Uitleg Puur Medium Lenormandkaart: Kaart 2. De weg

Leuk dat je mee hebt gedaan met de kaartkeuze op de Facebookpagina van Puur Medium!
Hieronder vind je de uitleg van Puur Medium Lenormandkaart: Kaart 2. De Weg

Uitleg Puur Medium Lenormandkaart: Kaart 2. De weg

Kaart 2. De weg:

Weg: Als je de kaart van “de weg” tegenkomt, sta je voor keuzes en beslissingen.
Op de  kaart in dit kaartendek aan de linkerkant in beeld zie je dat er van de weg  een trap gemaakt met twee keuzes. Je ziet een één zijde licht en aan de andere zijde ‘donker’. Welke kaart koos jij nog meer? En troke je deze kaart er juist voor of erna. Koos je de kaart ervoor dan heeft dat met de linkerzijde van de keuze te maken en de kaart erna met de rechterzijde. Misschien trok je 3 kaarten? Kijk in welke positie je deze trok en verbind de uitslag met elkaar. OZ kom je erachter hoe deze kaart betrekking heeft op jouw situatie.

Je ziet aan de ene kant de keuze die zal leiden naar geluk en de andere keuze zal je leiden naar een les(je) die je nog te gaan hebt. Niets is goed en niets fout

Een keuze maken:
Op de originele lenormand kaart aan de rechterkant op beeld, zie je de kaart van de weg zie je niet zomaar een weg, ·Je ziet een splitsing van wegen, een kruispunt. Deze kaart duidt er dan ook op dat je als het ware op een kruispunt in je leven staat. Je zult een bepaalde moet een bepaalde beslissing nemen, en een keuze moeten gaan maken, of je dit nou wilt of niet.

Keuzes hoeven niet altijd gemakkelijk te zijn. Garantie dat je de juiste keuze maakt zijn is niet. Maar hoe dan ook, je zult echt moeten kiezen. Maar er is geen foute keuze, er is de keuze naar nieuwe kansen en mogelijkheden en de keuze een les te moeten gaan leren, die misschien net zo waardevol zou kunnen zijn. tenzij je die les al vaker hebt gehad. Let gewoon op je omgeving, de signalen die je oppikt en durf te kiezen.

Steekwoorden:
Keuze, kruispunt, twijfels, beslissing, onderweg zijn.

Advies:
Denk eerst goed na over alle mogelijkheden, schrijf desnoods alle signalen ook op en overweeg en de consequenties van je keuzes. En weet, niet kiezen is ook een keuze en je kunt ieder moment van de dag een nieuwe keuze maken.

Sta jij voor een keuze en kom je er echt even niet uit? Twijfel niet langer en benader een van onze kaartleggers of tarotisten. Zij kunnen door een persoonlijke legging op jouw vraag, heel goed bekijken, waar je staat, wat de keuzes in kunnen houden en wat er met welke keuze jouw te wachten zal staan.

Kaarten © Ciro Marchetti

Wil je meer weten over deze kaart in betrekking op jouw situatie? Vraag eens om een persoonlijke kaartlegging aan een van de beschikbare kaartleggers.


Wil jij graag een uitgebreide persoonlijke kaartlegging met bijvoorbeeld Tarotkaarten Lenormandkaarten zodat al jouw vragen worden beantwoord en je een blik kunt werpen op jouw toekomst?  Of eens met een medium spreken? Wij hebben alle Medium zorgvuldig geselecteerd en gescreend. Je kunt dus met een gerust hart onze mediums, paragnosten, kaartleggers een telefonisch consult aangaan! duizenden mensen gingen je voor !Puur Medium is opgericht door medium Mireille van Rijn en heeft sinds 2009 een goede en betrouwbare naam opgebouwd.