Uitleg Puur Medium Lenormandkaart: Kaart 4. De Ruiker

Leuk dat je mee hebt gedaan met de kaartkeuze op de Facebookpagina van Puur Medium!
Hieronder vind je de uitleg van Puur Medium Lenormandkaart: Kaart 4. De Ruiker

Uitleg Puur Medium Lenormandkaart: Kaart 4. Ruiker

Kaart 4. Ruiker:
De ruiker staat voor Geluk!
De Ruiker is zoals de meeste wel weten de ouderwetse naam voor een bos bloemen. De Ruiker is een kaart die mooie dingen symboliseert, hij staat voor liefde, geluk en schoonheid. De term “zeg het met bloemen”, komt uit lang geleden, omdat Bloemen ook een symbolische betekenis hebben en men dit vroeger heel romantisch met bepaalde bloemen een boodschap gaf. Zo is de roos de bloem van Liefde, De lelie voor onschuld en zuiverheid. Ik zal binnenkort ene lijst met bloemen en hun symboliek op de websites publiceren.

Deze kaart wijst op een geschenk, een cadeau dat je zult gaan ontvangen. Dit kan een tastbaar cadeau zijn, maar het is ook heel goed mogelijk dat je iets moois te wachten staat en jou letterlijk iets aangereikt zal worden. Er is een blijk van waardering voor jou in aantocht.
Deze kaart duidt ook op geluk dat je te wachten staat. Dat kan met liefde te maken hebben, maar ook met zakelijk geluk.

Als persoonskaart:
De schoppen vrouw op deze kaart wijst op een alleenstaande vrouw, gesteld op comfort en gezelschap.

Steekwoorden:
Cadeau, schoonheid, geluk, vrede.

Advies:
Als je om raad hebt gevraagd, dan zegt deze kaart dat je rustig af moet wachten en vertrouwen moet hebben in een goede afloop. Er komt een geschenk aan, in figuurlijke of letterlijk vorm.

Kaarten © Ciro Marchetti

Wil je meer weten over deze kaart in betrekking op jouw situatie? Vraag eens om een persoonlijke kaartlegging aan een van de beschikbare kaartleggers.


Wil jij graag een uitgebreide persoonlijke kaartlegging met bijvoorbeeld Tarotkaarten Lenormandkaarten zodat al jouw vragen worden beantwoord en je een blik kunt werpen op jouw toekomst?  Of eens met een medium spreken? Wij hebben alle Medium zorgvuldig geselecteerd en gescreend. Je kunt dus met een gerust hart onze mediums, paragnosten, kaartleggers een telefonisch consult aangaan! duizenden mensen gingen je voor !Puur Medium is opgericht door medium Mireille van Rijn en heeft sinds 2009 een goede en betrouwbare naam opgebouwd.