijn en heeft sinds 2009 een goede en betrouwbare naam opgebouwd.